1. IT-konsulent
  2. IT- og bedriftsrådgivning
  3. IT-sikkerhet
  4. Online-markedsføring
  5. Nettsidedesigner

Met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in de IT- en marketingsector, is de MINIMA intussen uitgegroeid tot dé expert en betrouwbare partner die bovendien aan alle digitale behoeften van jouw bedrijf kan voldoen. MINIMA ontzorgt jou van al het IT-gebeuren, waardoor jij je kan focussen op het échte werk! MINIMA — Jouw digitale partner.

4,5

Enestående

Topservice van MINIMA

Topservice van MINIMA! Snelle ondersteuning, duidelijke communicatie en een professionele aanpak. Ze denken echt mee met de klant.

29. mai 2026

Ik ben zeer tevreden over de Samenwerking

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met MINIMA. Zij hebben onze volledige hardwareomgeving geïnstalleerd, geoptimaliseerd en beheren vandaag ook onze software en cybersecurity.

Wat voor mij het grootste verschil maakt, is hun snelle service en opvolging. Bij vragen krijg je snel een antwoord én een oplossing. Professioneel, betrouwbaar en altijd bereikbaar. Een partner waarop je kan rekenen.

Daarnaast waardeer ik vooral hun proactieve aanpak. MINIMA werkt futureproof en denkt vooruit. Door preventieve maatregelen en continue monitoring worden veel problemen vermeden nog vóór ze zich kunnen voordoen. Hierdoor blijft onze IT-omgeving stabiel, veilig en performant.

Kortom, MINIMA is voor ons geen gewone leverancier, maar een betrouwbare IT-partner die meedenkt met onze onderneming en zorgt voor gemoedsrust.

20. mai 2026

***MINIMA***

Bij deze wil ik de HEREN van MINIMA danken voor hun geleverde prestaties waar wij als groeiend bedrijf heel veel steun, sterkte, tips & tricks kregen van deze profs. Wij als "oude" generatie zijn niet zo goed mee met de tijd als deze jongens. Dankzij deze HEREN loopt alles weer zoals het moet in deze digitale complexe tijd. Hierbij nogmaals mijn dank voor de geleverde en nog leverende service!!
DANK JULLIE WEL !!
Tanju Demiral
Tanju28 Bv

1. april 2026

Professioneel

Professioneel, correct, vriendelijk, behulpzaam.... Kortom een echte aanrader voor uw uitdagingen op vlak van IT.

Kwaliteit en goede klantenservice

Minima heeft al meerdere websites voor mij gebouwd. Ze hebben mijn mailboxen op orde gebracht en ze helpen me verder met een handig VOIP systeem. Hun klantenservice is efficiënt en zeer responsief. Zeker een aanrader

The Full IT Partners (Heusden) met Fiduciaire LINC & PARTNERS

Wat wij vooral appreciëren, is dat ze verder kijken dan enkel “IT-problemen oplossen”. Ze denken echt mee met je onderneming en zien vaak risico’s of optimalisaties waar je als ondernemer zelf niet meteen bij stilstaat.

Van cybersecurity en back-ups tot performantie, cloudoplossingen en continuïteit: alles wordt professioneel opgevolgd. Problemen worden snel opgelost, maar nog belangrijker: ze proberen problemen ook preventief te vermijden. Dat geeft rust.

Ook qua communicatie zitten ze sterk. Geen moeilijke technische uitleg, maar duidelijke taal en snelle opvolging. Je voelt dat ze hun klanten op lange termijn willen helpen groeien in plaats van gewoon tickets af te werken.

Vandaag is een goede IT-partner essentieel voor elke onderneming, en daarin maakt Minima echt het verschil. Aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, meedenken en een moderne aanpak.

22. mai 2026

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Het team is niet alleen professioneel, maar ook bijzonder vriendelijk en toegankelijk. Ze bieden waardevolle inzichten en zetten zich volledig in om jouw bedrijf te helpen groeien. Bedankt voor de topservice!

22. mai 2026

Goede service voor camerasystemen.

Ik heb camerasysteem laten zetten door MINIMA.
Ze hebben ons geholpen juiste systeem te vinden voor een juiste prijs.
Van A tot Z hebben alles geregeld van instalaties, ik moest enkel op een knop duwen en het was klaar voor gebruik.
Snelle service, duidelijke communicatie, altijd oplossend gericht.
HEEL VRIENDELIJKE PERSONEEL.

13. april 2026

Toppers!

"Ik ben erg tevreden over de samenwerking met jullie IT-team. De snelle responstijd en duidelijke communicatie zorgen ervoor dat onze systemen stabiel blijven draaien. Vooral de manier waarop jullie meedenken bij maatwerkoplossingen is van grote meerwaarde voor ons. Ga zo door!"

10. januar 2025