Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Vis mer
Selskapet har svart
Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Vis mer
Selskapet har svart
Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Vis mer
Selskapet har svart
MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!
Skrevet av virksomheten

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Al vaker geboekt via Mimosa. De site is duidelijk en overzichtelijk. En als je achteraf nog contact nodig hebt zijn ze goed bereikbaar en reageren snel.

Svar fra MimosaReizen
Prima boekingsproces, duidelijke communicatie en beschrijving. App tevens makkelijk in gebruik.

Svar fra MimosaReizen
Wederom een vakantie geboekt bij mimosa reizen.
Het boeken gaat zeer eenvoudig en de prijs is wederom bij mimosa de goedkoopste.
Voor ons geen ander reisbureau dan mimosareizen.

Svar fra MimosaReizen
Prima site, helder boekingsproces. Wel jammer (en vervelend) dat tijdens boeken niet direct ruimbagage kan worden geboekt. Dit moet afzonderlijk bij Transavia. Maar daar is weer een ander boekingsnummer voor nodig, dit alles mag beter worden gecommuniceerd incl het boekingsnummer dat voor Transavia nodig is.

Svar fra MimosaReizen
De website was overzichtelijk en alles was makkelijk te vinden. Boeking ging snel en eenvoudig

Svar fra MimosaReizen
Ik had een bepaalde pakketreis voor ogen en ben op verschillende sites gaan vergelijken. Mimosa was met stip de goedkoopste! De boeking verliep snel en zonder problemen. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik mijn vakantie boek bij Mimosa! 100%tevreden!

Svar fra MimosaReizen
Handige website met scherpe prijzen. Nadat ik had geboekt werd ik gebeld over een vlucht die niet mogelijk was. Na wat bellen door de meneer van mimosa kon het toch wel, heel fijn. Klantenservice goed te bereiken, dat is echt een pluspunt!
Ook handig dat ze een app hebben waarop je je vakantie overzichtelijk munt inzien.

Svar fra MimosaReizen
Makkelijk boeken, scherpe prijs.

Svar fra MimosaReizen
Had geboekt en bevestiging gehad van betaling kreeg 5min.later telefoon dat de prijs een vergissing was de prijs ging de hoogte in met 600€kan dit zomaar

Svar fra MimosaReizen
Eerste keer geboekt bij Mimosa. Duidelijke website. Vriendelijke prijzen. Boeking verliep vlot en gemakkelijk. Geen financiële verrassingen tijdens het boeken. Vrijwel direct bevestiging en aanvullende infomatie over mijn boeking ontvangen. Heb ook de app geinstalleerd. Handig. Ben tot nu toe zeer tevreden.

Svar fra MimosaReizen
Goede prijs voor de reis maar geen aanpassingsmogelijkheid meer na het boeken.
Na contactname kreeg ik ook geen wijziging van een foutieve keuze en ook geen commerciêle geste.
De prijs wijzigt constant en zelfs tussen het boeken en betalen. Ik heb zo 150 euro meer moeten betalen ?
Dus geen goeie klantenservice.

Svar fra MimosaReizen
Wat een onbeschoft volk werkt daar!!!! Ze hangen gewoon de telefoon op en hebben een behoorlijke grote mond. 2 x gebeurt. Ze vermelden de toeristenbelasting ook niet, dus let erop dat je dat nog moet betalen (niet bij alle landen). Echt nooit zal ik hier boeken. Liever wat meer betalen en nette service en antwoorden op je vragen in plaats van deze organisatie!

Svar fra MimosaReizen
We hebben heel snel en overzichtelijk de prijsofferte gekregen.

Svar fra MimosaReizen
Duidelijke site, en snelle afhandeling van mijn boeking. Prijs goed . Andere sites duurder. Hopelijk verloopt de rest vd boeking ook volgens wens.

Net terug uit Tenerife
Alles was weer tot in volle tevredenheid geregeld
Ook de app is zeer informatief
Zal zeker hier weer mijn vakantie boeken

Svar fra MimosaReizen
Meerdere keren een reis geboekt bij Mimosa en altijd keurig en goed geholpen.
Het reisbureau is telefonisch goed te bereiken en je wordt snel geholpen.
Na boeking krijg je snel de informatie per mail toegestuurd.
Ook een handige app kan geïnstalleerd worden waarop al je gegevens en boekingen staan geregistreerd. Ook kan men gemakkelijk betalingen verrichten met deze app.

Svar fra MimosaReizen
Mooi overzicht om eens te kijken naar waar je eventueel op vakantie zou gaan. Indien je dan beslist om naar een bepaalde bestemming te reizen is het ook allemaal heel duidelijk en gemakkelijk om te boeken. Indien er een probleem op vakantie/luchthaven zou voordoen dan helpen ze je graag verder.

Svar fra MimosaReizen
Al vele keren naar zeer tevredenheid geboekt bij Mimosa.
Altijd wat goedkoper en vanaf Düsseldorf veel meer keuzes om te vertrekken en aan te komen.
Het boeken en de app werkt goed.

Svar fra MimosaReizen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.