Missbeauty Anmeldelser

4,6

Jeg har prøvd vipper med seal og bond, og de som er press-on, og jeg liker press-on best,fordi det tar bare et øyeblikk å sette de på. Jeg er en godt voksen dame og har dermed litt tunge øyelokk. Dett... Vis mer

Enkelt å bestille, rask levering. Hatt de sorte Whisp og Classic vipper før, nå ble det brune classic. Håper disse også kommer i flere varianter snart. ELSKER å ikke bruke tid på morgenen med eyeliner... Vis mer

Jeg virkelig elsker vippene til Miss beauty. Har testet 4 forskjellige vipper fra Miss Beauty og jeg må si at jeg er like fornøyd med alle! Vippene er utrolig lett å påføre, de sitter på i minst... Vis mer

Miss Beauty tilbyr profesjonelle vippesett som gir deg salongfølelsen hjemme. Vår visjon er å revolusjonere skjønnhetsrutinen din ved å tilby eksklusive vipper slik at du kan møte enhver anledning med en perfekt vippe-look. Vi har vipper for alle - til alle anledninger!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

35 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Krever øvelse

ikke så lett å bruke som de reklamerer med 😅 mine blir ganske klumpete og faller litt lett av. men bruker bare på halve øyet og da blir det ok+. det er jo ikke kjempedyrt så synes man får ca det man betaler.

27. oktober 2025

Hei 💛

Tusen takk for tilbakemeldingen! Du har helt rett i at det kan kreve litt øvelse i starten. Øvelse gjør mester, og det blir lettere når man har funnet sin teknikk ☺️

Med riktig påføring kan vippene holde opptil 7 dager. Litt variasjon fra person til person er helt normalt, vi anbefaler også å holde seg unna damp/vann de første 24t etter påføring for enda bedre holdbarhet ✨

Vi har mange flere påføringstips på lur som gjør at vippene sitter enda bedre, vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å gi deg en så god kunde og produkt opplevelse som mulig. Ta gjerne kontakt på kontakt@missbeauty.no, så hjelper vi deg så godt vi kan 🥰

Ønsker deg en kjempefin kveld videre! 😊

Veldig fornøyd!

Veldig enkel å påføre, veldig fin og god kvalitet på vippene, varer lenger enn 2 uker visst man tar godt vare på dem. Har bestilt noen ganger nå og får det superraskt!

23. juni 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🤍
Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, og syns det er utrolig fint å høre at du er fornøyd med både kvalitet, holdbarhet og levering! Akkurat slik vi ønsker at opplevelsen av vippene våre skal være😊

Ønsker deg en kjempefin dag videre! ✨

Elsker disse vippene!

Vippene er fine, kan varires til fest og hverdag og sitter omtrent en uke om du er nøye med påsettingen. Har blitt hekta!

6. november 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🤍
Vi er så glade for å høre at du liker vippene, det er akkurat det vi ønsker å tilby, vipper som passer til alle anledninger! 😊

Ønsker deg en kjempefin dag videre! ✨

Med vennlig hilsen.

Likte vippene

Likte vippene, ekelt å bruke og bra nettside.

26. oktober 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for fine ord! 💛
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både vippene og nettsiden vår!

Ønsker deg en nydelig dag videre! ✨

Isabell / MissBeauty.no

Ikke mange ganger jeg skriver en…

Ikke mange ganger jeg skriver en anmeldelse, men nå måtte jeg bare! Super rask levering. Vippan va kjempe fin, og limet va helt gjennomsiktig når det tørket, noe jeg har slitt med å finne tidligere. Og ikke minst, det hold, etter 7 daga er dem fortsatt like fin, selv etter dusj, sminkefjerning og hudpleieprodukter.
Og sist men ikke minst vil jeg også bare påpeke den sykt søte innpakkingen man fikk, vise omsorg og omtanken lagt bak bestillingen.
10/10 anbefales!

24. oktober 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for en så utrolig hyggelig tilbakemelding 🩷
Det gleder oss stort å høre at du er fornøyd med både vippene, limet og innpakkingen. Vi legger mye omtanke i både kvaliteten og helhetsopplevelsen, så det var ekstra hyggelig å høre at du satte pris på de små detaljene 🎁

Tusen takk for at du valgte MissBeauty og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi ønsker deg en nydelig kveld videre!😊

Forelsket

Forelsket! Har aldri fått til å ta på vipper på meg selv før, men disse var bare helt geniale. Like lett som på visningsvideoene til Missbeauty! Og for hver gang en tar på, blir det bare bedre, det går fortere og det er enklere å ta de på. Lovelovelove 🥰 De holder og når en vil ha de av, går de veldig lett av med remover/fjerningsoljen som følger med i kitet!
Og en ting til jeg må fremheve med Missbeauty. Wow, for en service jeg ble møtt med! En enorm velvilje, tips, hjelp og råd! Tuuusen takk 🥰

21. oktober 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for så fantastisk tilbakemelding 💕
Så utrolig hyggelig å høre at du har blitt forelsket i vippene våre, og at det bare går lettere for hver gang! Det betyr mye for oss å vite at produktene gjør hverdagen enklere og lever opptil forventningene 🥳

Vi håper vippene fortsetter å gi masse glede fremover! Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, det gjorde virkelig dagen vår 💖

Ønsker deg en superfin kveld videre! ✨

Isabell / MissBeauty.no

Så fornøyd med vippene fra MissBeauty

Så fornøyd med vippene fra MissBeauty. De ble superfine på, holdt bra, og var enkle å få av når jeg trengte det. Anbefales!

I tillegg er de på kundeservice super raske til å svare på henvendelser

25. september 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din 💛 Så godt å høre at du er fornøyd både med vippene og med kundeservicen vår! Vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og vi håper vippene vil fortsette å gi deg masse glede i tiden fremover 😊✨

Ønsker deg en nydelig kveld videre! 😍

Isabell / MissBeauty.no

Limet ble så fort tørr..hadde ikke…

Limet ble så fort tørr..hadde ikke brukt den på 2 uker

27. juli 2025

Hei 🌸

Tusen takk for at du delte opplevelsen din med oss. Så leit å høre at limet ditt virket tørt etter bare to uker, det skal selvfølgelig ikke være slik 💕 Vårt lim er normalt kjent for å ha god holdbarhet, men i sjeldne tilfeller kan dette skyldes at forseglingen ikke har vært helt tett eller andre ytre forhold.

Vi har kontaktet deg direkte for å sende nytt produkt og finne en god løsning sammen ✨ Vi ønsker at alle kundene våre skal føle seg trygge og fornøyde med både produktene og servicen hos MissBeauty.

Ønsker deg en superfin dag videre! 😊

Vennlig hilsen,
MissBeauty.no

Jeg ble virkelig positivt overrasket…

Jeg ble virkelig positivt overrasket over MissBeauty sine vipper. De var så enkle å påføre, satt helt perfekt på og kjennes utrolig lette ut på vippene, nesten som om jeg ikke hadde noe på. Jeg har brukt falske vipper i mange år, og disse er virkelig blant de beste jeg har prøvd.

25. august 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for så fantastiske ord! 💖 Det gleder oss mye å høre at du er fornøyd med vippene våre, og at de føles lette og enkle å bruke. Vi jobber hardt for å levere produkter som gir profesjonelle resultater hjemme, og tilbakemeldinger som din gjør oss veldig stolte 🫶

Vi håper vippene fortsetter å gi deg glede i lang tid fremover!

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Jeg virkelig elsker vippene 👌

Jeg virkelig elsker vippene til Miss beauty.
Vippene er utrolig lett å påføre, de sitter på i minst 7 dager og de føles utrolig behagelig å ha på.
Jeg har testet både bading, dusjing og hudpleie rutine mens jeg har hatt vippene på og jeg må si at jeg er imponert over at de ikke detter av. 👌

22. august 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for så fantastisk tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du elsker vippene våre og at de holder så bra, selv med bading, dusjing og hudpleierutiner.

Det betyr mye for oss at du har testet flere produkter og er fornøyd med alle, det er akkurat slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve Miss Beauty 💕

Vi setter utrolig stor pris på at du deler dette, og håper du fortsetter å elske vippene dine! ✨

MissBeauty.no

Enkle å ha på og varer i over en uke.

Enkle å ha på og varer i over en uke.
Elsker vippene.
Har kjøpt litt forskjellige sånn at jeg kan bruke til forskjellige behov.

27. juli 2025

Hei 💕

Tusen takk for en så fin tilbakemelding! Det betyr mye for oss. Vi er så glade for å høre at du elsker vippene, og at de både sitter godt og varer lenge ✨ Smart å ha litt ulike varianter til forskjellige anledninger, det er akkurat sånn vi håper produktene våre skal kunne brukes 🥰

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, det gir oss masse motivasjon til å fortsette å gjøre vårt aller beste! 💖

Ønsker deg en superfin dag videre!

Svar fra Missbeauty

Så utrolig hyggelig å høre! Vi setter stor pris på deg som kunde, og det gleder oss å vite at du opplevde servicen vår som god.

God service er ikke bare et mål for oss, det er en selvfølge. 💕

Ønsker deg en superfin dag videre! ✨

God service!

Raske på spørsmål, god og hyggelig service! Vippene er lette å sette på, sitter godt og man får ett veldig fint resultat! Liker godt at det følger med bruksanvisning for bruk og de har en veldig fin pris. Har allerede bestilt mer!

28. juli 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! 🥰
Det betyr mye for oss å høre at både servicen og produktene lever opp til forventningene dine. Vi er så glade for at du fikk et fint resultat og at du likte både prisen og bruksanvisningen!

Ekstra stas at du allerede har bestilt mer, det setter vi stor pris på 💕

Ønsker deg en nydelig kveld videre! ✨

MissBeauty-teamet ☺️

Nydelige vipper av fantastisk kvalitet…

Nydelige vipper av fantastisk kvalitet 😍 veldig lette å sette på selv- jeg fikk et kit med alt jeg trengte, samt følger med brukermanual som gjør det veldig lett for selv helt nybegynnere som meg. De er også lette å fjerne! Brown Cluster Lashes passer perfekt til en naturlig look og fremhevet de blå øynene mine på en skikkelig fin måte!

17. juli 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for så fin tilbakemelding! 🥰
Det betyr mye å høre at du opplevde både påføringen og fjerningen som enkel, akkurat det vi håper å gjøre for kundene våre!

Så gøy å høre at Brown Cluster Lashes fremhevet øynene dine så fint, det tror vi så absolutt!💕

Tusen takk for at du delte opplevelsen din! Det setter vi stor pris på! ✨

Ønsker deg en fin dag videre!

Fine selv etter bading!

Skikkelig fornøyd med vippene. Enkle å påføre, de ser naturlige ut, og holder seg freshe gjennom turbusarbeid og til og med badeferie med ungene. Skal definitivt kjøpe påfyll!

1. juli 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! ✨
Det gjør oss så glad å høre at vippene leverer både i hverdagen og på ferie, akkurat slik de skal 🥳

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og gleder oss til å sende deg påfyll når det blir tid for det 🫶

Ønsker deg en nydelig sommer videre!

Vennlig hilsen,

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding 🤍

Så godt å høre at du synes vippene er både fine og naturlige, akkurat slik vi håper de skal oppleves!

Ønsker deg en superfin kveld videre! 💕

Oss i MissBeauty 🌸

Veldig fornøyd med vippene fra…

Veldig fornøyd med vippene fra MissBeauty

26. juni 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊
Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vippene våre! Tusen takk for at du delte din opplevelse, det setter vi stor pris på!

Ønsker deg en superfin dag videre 💕

Oss i MissBeauty 🌸

Bestilte refill fra Missbeauty for noen…

Bestilte refill fra Missbeauty for noen dager siden, og fikk vippene raskt levert. Kundeservicen var superhyggelig! Første gang jeg prøvde vippene, satt de hele 9 dager – det er jeg veldig imponert over. Denne gangen bestilte jeg både “Wispy” og “Flirt”, og jeg er strålende fornøyd med begge. Anbefaler virkelig denne siden på det varmeste!

3. juli 2025

Svar fra Missbeauty

Tusen takk for så fine ord!
Vi blir virkelig glade for å høre at du er fornøyd med både vippene og kundeservicen💕Så gøy å høre at du liker både Wispy og Flirt! Tusen takk også for anbefalingen, det betyr mye for oss! ✨

Vi ønsker deg en superfin dag videre! 🫶

Vippene sitter veldig godt

Vippene sitter veldig godt på, dusjet 2 dager at jeg hadde tatt de på og de satt fortsatt på. Har ikke hatt de på 1 uke enda men virker lovende. Bestilte CC-curl og er veldig fornøyd. De har en fin bøy og fyldige, noe som passer meg perfekt da mine egne vipper ikke vil holde seg bøyde ved bruk av vippetang. Kan være vanskelig å ta de på hvis du er ustødig på hånda, men ikke helt umulig. Anbefaler å bruke god tid.

25. juni 2025

Hei!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! ✨ Så godt å høre at du er fornøyd med både CC-curl og holdbarheten, det gjør oss skikkelig glade!

Vi vet at påføringen kan kreve litt øvelse i starten, spesielt hvis man er litt ustø på hånda, men som du sier: det er absolutt mulig, og så verdt det 💕

Håper du fortsetter å få masse glede av vippene dine fremover!

Elsker vippene fra Missbeauty

Elsker vippene fra Missbeauty. Første dagen jeg brukte vippene på jobb så fikk jeg så mye komplimenter på hvor fine de var, mange på jobb trudde det var vipper fra vippestudio, svarte med nei det er vipper fra Missbeauty :) er veldig deilig å slippe å stresse med å ta på mascara hver morgen

21. juni 2025

Hei!

Så utrolig hyggelig å lese tilbakemeldingen din, tusen takk for at du deler! 💖 Vi elsker at du får komplimenter på vippene og at vippene gir deg en salong-look som blir lagt merke ti!. Akkurat den effekten vi ønsker å gi våre kunder, samt at du slipper stresset med mascara om morgenen ✨

Håper du får masse glede av vippene i tiden fremover!

Ønsker deg en nydelig kveld videre🌸

Oss i MissBeauty 💕