minnasbix.dk Anmeldelser 4

4,0

4,0

Bra

Efter at min mor døde

Efter at min mor døde, blev det nødvendigt at få ryddet hendes lejlighed. Efter lidt søgen faldt valget på Minnas Bix, der foretog rydninger af dødboer.
Efter at havde været i kontakt med dem, kom de og besigtigede boer, og nåede frem til et beløb, der skulle betales for bortskaffelsen af møbler og løsøre.
-De rare folk fra bixen begyndt at registrere og fjerne det indbo, der skulle have værdi.
Her kom min første fejl, og det var selv om der i aftalen står med småt, at man ikke må fjerne noget, dristede jeg mig til at fjerne nogle ting.
Herefter fik jeg et opkald fra Minnas Bix hvor jeg blev orienteret om at jeg ikke måtte fjerne ting, men at prisen nu var steget 700 kr, på de ting der var fjernet (også selv om de var værdiløse efter eget udsagn).

Det korte af det lange er, at jeg fik ryddet lejligheden, og mange af min mors ting kan få et forhåbentlig godt nyt hjem - men man skal huske at læse det man skriver under på grundigt, og især det der står med småt, og som man midt i sorgen ikke får læst helt grundigt nok.

12. september 2023

Genbo flyttede på plejehjem, hjem blev overdraget

Min tæt på genbo flyttede på plejehjem, og hjemmet skulle rydes. Den person hun havde fået til at stå for det, henviste mig til Minnas Bix, som han havde overdraget boet til. Jeg ville gerne købe Kirstens gamle parasol og henvendte mig til Minnas Bix, men tros mange henvendelser hørte jeg ikke en lyd. Jeg tror desværre ikke det er en seriøs Bix, der kan jo nemt laves meget fusk med sådan et bo.

6. april 2021
Logoen til minnasbix.dk

Svar fra minnasbix.dk

Hejsa Susanne Holmberg .
jeg ser først nu at du har skrevet om os her på Trustpilot. Jeg kan ikke genkende det du skriver, men det er jo også længe siden. Jeg ved ikke hvordan du har henvendt dig til os, men vi plejer altid at svare på de henvendelser vi får. Så det beklager vi meget hvis vi har misset noget. Men når det så er sagt, så er der nogle regler vedrørende rydninger som vi SKAL overholde. Vi kan ikke bare sælge direkte fra dødsboet,.. der kan læses mere om det her https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2015/1042
eller her https://www.retsinformation.dk/eli/lta/1969/7
med venlig hilsen Minna Larsen