Valid hjemmeside som leverer de rigtige miljømærker til en væsentlig lavere pris end danske udbydere. Du skal dog regne med 10-14 dages levering, da den leveres med post...
Se hva andre synes
Jeg fik mærkatet som lovet, og det var billigere end at købe det ved mit lokale bilsyn. Måske lidt underligt at bestille et klistermærke i udlandet, men jeg er overordnet tilfreds. Kan klart anbefales... Vis mer
Var skeptisk til en start og troede jeg var blevet snydt. Men må tage det i mig igen for modtog et fint miljømærke i postkassen 10 dage efter jeg havde bestilt det. Modtog løbende mails med status... Vis mer
Jeg har fået miljømærket inklusiv selvklæbende folie med brev via post .Med selvklæbende folie kan man fjerne sit mærke fra forruden uden skader .
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Det er blevet nemmere at køre i Europa. | Vi hjælper rejsende og virksomheder med at bestille det korrekte miljømærke til Tyskland, Frankrig og Østrig. | Vores tjeneste gør det nemmere at forberede sig på miljøzoner i Europa med sikker onlinebestilling, gratis levering og hurtig afsendelse. | Er du i tvivl om, hvilket miljømærke du har brug for til dit køretøj eller din destination? Skriv til os på chatten på environmentalbadge.com, så hjælper vi dig gerne. | Miljoemaerke-Europe.dk er den danske version af tjenesten EnvironmentalBadge.com.
Kontaktopplysninger
Berlin, Tyskland
- +49 30 4669 0121
- my@environmentalbadge.com
- miljoemaerke-europe.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestilte miljømærke til Frankrig 7
Bestilte miljømærke til Frankrig 7. juli og har endnu ikke modtaget noget med posten. Er kommet hjem fra ferie igen. Kunne jeg give nul stjerner, havde de fået det !!

Svar fra MiljoemaerkeEurope.dk
Hurtig levering, og altid i orden fra dem !😉. Har handlet her flere gange, og Handler her helt sikkert mærker her igen !.😇

Svar fra MiljoemaerkeEurope.dk
1-2 dages levering er nu 9 arbejdsdage…
1-2 dages levering er nu 9 arbejdsdage siden, og jeg er på vej på ferie uden miljømærke. Bemærk det er et udlandsk firma og der er ingen tracking på ordren i DK. Brug en dansk leverandør er min anbefaling. Opdateret: fik dog mine penge igen, derfor 2 stjerner.

De lover 1-2 dages levering
De lover 1-2 dages levering. Har her 6 dage efter bestilling stadig ikke modtaget mine mærker. Kører i dag og håber jeg kan købe mærker i Tyskland. Det bliver en dyr omgang desværre

Ingen levering
De reklamere med1-2 dage for levering på tyske mærker men har ventet 5 dage og kan se der intet sker, så må tage afsted uden. Pengene er tabt samt en bøvl, træls start på ferien.

Svar fra MiljoemaerkeEurope.dk
Leveret superhurtigt og alt som aftalt
Dejligt nemt og lige til og fik mit…
Dejligt nemt og lige til og fik mit mærke
Sendt inde for 4 dage så lå det i postkassen super
Nem bestilling
Leveringstid som forventet og nem måde at bestille på
Ingen problemer
Ingen problemer - produktet kom hurtigt med posten og til en lavere pris end hos andre udbydere. Hurtigt og nemt.
Perfekt
Nem at bestille, billig og hurtig levering
Alt er perfekt
Nemt at bestille og kommer hurtigt
Nemt at bestille og kommer hurtigt
Hurtigt og ubesværet
Alt virkede som det skulle.
Præcis vejledning samt hurtig udførsel ☺️
Nemt billigt og hurtigt alt ok
Valid hjemmeside - Helt i orden...
De er meget professionelle og venlige.
De er meget professionelle og venlige.
Køb det nu😀
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.