Jeg kan klart anbefale MM til gulvarbejde! Han har lige lavet nyt gulv og vægge hos mig, og resultatet er virkelig flot. Arbejdet er udført med stor præcision, og man kan tydeligt se, at der er... Vis mer
Selskapet har svart
Vi har fået lavet vores PU-gulv i hele vores stueplan af MM Epoxy, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Resultatet er virkelig flot! Simon, som vi havde kontakten med, var helt fantastisk - s... Vis mer
Selskapet har svart
Vi fik god rådgivning mht. at vælge det rigtige gulv. Resultatet er over forventning og vi lagde næsten ikke mærke til at de kom og gik. Kan varmt anbefales
Vi fik lavet et Polyurethan gulv i hele vores hus, og det levede fuldt ud op til alle mine og min kones forventninger! Vi har fået lige præcis det gulv, vi ønskede os! Super behageligt at gå på, samt... Vis mer
Selskapet har svart
Vi er et firma med 6 ansatte og har base i Aalborg i Nordjylland. Vi har på den måde mange opgaver i Århus, Viborg, Randers, Hobro, Støvring, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn. Men vi kører i hele landet alt efter opgavens størrelse og kompleksitet. Vi bestræber os på, at levere kvalitet til aftalt tid fremfor kvantitet. Vi tilbyder alt i fugefri gulve og vægge til både private, erhverv - og industri. - Epoxygulv - Polyuretangulv (PU) - Microcement/Silkecement - Flakegulv/Flakefloor - Garagegulv - NewYorker gulv - Betongulv Vi er et nordjysk team med +15 års erfaring i branchen. Vi har specialiseret os i fugefri gulvbelægning, der dækker over en lang række typer af gulve. Fælles for dem alle er den sikre slidstyrke, æstetisk tiltalende og den nemmere rengøring. Vores epoxygulve mm. kan udføres næsten alle steder. Det er alt fra de tungt belastede områder som produktionshaller, industrikøkkener, lagre og gangarealer til de private boliger i køkken, stue, gang, bryggers, entre, garage mv. - garage - køkken - badeværelse - kontor - showroom - autoværksted - lager - industri. Vi står klar med vejledning og rådgivning gennem hele processen og vi vil altid bestræbe os på, at du som kunde føler dig tryg og tilfreds. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.
Thistedvej 121, 9400, Nørresundby, Danmark
Kan varmt anbefales
Jeg kan klart anbefale MM til gulvarbejde!
Han har lige lavet nyt gulv og vægge hos mig, og resultatet er virkelig flot. Arbejdet er udført med stor præcision, og man kan tydeligt se, at der er styr på detaljerne – især ved afslutninger og hjørner, som bare sidder lige i skabet.
Derudover var han super pålidelig, overholdt alle aftaler og sørgede for, at alt blev ryddet pænt op efter sig. Kommunikation hele vejen igennem var også i top 👏🏼
Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg bruger ham helt sikkert igen og giver ham mine bedste anbefalinger!

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Simon, som vi havde kontakten med, var helt fantastisk - super fleksibel, imødekommende og ekstremt løsningsorienteret hele vejen igennem. Vi har virkelig følt os i trygge og professionelle hænder.
Både servicen og håndværket har været i top, og skulle vi nogensinde få brug for hjælp med et gulv igen, så ved vi 100 %, hvor vi ringer hen.
De varmeste anbefalinger herfra!

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Vi har fået et super flot resultat med epoxygulv i crosstraileren, som matcher cyklen helt perfekt og virkelig god service fra Simon og Co.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Virkelig en professionel virksomhed fra start til slut. Dygtige folk på opgaven og super flot resultat. De har lavet epoxy gulv og epoxy i bruseniche samt epoxygulv i bryggers. Vi giver meget gerne 5 ud af 5 stjerner til dem. Mvh Frank og Charlotte, Hjørring

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Fantastisk service og så smukke gulve

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med MM epoxy og designgulve. Fra start til slut var hele processen problemfri og professionel.
Først og fremmest var kommunikationen med teamet fremragende. De var hurtige til at svare på mine spørgsmål og gav mig klare svar på alle mine bekymringer. De var også meget fleksible og imødekommende i forhold til mine ønsker og behov.
Selvfølgelig var selve arbejdet af højeste kvalitet. Epoxygulvet blev installeret hurtigt og effektivt, og resultatet var simpelthen fantastisk. Gulvet er smukt, holdbart og let at rengøre. Jeg er så glad for, at jeg valgte dem til at udføre dette arbejde. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer at få et epoxygulv.

Super professionelt firma. Har fået
Lavet 160m2 garage/værksted. Utrolig venlig og dygtige medarbejder.
Super gode til at informere hvordan opgaven udføres og fedt med et Showroom hvor man kan se prøver og få inspiration .
Peter

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Super veludført opgave. Et gulv leveret som aftalt i fin kvalitet.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Har fået lavet et Flake floor i min garage. Super tilfreds med det flotte resultat og den gode service.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Super tilfreds med service og kvalitet. Gulvet ser fantastisk ud grundet god vejledning og udførelse.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Simon har været ude og lave gulv i vores skur. Vi valgte et super flot “flakefloor” gulv i tæt sparring med Simon. Han kom med gode ideer og vi var trygge fra start til slut. Det færdige resultat er blevet præcis som vi håbede.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Fik lagt flake floor i kælderen og microcement på badeværelserne, og begge dele er sindssygt flot lavet - meget tilfreds. Både arbejdet og service er til fem stjerne - kan varmt anbefale dette firma!

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Fantastisk service og resultater. Vi har haft et godt samarbejde med MM igennem flere år.
Oliver
KH Håndværkerservice ApS

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Fik lavet et utrolig flot gulv i mit værksted! Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger dem 🤩

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Fik lavet Flake-floor i garage og værksted tilbage i december 24. Vi er super glade for det stykke arbejde vi har fået lavet. God service og gode medarbejdere. Vi kan varmt anbefale MM Epoxy & Designgulve

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Jeg fik lavet et super sprødt PU-gulv i mit hjem, som har fået stor ros af både familiemedlemmer og venner som har været forbi og se det.
Kæmpe tak til MM Epoxy & Designgulve for verdensklasse service og et gulv der gør at jeg er stolt over at vise mit hjem frem.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Fik lavet nyt epoxy gulv i garagen. Der var super service og vejledning gennem hele projektet. MM epoxy kan klart anbefales.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Jeg er yderst tilfreds med vores nye epoxy gulv, i vores garage. Vi har haft det i noget tid nu og det er yderst holdbart og stadig ligeså pænt som da vi fik det lavet. Jeg kan varmt anbefale MM Epoxy og Designgulve til alle der skal have lavet et fedt og fantastisk gulv.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Vi har haft Dem til at lave vores nye værksteds gulv. Det er blevet utrolig flot og vi er meget glade for resultatet. Vi fik et godt tilbud fra Malte. Han overholdt alle aftaler og kom præcis som aftalt.

Svar fra MM Epoxy & Designgulve
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.