Minna er meget kompetent
Minna er meget lyttende, rolig og kompetent i sit arbejde. Der bliver taget godt hånd om en og jeg har fået mere energi efter et forløb.

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Minna Løbner tilbyder kropsterapi og træning for private og firmaer, til at opnå øget velvære i krop og sind og en styrket evne til at håndtere hverdagens udfordringer.
H.C. Ørstedsvej 54b, 1879, Frederiksberg C, Danmark

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Jeg har netop afsluttet et tremåneders forløb hos Minna. Ved starten af forløbet var jeg i stor sorg og havde nervesmerter i mine ben. Mit nervesystem var belastet og uroligt. Jeg ser nu tilbage på en spændende rejse, hvor jeg gradvist er blevet bedre til at lytte til mig selv og min krop. Minna har hjulpet mig godt på vej med sin rolige, positive og lyttende væremåde, hvor jeg altid har følt mig set. Jeg er nu klar til resten af rejsen selv. Stor tak til Minna.

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Efter fem besøg hos Minna kan jeg kun anbefale hende! Hun er åben, lyttende og skaber altid en tryg stemning. Hver gang tilpasser hun behandlingen til, hvordan jeg har det og hvilke områder jeg ønsker at arbejde med. Jeg er gået derfra både mere afslappet i krop og sind hver eneste gang og har fået nogle gode tips til behandling af stress mellem sessioner.

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Jeg har været i et forløb hos Minna i ca 6 måneder. Hun er helt fantastisk og har hjulpet mig med at løse op for tankemylder og bekymringer, der havde sat sig i kroppen. Hun er enormt behagelig at snakke med og jeg har været utrolig tryg i hendes hænder.
Jeg kan på det varmeste anbefale Minna.

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Minnas kropsterapi har været en blid men samtidig kraftfuld støtte til min krop. Minna er utrolig nærværende, rolig og inspirerende. Hun har en fintfølende fornemmelse for at skabe et trygt rum, hvor man kan slippe spændinger, smerter og trække vejret lettere. Og så er hun en super god og respektfuld samtalepartner, der tør dele erfaringer og lade samtalen flyde i den retning, som kan få en selv til at se ens muligheder og udviklingspotentialer. Min krop og mit sind føles allerede meget lettere efter 10 behandlinger. Jeg er taknemlig for at have fundet Minna, og jeg kan varmt anbefale hende til alle!

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Jeg har gået hos Minna de sidste fem måneder. Hun er meget dygtig, professionel, sympatisk og ikke mindst empatisk.
Minna har hjulpet mig med at mindske smerter i en gammel skade ved hjælp af både massage og kropsterapi.
Jeg kan varmt anbefale Minna til både massage og kropsterapi.

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Minna er utrolig god til at holde rum for de processer og oplevelser som opstår under vejs i behandlingen. Jeg føler mig mødt og set på en professionel, imødekommende og behagelig måde.
Den sidste behandling vil for altid stå helt lysende klart for mig som et kærligt mirakel.
Tak for dig Minna

Svar fra Minna Løbner Kropsterapi
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.