Bara en bluff sida me inte en levande tjej på flera mils håll...va tvungen och kolla . Bara jag på nätet... Gå på krogen/ut i stället... Finns bara bluff å inte sant på nätet . De va bättre för... Vis mer

Mitt erfarenhet på denna dejtingsajt var underbar. När jag började prata valde jag en kille och vårt samtal ibland gav oss skratt och till och med konstiga ögonblick. Men höjdpunkten var min förs... Vis mer

UNDVIK DENNA SIDA. Detta är en ren botsida. Inga riktiga människor bakom dessa vackra ansikten och fina kommentarer. Jag skrev i min profil 3 ggr att jag ville verifiera att den som skrev var äkta. 3... Vis mer

1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

VARNING

Det enda dom vill är att köpa krediter, damerna vet förmodligen inte att dom är online. BLUFF

9. mars 2024

De blåser dig på krediter!

Detta är inga chat botar utan tjejer som får betalt för att du ska köpa krediter. Varje meddelande du svarar på kostar 25-30 kr. Det blir snabbt stora siffror och tjejerna gör allt för att hålla dig kvar på meddelanden.
Att få dem kontakta dig på annat sätt möts med förakt och sarkasm. Vilket en chat bot inte kan. Bluff och båg!

7. mars 2024

UNDVIK DENNA SIDA.

UNDVIK DENNA SIDA.
Detta är en ren botsida. Inga riktiga människor bakom dessa vackra ansikten och fina kommentarer. Jag skrev i min profil 3 ggr att jag ville verifiera att den som skrev var äkta. 3 ord som stod i min profil skulle uppges i mailet som stod i min profil. Samt att jag skrev att jag var säker på att det var en botsida. Samtliga gånger har denna texten raderats.

25. februar 2024

jag tycker det är väldigt dyrt att vara…

jag tycker det är väldigt dyrt att vara med här betalade 2000kr varar kanske 3 dagar har väl spenderat 6000kr här får man ingen rabbat sedan har jag upptäckt en faskt prolil här kontaktade den riktiga profilen på match.com hon blev inte glad finns här mer falska profiler här vågar man fortsätta här.

16. februar 2024

Lurendrejeri

Mun uppfattning är att detta företag bedriver lurendrejeri . Chatbottar (sannolikt) som håller en chat igång med sms där varje sms kostar 25-30 kronor.
Varje sms avslutas med fråga som ska initiera en fortsatt menlös diskussion.

8. februar 2024

WARNING!!!

WARNING!!!! 100% bluff. Fattar inte att en sådan sida är fortfarande uppe. De fiktiva och fake profilerna vill inte suga din k*k utan bara dina pengar. Skaparna av denna sida sätter upp fake profiler sedan försöker de hålla dig kvar i samtal och mjölka dig så länge som du till slut fattar att du chattar med en robor eller en sjuk människa som får 50 spänn i timmen.
SKANDAL!!!!
Polisanmäl!!!

5. februar 2024

Denna sajt skulle ställas inför…

Denna sajt skulle absolut ställas inför rätta ! Inte förbjudas men konfronteras med rättvisan och på så vis bli lite mer rättfärdig. Fiktiva personer, avatarer, chat-botar o likn skulle däremot förbjudas! Läser folk Trust Pilot? Jag menar, hur kan man bedriva en verksamhet som har betyg 1 av 5 möjliga stjärnor. Jag skulle ge -2,7 stjärnor=0.

5. februar 2024

Det finns ingen verklighet i det här

Det finns ingen verklighet i det här. Det är enbart för att tjäna pengar för ansvarig (?) på att skicka meddelanden som varje gång kostar ca 25-30 kr. Svaren blir alltid en fråga som ställs tillbaka för att fortsätta en meningslös konversation. Det slutar alltid, flera gångers erfarenhet, med att det inte blir någon träff utan man är ca 1000 kr fattigare.

29. januar 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis