Misstowels Anmeldelser 371

4,7

Ik gebruik de towels pas sinds kort, dus over die beloofde 1.000 wasbeurten kan ik nog weinig zeggen. Wat ik wél kan beoordelen, is mijn eerste ervaring. De levering was razendsnel, alles was net... Vis mer

De handdoeken en washandjes zijn van geweldige kwaliteit en superzacht. Erg blij mee! Tip: Extra plakbandje over dwars geeft de verpakkingsdoos wat meer overlevingskans.

Top kwaliteit !!! Handdoeken eerst in grote teil koud water zichzelf laten volzuigen. Laten drogen en daarna op 30 graden geassen. Wat een fijne zachte kwaliteit. Droogt goed. Erg blij mee!

Goed is de snelle en correcte afhandeling en bezorging van de bestelling. Niet prettig is het grote aantal e-mails dat daarna volgt; om je te bedanken, om het verhaal van Misstowels te delen enzovoort... Vis mer

1. Husholdningsbutikk

Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

4,7

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Super kwaliteit

Super kwaliteit, en goede service.

3. juni 2025

Duidelijke site

Duidelijke site, enthousiaste mensen, snelle levering en fantatische handdoeken alles klopt met wat werd belooft

5. juni 2025

Heerlijk zacht

Heel bij met de handoeken, heelijk zacht

28. mai 2025

Persoonlijke waardering

Prima artikel wat volgens afspraak geleverd is. Daarbij waardeer ik het enorm dat de afzender mij als klant ook waardeert door het versturen van een persoonlijke email.

5. mai 2025

Svar fra Misstowels

We blijven ons best doen voor een uitstekende krantenervaring. Heel veel plezier met de handdoeken.

Ik ga er vanuit dat het niet jullie…

Ik ga er vanuit dat het niet jullie schuld is maar postnl is nog niet eens aan de deur geweest geen melding gedaan ik kijk op 12-4 in de mail of ze onderweg waren lagen ze al vanaf 5-4 in een postnl afhaal punt

3. april 2025

Svar fra Misstowels

Daar kunnen wij helaas niet veel aan doen. Als we het eerder hadden geweten, hadden we wel sneller kunnen helpen. Heel veel plezier met de handdoeken.