1. Turistbusselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Taxiappen Mivai kan brukes overalt i Norge. Med Mivai får du alltid estimert pris eller fastpris og er det flere tilbydere kan du også enkelt sammenligne pris og rating før du bestiller taxi. Taxiselskaper som ønsker det kan få direktebestilling i Mivai. Mivai er kostnadsfri i bruk.

2,0

Under middels

Bestilte en taxi i god tid før jeg…

Bestilte en taxi i god tid før jeg skulle ha den (ca 1 time). Betalte og fikk godkjent bestilling. 5 minutter før bestilt tidspunkt jeg skulle hentes fikk jeg beskjed om at taxi var på vei og antatt ankomst om 30 minutter. Uakseptabelt!

25. juli 2020

Mistet flyet mitt

Bestilte taxi gjennom appen så eg kunne rekke flyet mitt. Taxi dukka aldri opp og dei ringte til slutt og så at dei kansellerte turen min! Mistet flyet mitt pga dei! Appen funker greit så lenge der kommer en taxi til avtalt tid!!

21. oktober 2019

Har vært kjempe fornøyd frem til nå om…

Har vært kjempe fornøyd frem til nå om Fredag. Bestilte taxi og betalte med Vipps,fikk da brått beskjed om at taxi var kannselert og pengene ville bli refundert. Bestilte taxi på nytt og betalte med Vipps,og da fikk jeg samme beskjeden igjen... 472kr rett i dass og pengene er fortsatt IKKE refundert. Prøvd og ringe nr som står i appen i flere dager,sendt mail om problemet mitt. Ingen å få tak i eller svar fra. Hilsen sint kunde som ble trukket for 2 taxi turer som ble kannselert og penger ikke refundert!

24. mai 2018

Mivai en super taxiapp!

En veldig fin app, gir sammenligningsgrunnlag i pris fra de ulike taxiselskaper over bestemte avstander. Flott å kunne forhåndsbestille, og bestille. At den er norgesdekkende er svært bra, har jeg ofte savnet, å finne taxi når jeg står i en annen by/hjemsted enn på mitt eget, men er på reise/underveis. Ikke vanskelig å gi en 5'er!

12. desember 2015

En enkel og bra applikasjon

Jeg syntes appen fungerte bra. Litt smårusk her og der. Og sleit litt med å finne togstasjonen. Men en enkel måte å bestille taxi på. Like enkelt å avbestille og ha kontroll på ordrenummeret.

4. desember 2015

Gjør det lett og raskt å finne taxi.

Appen er fin å se på og enkel å bruke. Den gir deg god oversikt over priser og tilbud fra de forskjellige taxiselskapene i ditt området. Også enklere å holde orden på dine bestillinger og dine taxiturer. I tillegg kan man ha oversikt over hvor din taxi er, så du vet når den ankommer deg.

4. desember 2015

En helt fantastisk Taxiapp

Dette er en meget enkel å installere og komme i gang med, Denne appen gjør det utrolig enkelt å bestille og finne priser i hele landet. Man kan også søke opp adresser for å finne ut hvor mye ca. det koster og hvilket taxiselskap som er billigst på strekningen. Og supert at man også kan forhånds bestille taxi, noe som er bra når man er ute og reiser.
Jeg kan absolutt anbefaler denne appen .

26. november 2015

Genialt!

Denne appen virker veldig brukervennlig. Enkelt design og lett å finne frem i. Genialt at man får se pris på reisen før man bestiller! Det var overraskende store forskjeller på enkelte ruter. At man kan se bilen komme mot seg på kartet var jo lurt, så vet man ca hvor lang tid det er til drosjen kommer.
Jeg skal på julebord på fredag, så da vil denne appen gjøre hjemreisen litt enklere. Blir spennende å prøve det ut!

23. november 2015

Fantastisk!

Det er så bra at man får pristilbudene opp på forhånd, og at man har ordrehistorikken tilgjengelig! Stort pluss at det er påminnelser før taxien kommer for andre som surrer like mye som jeg.. Enkel og trygg å bruke!

21. november 2015

Enkel taxiapp

Dette er en enkel taxiapp å bruke. Finner raskt lokale taxier.

20. november 2015
Logoen til Mivai