Mister Spex Anmeldelser 7 489

3. Brillegrossist
  4. Solbrillebutikk

Om Mister Spex

WHAT DRIVES US
We are establishing a new way of buying glasses that is in keeping with the times. Greater choice and better, transparent prices in an easy, intuitive process. Today’s way to buy eyewear. ______________________________ OUR PROMISE
At Mister Spex, product quality has top priority. In all our processes, from purchasing to dispatch, we therefore pay attention to ensuring due care, accuracy, quality craftsmanship and expert partners. The result is excellent quality at low prices. ______________________________ HIGH QUALITY FRAMES
We purchase original products only and obtain our frames from all the major manufacturers. We also produce our own high quality, attractively priced brand. Our online shop currently offers more than 7,000 models of glasses and sunglasses from more than 70 brand names, including Ray-Ban, Boss Orange, Prada and Tom Ford. We have all frames in stock and they are therefore ready for immediate dispatch. ______________________________ TOP BRAND AND LENS QUALITY
We have all spectacle lenses custom-made for you in Germany. To do so, we work in partnership with world-leading lens manufacturers, including SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland and Essilor. ______________________________ PERSONAL SERVICE AND EXPERT ADVICE
One of our company’s basic principles is to ensure your satisfaction. Our customer service team has qualified opticians and experienced customer advisors to help you with your eyewear purchase, providing support free of charge via our hotline and by e-mail.

3,8

Bra

7k anmeldelser

Ventet over 1 måned og bestilling ble annullert

Bestilte briller over 1 måned siden. Etter 2 uker var jeg i kontakt med kundeservice for å høre om brillene var påvei, de beklagde ventetiden og mente at brillene snart blir sendt ut og at det tar tid da det har vært noen røde dager. De mente at då fort brillene blir sendt så skal jeg få en Mail om dette. Denne Mail kom ikke og jeg tar kontakt enda en gang for å høre om status på bestillingen. Jeg får aldri svar på denne mail. Etter nesten 1 måned fra jeg bestilte varen sender jeg enda en mail og får da svar at «vare har dessverre blitt borte» og at «bestillingen må annulleres» og at jeg må legge inn bestillingen på nytt. Jeg skjønner ikke hvordan varen kan ha blitt borte når den aldri ble sendt. Og når jeg går inn for å se om jeg kan bestille varen på nytt etter å ha ventet over 1 måned så har de satt opp prisen på varen jeg ønsket å bestille. Totalt useriøst!

5. juli 2024

Svar fra Mister Spex

Hei. Det var leit å høre at du har hatt en slik opplevelse hos oss.
Jeg ser i din dialog med vår kundeservice at grunnet høyt trykk på vårt hovedlager ble din bestilling i første omgang forsinket, og vi beklager for at du ikke ble informert om dette før du tok kontakt med oss. Videre hender det dessverre en sjelden gang at varer forsvinner under transport mellom hovedlager og vårt nordiske lager, noe vi ble oppmerksomme på da du tok kontakt med oss på ny - som resulterte i at ordren beklageligvis måtte kanselleres.
Som en kompensasjon tilbydde vi en rabattkode som du kunne bruke i din neste bestilling. Du oppgir i din anmeldelse at prisen på solbrillen hadde steget når du skulle bestille på ny - til info så ville solbrillen blitt rimeligere med rabattkoden, enn i din første bestilling.
Vi har stor forståelse for din frustrasjon, for vi ønsker selvsagt å gi informasjon til kunder dersom noe skulle oppstå underveis. Dette må vi igjen bare beklage så mye for.
Ta gjerne kontakt med våre kundeservice igjen om du har noen spørsmål eller tanker, så hjelper vi deg

Vennlig hilsen Mister Spex

Kjøpte Prada briller

Kjøpte Prada briller. Merke på siden begynte å flasse av etter et pr uker. Sendte inn reklamasjon. De mente det var min feil og jeg fikk brillene i retur. Mistenker at brillene er fake!
STYR UNNA DENNE NETTBUTIKKEN!!

2. juli 2024

Svar fra Mister Spex

Vi beklager å lese om din misnøye med våre tjenester.

Dessverre har du ikke gitt oss mer informasjon om saken din, så vi har ikke mulighet til å undersøke saken nærmere.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice for ytterligere hjelp.

Solbriller sprakk i innramming omtrent…

Solbriller sprakk i innramming omtrent før de ble tatt i bruk. Kopier av dårlig kvalitet. Styr unna!!

13. juni 2024

Kjære Kunde!

Vi har funnet frem til ordren du refererer til i din anmeldelse av oss og det er ut til at det er bestilt en ny solbrille til deg for godkjent reklamasjon. Når det gjelder ekthet på våre briller så kan du være trygg på at vi forhandler ekte varer - men som alle andre produkter kan også solbriller ha produksjonsfeil. Skulle det være "falske" produkter i omløp i vårt system er det da et resultat av at vi er blitt svindlet av en tredjepart - og vil så politianmeldes. Vi bestiller våre produkter fra anerkjente fabrikker som har agentur på produksjon for de aktuelle merkene. Dersom vi har misforstått noe ang saken din ber vi deg ta kontakt med kundeservice igjen.

Vennlig hilsen,
Mister Spex

Useriøst, styr unna

Henvendt meg til kundeservice flere ganger for å etterlyse pakken som i følge posten aldri er blitt sendt fra avsender. Kundeservice svarer med at kanskje noen har tatt i mot pakken for meg, dette avkrefter jeg- så slutter de å svare på Mail. Fullstendig useriøst.

30. mai 2024

Ekstrem lang leveringstid

Ekstrem lang leveringstid. Står en tid på nettsiden og det blir utsatt uten beskjed. Dårligere og dårligere levering. Styr unna! Forkastelig å vente 3 uker på linser det sto de hadde på lager.

29. juni 2023

Dear Guro,

Thank you for your time and review.

We would love to offer you our help and support, but sadly no details were shared regarding your customer profile or order; after requesting details using Trust Pilot, we have no replied.

Our apologies for any inconveniences caused. For any additional questions, concerns, or comments, please contact our customer service team at service@misterspex.co.uk.

Kind regards from Berlin,
Your Mister Spex Team

Pass på

Pass på, benytter du avslagskoder du har fått sendt med tidligere kjøp på en ny bestilling men ombestemmer deg eller ser at det var feil i bestillingen kan ikke kundeservice endre på bestillingen.

Det må rett og slett avbestille og lage ny bestilling, her blir da avslagskoden din slettet og kan ikke benyttes igjen.

Har ikke opplevd slikt på noen andre online butikker selv eBay tillater de og gjenbruke koder etter at du avbestiller et kjøp.

Jeg tenker også andre tilfeller hvis du ikke passer brillene dine og sender de tilbake vil da også avslagskoden du benyttet slettes og kan ikke gjenbrukes.

Er litt kjipt taktikk så man må bruke godt med tid og sjekke alt før man trykker bestill, eller kanskje bare spare deg tid, bekymringer å kjøpe andre plasser med bedre kunde loyalitet behandling.

1. desember 2022

Ikke bli lurt med trumf-bonus

Ikke bli lurt med trumf-bonus. Både Mister Spex og Lensit er eid av samme morselskap, og begge lokker med ganske mye på Viatrumf, for så å avvise det i etterkant. For øvrig tar levering altfor lang tid.

5. oktober 2021

Polariserte solbriller

Bestilte Polariserte solbriller, de kom ca 1 uke etter bestilling. Sitter kjempefint på og er akkurat som de så ut i annonsen. Er såpass fornøyd at jeg vurderer å kjøpe enda ett par i en annen farge! Anbefaler!

22. april 2021

Stay off!

Bestiller Ray Ban modell 3183 polariserte solbriller, men fordi jeg i løpet av bestillingen endret farge på glassene fikk jeg ikke polariserte glass. Meget forvirrende og lett å ta feil. Får ikke gratis retur selv etter å ha lagt inn ny bestilling.
Anbefaling: Finn et annet sted å handle!

8. mars 2021

Bestilte linser hos mister spex

Bestilte linser hos mister spex. Var enda ikke sendt 16 dager etter bestilling. Heldigvis god kundeservice så jeg fikk raskt svar på mail for å kansellere orderen

20. oktober 2020

Useriøs

6 dager etter bestilling ble briller sendt. Nå er det gått 15 dager etter sendt og ingen briller mottatt. Styr unna denne møkka butikken.

12. juli 2020

Retur

Bestilte solbrille, prøvde de hjemme. Var ikke fornøyd. Så fulgte anvisning om retur. Sendte brillene i retur.. Så kom beskjeden om at brillen er borte. Firmaet tar ingen ansvar og jeg ender opp med å betale for en vare jeg ikke har. Makan til useriøst firma. Aldri mer

29. oktober 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (7 489 anmeldelser)