Mixellor

Like many others who were scammed, I ordered a vacuum bag in November never arrived. No respond to email. 1 STAR should not be given , it should be ZERO.

Commande passée le 6 septembre 2025 sur Mixellor. Nous sommes le 16 novembre, soit plus de 70 jours, et je n’ai toujours rien reçu. J’ai envoyé plusieurs mails au service client : aucune répon... Vis mer

Depuis le 17 octobre 2025 j’ai fais une commande sur ce site de voleurs nous sommes à ce jour le 22 décembre 2025 et je n’ai toujours rien reçu et le pire dans cela c’est que j’ai beau écrire aucunes... Vis mer

Shocking, same feedback as others. Ordered, took money from credit card, no delivery. No response to emails, number on web invalid. With Credit Card company now to resolve.How has this not been shut d... Vis mer

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

SCAM SCAM SCAM

As all the other reviews say, this is a total scam. I ordered a bag in September and nothing has arrived. Emailed them and got nothing in return.

DO NOT BUY FROM THEM

10. september 2025

SCAM ALERT

SCAM ALERT. Do not buy from this company. I have not received a product only a China post number that does not exist. No contact from the company to May emails/messages.

4. september 2025

Commande passée le 6 septembre 2025 sur…

J’ai envoyé plusieurs mails au service client : aucune réponse, jamais.
Le suivi indique seulement un envoi depuis la Chine, sans évolution réelle.

J’ai finalement dû annuler ma commande et demander un remboursement, mais là encore, silence total.

Site très peu fiable, communication inexistante et livraison qui n’arrive jamais.
Je déconseille fortement.

16. november 2025

Truffa?

Ordinato uno zaino da 43,90 euro il 28 agosto e non mi è mai arrivato. Ho provato a contattare il servizio clienti per ottenere il rimborso o comunque l’oggetto ma non mi ha mai risposto nessuno. Hanno inviato un numero di tracking, ma non corrisponde a nessun corriere italiano. Credo sia una truffa.

24. oktober 2025

inexistant

Ordered a backpack on mid Sep, to be delivered within a week. The order never arrived, no mail, no follow up on where the parcel is. No answers to mails sent to customer service. None answering the customer call center. Tracking page no longer available.

4. oktober 2025

Unreliable

Placed an order on with this lot on 12th September. No sign of delivery yet. Tracking the parcel doesn’t work. It’s been almost a month and nothing has been delivered. This is definitely a bogus/ scam. Already been in touch with credit card company. Don’t order anything from this lot. Proper scammer.

11. september 2025

Terrible

The worst experience. Delivery never arrived. Emailed customer services. No reply. Lost almost £40. Scam.

25. september 2025