Funderar på om företaget är en bluff? Min sambo har försökt nå företaget vid upprepade tillfällen både via mail och mobil för att säga upp försäkringen men det är helt omöjligt att få svar. Jag har s... Vis mer
Se hva andre synes
Jag har varit kund hos MinMotor sedan 2022, men i oktober 2025 sade jag upp tjänsten vilket bekräftades av MinMotors kundtjänst. De fortsatte emellertid att dra månadsavgiften för november och decembe... Vis mer
Fick ett erbjudande om MinMotor ringde in till kundtjänst för att förstå vad det handlade om. Verkar vara en bra tjänst då min bil precis rullat över 15000 mil. Försäkringspremien har ökat samtid... Vis mer
Selskapet har svart
Jag fick en påminnelse att inta ha betalat räkningen från MinMotor, kontrollerade med min bank och den skulle vara betald. Printade ut banknoteringen, scannade den och påminnelse, skrev ett mail till... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MinMotor - För ett tryggare och enklare bilägande Hos MinMotor strävar vi efter att ge fordonsägare komplett trygghet och ett enklare bilägande. Många känner inte till att maskinskadeförsäkringen ofta upphör efter ett visst antal mil, men som medlem hos oss behöver du inte oroa dig. Vi förhandlar med leverantörer om priser för att skapa värde till våra kunder. Som medlem får du tillgång till: Fri besiktning Rabatter på service och däck Hjulbyten Rådgivning kring försäkringsärenden Och mycket mer! Det lönar sig att vara medlem hos MinMotor. Med vår stora kundbas kan vi pressa priser och erbjuda förmåner, rabatter och ersättning vid skador. När din maskinskadeförsäkring inte längre gäller, kan du som medlem fortsätta känna dig trygg. Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss! För mer information, besök vår hemsida: www.min-motor.se.
Kontaktopplysninger
Västra varvsgatan 5E, 21117, Malmö, Sverige
- 087983660
- Kundtjanst@min-motor.se
- min-motor.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
uppskattat företag verkligen!
Förstår ärligt talat inte varför inte alla blir medlemmar. Fått rabatt på service, däck och fri besiktning. Tjänar på det 👍🏼

Svar fra MinMotor
Första intryck var att de var väldigt…
Första intryck var att de var väldigt tydliga med vad som ingår och inte. Positivt.
Fick hem ett tydligt välkomstbrev och fri besiktning. Kan rekommendera!

Stort plus till MinMotor 👍🏼
Stort plus till MinMotor för deras kundservice! Fick 1400kr rabatt på min Mercedesservice. 690 kr fri besiktning. Redan gått plus.

Rekommenderar äldre bilar !👍🏼
De är relativt nya , sedan 3 år tillbaka men jag kollade med stationen jag besiktigar min bil, se är seriösa.
Kul att se ett företag som äntligen erbjuder skyddet man inte kan få någon annanstans!

Rekommenderas
Trevlig personal som är mottaglig och hjälpsam. Nöjd med tjänsten företaget erbjuder. Kommer fortsätta vara kund. Rekommenderas starkt.

Rekommenderar starkt 👍🏼
Har aldrig varit med om så bra service!
Tog lite tid komma fram på telefon men de löste mitt skadeärende samma dag!
Stort plus till Jones på kundtjänst👍🏼

bilhandlaren rekommenderade mig👍🏻
Min fru tecknande när vi mottog erbjudandet på min bil.
Bilhandlaren som jag ofta köper bil av kunde intyga att de är ett seriöst bolag.

Svar fra MinMotor
jag tecknade på två bilar 👍🏼
Jag och min fru tecknade på våra bilar. Jag gillar att man får beaktning. De är noggranna och de känns väldigt seriöst.

Svar fra MinMotor
Utomordentligt bra service av Alex på…
Utomordentligt bra service av Alex på fakturaavdelningen!

Bra service
Bra service , ersatte min skada rätt så snabbt 👍

Svar fra MinMotor
Tydliga och hjälpte mig omgående
Tydliga och hjälpte mig omgående, service i världsklass!

Bästa servicen någonsin!
Bästa servicen någonsin, rekommenderas starkt!

Svar fra MinMotor
Svårt att komma fram på telefon och…
Svårt att komma fram på telefon och dåligt gehör på mail

Svar fra MinMotor
Bra tjänst men sista betaldag 28 i…
Bra tjänst men sista betaldag 28 i månaden när de allra flesta har den sista i månaden, det drar ned betyget lite

Svar fra MinMotor
Vid förfrågan om autogiro fick jag vid…
Vid förfrågan om autogiro fick jag vid 2 tillfällen fråga efter uppgifter som kunde ha visats vid första förfrågan

Svar fra MinMotor
Fått påminnelse faktura trots att jag…
Fått påminnelse faktura trots att jag betalt i tid. Fått dubbla fakturor. Svårt att få kontakt med er .

Bra och tydlig information
Här fick jag ett mycket trevligt bemötande och information om försäkringens värde vid olika skador som täcks av denna försäkring i jämförelse med min nuvarande försäkring där maskinskada upphört.
Adam och Axel på kundtjänst

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.