Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wij zijn een koppel wat houdt van uitdagingen en naar meerdere goeie jocks via de webshop te hebben besteld zijn we maar is in de winkel wezen kijken. Dit vertelde we ook aan de verkoper, die... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben heel content van mister mitch alle producten dat ik aangekocht heb zijn veilig en discreet naar mij toegebracht danku daarvoor , popper fantastisch, inhailer top, penispomp heel goed drie v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De afgelopen weken heel veel latex kleding besteld bij mistermitch. Super snelle leveringen (zoals op de site beloofd wordt de volgende werkdag) en de kwaliteit is top. 1 broek had bij het uit de verp... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer snel geleverd en discreet verpakt. Artikel omschrijving is nauwkeurig en kwam volledig overeen. Track and trace was ook voldoende . Ook belangrijk dat je kan laten bezorgen bij afhaalpunt. Kortom... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bezoek winkel onverwachte wending

Dit vertelde we ook aan de verkoper, die normaal niet in de winkel staat zei die, volgens mij heette die Jeffrey.

Hij hielp ons eerst prima op de bovenste etage, maar begon zich toch op te dringen en bood zich aan bij ons...wtf!
Hier opvolgend hebben wij de winkel verlaten en zullen dan ook nooit weer hier terugkeren.

Wij hebben vervolgens de klantenservice van MisterMitch hierover gebeld en die bood zijn excuses aan voor dit incident, maar volgens mij was dit dezelfde Jeffrey.

3. desember 2025

Jammer

Jammer. Kocht hier afgelopen vrijdag in de winkel een jockstrap. Überhaupt was de aanschaf op zijn zachtst gezegd problematisch. Eigenlijk mochten we niet eens naar de bovenste verdieping. De verkoopster stond alleen in de zaak en had al genoeg diefstal meegemaakt. Tja. Maar afijn, bij gratie Gods mochten we naar boven. Jockstrap uitgezocht en betaald. Uiteraard had ik meteen even beter moeten kijken. Aan jockstrap een prijskaartje van €52,99. Afgerekend €64,99. Pas bij thuiskomst ontdekt en via de klantenservice gereclameerd. Die vervolgens als antwoord geeft, dat ik hiervoor naar de winkel terug moet omdat de klantenservice van de webshop is. Mijd deze winkel en bestel online. Daar zijn ze toch op uit hebben we sterk het idee. Jammer ..

Deze review gaat overigens over de fysieke winkel van Mistermitch aan de Hoofdstraat in Emmen. Die gewoon bij het concern hoort.

11. juli 2025

Producten werden leeg geleverd

Producten werden leeg geleverd. Ik ontdekte dit enkele dagen later en krijg nu te horen dat dit binnen 48u gemeld moest zijn. Ik ga van nu dus elders bestellen uiteraard. Afzetters!

12. mai 2025

Beste,

Wat vervelend om dit te horen allemaal. Wij zien dat er communicatie is geweest met onze klantenservice en hebben u alsnog aangeboden het bedrag te crediteren. Hier wenste u uiteindelijk verder niet op in te gaan.

Met vriendelijke groeten,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakketje bezorgd op verkeerde adres

De bestelprocedure is niet duidelijk. Ik wilde het pakketje op een ander adres ontvangen dan de factuur. Dus ik koos voor de optie 'Verzenden naar ander adres'. Zag ik pas later in de e-mail dat factuuradres en verzendadres waren omgewisseld en kreeg ik het pakketje op het verkeerde adres bezorgd. Ik heb nog een paar keer moeten kijken om te begrijpen wat ik verkeerd had gedaan. 'Verzenden naar ander adres' geldt voor de factuur en niet voor het pakketje. Ik heb dit misverstand doorgegeven aan de klantenservice, maar volgens hun is de procedure volledig duidelijk, terwijl één extra woord 'FACTUUR verzenden naar ander adres' een hoop narigheid had gescheeld.

15. april 2025

Geachte,

Het spijt ons te vernemen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij doen ons best om alles zo helder mogelijk op onze webshop te presenteren en hebben hier tot nu toe nooit een klacht over ontvangen. Wanneer u een volgende bestelling plaatst, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we samen met u kunnen kijken.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goede en minder goede eevaring

Onlangs heb ik anaalballen en een magnetische ballstrechter gekocht.
Werden allemaal keurig de volgende dag geleverd.
De anaalballen zijn een aanwinst. Heerlijk om mee te spelen.
De ballstrechter is een ander verhaal, de magneten zijn niet sterk genoeg om alles bij elkaar te houden.

29. mars 2025

Geachte,

Het spijt ons te vernemen dat de ballstretcher niet naar behoren functioneert. Wij hebben u nog een antwoord gestuurd op uw e-mail om tot een oplossing te komen, maar helaas hebben wij hierop geen verdere reactie ontvangen.

Team Mister Mitch

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv