I got an email saying my order has been delivered. But I couldn't find it neither my front door or mail box. They gave me different tracking numbers but none of them were not good. I emailed them repe... Vis mer
Det nytter desværre ikke med en trustpilot advarsel over for denne kineser scam. Personen bag hedder Zhaan Wenjin og han opretter hele tiden nye internet shops med navne der ligger tæt op ad andre fo... Vis mer
Jag har fått ett skadad hatt , ett stor hatt som var packad i små påse, det är inte så proffsig att skicka hatt utan bra skydd mot ev. skador. priset 299 kr med rabatt!, meoch Jag fått inte re... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Køb ikke noget her!
Køb ikke noget her!
Der er nu gået over 5 uger og jeg har stadig ikke modtaget min bestilling, der står, at leveringstiden er fra 7-21 dage, så det tyder på at det må komme langvejs fra.
Ligeledes kan man følge ordren da link virker ikke.
Bestiller aldrig noget herfra igen. 😠
Jeg vil bestemt gå videre med denne sag hvis jeg ikke snart modtager min bestilling indenfor kort tid.
Kan ikke anbefales!
Købte lang uldfrakke som slet ikke var den samme som på billedet. Og ikke af uld.
Ønske jeg havde læst bedømmelserne før
Ønske jeg havde læst bedømmelserne før. Fik det jeg bestilt efter ca. 4 uger. Godt nok men, selvom jeg bestilt xl (til migselv) kunne min barnebarn som er en smal ikke pas den. Det skulle havde vært en vinter frakke men er ikke til vejr mere koldt en 10 grader. Ærmerne er også 10 cm. for kort.
FUP FUP FUP
FUP FUP FUP - ET SVINDELFIRMA!!!!!!!!!
Bestilte en trøje, men fik to ordrebekræftelser på to ens trøjer. Skrev til dem, at det var forkert, men de har aldrig reageret eller rettet det. De hævede dog straks pengene fra min konto - på BEGGE trøjer.
Har forsøgt at spore varen flere gange, men tracking virker ikke! - og har nu ventet CA. 5 uger, men intet hørt eller modtaget!
Må desværre se i øjnene, at mine penge nok er tabt og såfremt der kommer noget på et tidspunkt, skal jeg nok ikke forvente, at det er det produkt jeg bestilte!
Total fup og fidus fra Kina
Total fup og fidus fra Kina, hel fejl i størrelse og flere ugers levering. Returnering skal ske for ejen regning og retuneres til Kina 🙄
If you want to return your order to us, please send it to the following address:
Zhaan Wenjin
Address: F2, Building 8, No 89, Siyuan Road, Yidong Industrial Zone, Niansanli Street, Yiwu, Jinhua, Zhejiang Province 322000, China
Please note that the customer must pay the shipping costs for the return. (See conditions)
Info: We do not accept refunds if:
- Article has already been worn or used
- Article will not be returned in its original packaging.
IMPORTANT: If you have opted for a return, please send us a picture of the postcard by e-mail and note your order name + order number in your return so we can assign your returned package.
(Otherwise we will not be able to make a refund!!!)
Yours sincerely,
Support Team
BOLCHE FIRMA.. 🤮
FUP FIRMA..
Det er Kina varer, men jeg modtog godt nok et produkt 5 uger efter det var bestilt, men i en hel forkert farve..
Størrelse guiden i Kina og den vi har her i Norden - stemmer slet ikke overens.
Det var bestilt til min mand i 3 × XL men tvivler på at en knægt på 10 år i normal størrelse kan passe jakken/trøjen..
Det var bestilt på FB og der var ingen information om at det er Kina varer de sælger..
Har skrevet mail til dem men ingen svar. 😡
Køb IKKE noget fra Mirabella Store...😡
Som så mange andre kan jeg læse at jeg ikke er ene om at blive snydt af dette svindel firma...ingen varer ....ingen svar ....ingen tracking.....ingen kundeservice at få fat på......ren og skær svindler firma....al kritik bliver slettet fra Facebook ...jeg har taget foto af min kritik på Face og ret kort tid efter var den slettet og jeg er nu blokeret fra deres Facebook side......
Som en anden har skrevet er 1 stjerne for meget men her findes desværre ikke minus stjerner....
Sletning fra Facebook og Politi anmeldelse er på sin plads.....skam jer...😡😡😡😡
Jeg læser nu at jeg ikke er den eneste…
Hvor er der hvor man kan sætte minus stjerner???
Jeg læser nu at jeg ikke er den eneste der er blevet snydt af beskrivelsen om en yderst behagelig træningsdragt i 100 % bomuld, jeg har modtaget noget (en måned efter bestilling) som til nød ville kunne bruges som nattøj, det er bestemt ikke god kvalitet, stort set gennemsigtigt og ifølge vaskeanvisningen i blusen (der er ikke nogen i bukserne) er det kun 35% bomuld og 65 % polyester. Jeg handler aldrig der igen
Mirabella er er fup firma.
Er det en eller anden, der har politianmeldt? Ellers gør jeg det.
Har været udsat for stort set det samme, som anmeldere beskriver.
Penge trukket, men intet dukker op. De bliver alligevel ved med at reklamere på fb, men kommentarfeltet kan der ikke skrives i.
Jeg anbefalede at tjekke Trustpilot inden ordergivelse, men det blev straks slettet.
IG har vist droppet deres falske side.
Aldrig har jeg modtaget en vare der var…
Aldrig har jeg modtaget en vare der var så langt fra det beskrevne....der står i opslaget at dragten er i 100% bomuld - jeg vil påstå, at den aldrig har set skyggen af bomuld. Men der er ikke mærke i med varebeskrivelse eller vaskeanvisning.
Oplevede det samme som en anden kunde - der kom to ordrebekræftelser - selvom jeg kun havde bestilt en dragt (og samme besked om at varen var pakket selvom jeg skrev med det samme og i øvrigt først fik varen ca 3 uger efter)
Har modtaget en enkelt dragt (uden anvisning om mulighed for returnering)
Min FB kommentar er også slettet.
Alt i alt fup-firma!!!!
Elendigt firma
Efter sigende er min vare til 400 kr. afsendt for 10 dage siden, men tracking-oplysningerne fungerer ikke. Hjemmesiden er et rod af danske, hollandske og kinesiske oplysninger. Derfor tjekker jeg nu på Trustpilot. Det ser ud til, at jeg er blevet snydt, ligesom så mange andre.
Opdatering: Jeg har nu (7 uger efter betalingen) sendt en indsigelse via min bank. Hvis alle, der er blevet snydt, laver en indsigelse, må der være basis for, at Nets laver en politianmeldelse.
Opdatering: Pakken med træningsdragt er nu ankommet - 9 uger efter betalingen, og efter at Nets har reageret på min indsigelse mod betalingen og betalt mig de 400 kr.
Kvaliteten skuffer meget, så jeg kan fortsat ikke anbefale at handle med Mirabella, både på grund af varens kvalitet og den ustabile levering.
Svindel
Det er intet problem for dem, at tage pengene fra ens konto, men varen dukker ikke op.
Og hvis man skriver en kommentar, i deres FB tråd, sletter de den, hvis man eksempelvis skriver, at varen ikke er dukket op.
Overvejer politi anmeldelse.
JAKKE/FRAKKE
JAKKE/FRAKKE. MIRABELLA STORE.
Bestilte via. deres hjemmeside en frakke. Fik (mens jeg var ved at betale) et billede af KØB eller AFVIS til jakken og troede det var samme ordre og fik trykket KØB.
Bagefter undrede det mig at se, at jeg i mailen har fået 2 ordrebekræftelser, selvom jeg kun tastede betalings oplysninger ind for den ene.
Skrev med det samme at de skulle annullere ordren på den ene da jeg kun havde bestilt en. Intet svar, men dagen efter kom der 2 mails (en for hver ordre), hvor der stod, at pakkerne var sendt. Ikke et ord om annullering.
Man kan ikke ringe til dem, så jeg har i formiddag sendt en mail via deres hjemmeside om, at jeg gerne vil ringes op - det er endnu ikke sket kl.21.30.
Jeg er lige som mange af jer andre bange for at det er svindel.
Det der bekymrer og undrer mig mest er, hvordan de kan tage betaling af et beløb, som jeg ikke har godkendt.
Jeg har bestilt varer for 600 4-1-21…
Jeg har bestilt varer for 600 4-1-21 men har ikke modtaget noget endnu , nu vil de have penge for fragten . Fupfirma
Svindel
Jeg bestilte en joggindragt. For det første ventede jeg længe på den og da jeg så endelig fik den blev jeg meget meget skuffet. Den var slet ikke som de skriver i annoncen (dejlig blød og behagelig stof) hvor herre bevares hvad er i dog for et firma. I skulle skamme jer. Jeg fik en meget tynd dragt syet i Kina.Jeg skal nok få banken til at trække pengene tilbage og hvis jeg ikke kan det må politiet ind over. Det skal i bare ikke have lov til. Stop det svindel.
SNYD SNYD SNYD
SNYD SNYD SNYD. De sender varen fra Kina, og sender i forkert størrelse så man selv skal betale fragt omkostningerne igen. Kvaliteten er slet ikke som de praler om på hjemmesiden. De svare tilbage på engelsk til mig, selvom at de siger at det er et dansk firma.
Man kan ikke kontakte dem på den mail som de oplyser på deres hjemmeside, for den findes ikke..
Snyd...
Har prøvet at finde deres hjemmeside…
Har prøvet at finde deres hjemmeside for at få annulleret ordren, da det givetvis er fup og svindel men kan ikke finde deres hjemmeside eller pb side
Så tænker at jeg er 320 kr fattigere😡
Snyd og bedrag
Har modtaget en frakke der skulle være varm og fluffi vinterfrakke, det viser sig at være en frakke sendt fra Kina og er mega tynd og slet ikke det der blev lovet.
Og det brugte jeg mine penge på snyd og bedrag at de vil være det bekendt😡
Jakke
Har Bestilt en Jakke til 440kr , har hverken set eller hørt fra den , kan ikke følge den på track som også var meningen , men kronerne de er trukket fra konto
Mycket illa när butiken raderar ens…
Mycket illa när butiken raderar ens kommentar på deras FB sida där jag som tips till andra kunder säger att dom ska kolla butikens rating på Trustpilot. Säger liksom allt. Och tydligen inte första gången butiken agerar på detta sätt. Luktar långt väck oseriöst.