Det har været super info vedr. opgaven pr. mails mv. da vi bookede vask af vinduer på 2. sal - arbejde udført til aftalte tid mv. - super service. kan anbefels til andre :-)
Se hva andre synes
Supers god service - intet at sætte en finger på. Kommer planmæssigt, udfører arbejdet, oplysninger og besparelsesmodeller ved fast årligt. Man føler sig taget rigtig godt om som kunde, og man mærker... Vis mer
Jeg har nu fået 2 algebehandlinger af Khaled og han kan varmt anbefales! Han overholder aftalerne, ringer når han er på vej, udfører arbejdet grundigt og er grundig med sin gennemgang af det udførte... Vis mer
Havde købt algebehandling til fliser og tag gennem sweetdeal, men får så af vide at ingen af behandlingerne kan gives hos mig og jeg kan ikke få penge retur grundet købet gennem anden udbyder. Men... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Velkommen til MinVinduespolering, dit pålidelige og erfarne valg til vinduespolering i området. Vi har specialiseret os i at give dine vinduer en skinnende finish, uanset om du har brug for vinduespolering i private hjem eller kommercielle bygninger. Vores dygtige og erfarne team er dedikeret til at give dig den bedste service og de bedste resultater, så du kan have renere og klarere vinduer. Som en ung og dygtig vinduespudser har jeg valgt at starte min egen virksomhed. Efter at have gennemgået en grundig uddannelse på Danmarks eneste vinduespudser skole, er jeg nu blandt de første faglærte vinduespudsere i landet. Jeg er stolt af at kunne levere kvalitetsarbejde og et håndværk, jeg 100% står inde for. Mit fokus er altid at levere det bedste resultat til mine kunder. Derfor anvender jeg kun professionelt udstyr fra førende leverandører og jeg er altid opdateret med de nyeste teknikker og udstyr til optimering af kvaliteten. Jeg stræber altid efter at forbedre mig for mine kunder. Ved at starte min egen virksomhed har jeg muligheden for at opbygge en personlig relation til mine kunder og at levere en service, der tilpasses deres individuelle behov. Planen med min virksomhed er ikke at blive den største på markedet, men lige akkurat stor nok til, at jeg kan fortsætte med at være din lokale vinduespudser med en personlig relation. Vælger du mig som din vinduespudser, kan du forvente pålidelighed, en høj service, det bedste værktøj på markedet og en faglært vinduespudser med en passion for sit fag. Jeg glæder mig til at give dig rene vinduer og en positiv oplevelse.
Kontaktopplysninger
Langenæs, 8000, Aarhus, Danmark
- info@minvinduespolering.dk
- minvinduespolering.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Meget nem at arbejde med
Meget nem at arbejde med. Jeg anbefaler det stærkt. Professionel og venlig.
Jeg bor i et hus med 2 hunde.
Helt efter bogen
Helt efter bogen - jeg er tilfreds og vil anbefale servicen til andre!
Ofte lidt striber ogindtørrede dråber
Akut pudsning
Jeg havde brug for vinduespudsning da ejendomsmæler kom og tog billeder, Khaled kom ud 40 min efter jeg havde ringet, må indrømme jeg også ringede dagen før vi skulle tage billeder.
Supergod vinduespudsning
Dygtig og god polering også af lidt svært tilgængelige vinduer op til kip.
Fin og serviceminded kommunikation
Godt arbejde
Det er nemt at lave en aftale i denne forretning.
Nemt at betaler abonnement.
Flot rensning af vores vinduer og døre.
Der er en god udsigt efter et besøg af…
Der er en god udsigt efter et besøg af Khaled.
Han kom som kaldet🥳
God og venlig vinduespolering
God og venlig vinduespolering. Vi havde ikke fået pudset vinduer i lang tid(!), og resultatet blev rigtig godt
Flotte rene vinduer
Altid flotte vinduer og en venlig ung mand der viser interesse for ejer og ejendom .
Godt arbejde
Topklasse
Super venlig og opgaven udført i topklasse 🙏
Fleksibel og grundig
Fleksibel, imødekommende og dygtig mand. Han gjorde alt hvad vi bad om til UG. Vores butiksvinduer samt mødelokaler har ikke været så pæne længe.
Grundig og professionel
Grundig og professionel. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Virkelig personlig og autentisk service…
Virkelig personlig og autentisk service hos minvinduespolering. Det må klart være en af de bedste services.
Man skal lede længe efter en så…
Man skal lede længe efter en så behagelig ung mand som Khaled. Han er super flink, arbejdsom og pudser vinduerne pænt og fint.
Har tidligere prøvet en anden pudser…
Har tidligere prøvet en anden pudser med utilfreds resultat. Fandt min vinduespolering på nettet og prøvede at kontakte firmaet med stor tilfredshed til følge. Tilpads pris og god betjening. Kan varmt anbefales
Fungerede fint
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.