Erg tevreden, heb Tim en Harald gesproken vandaag declaratie is uitgevoerd vorige week en been zeer fijn ondersteund de rest van de week. Beide adviseurs kwamen ook uit regio Apeldoorn. Dus de service... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb een Otgu batterij laten installeren en hij werkt echt ongelofelijk goed! Dat is ook wel fijn, want ik heb mn 25 zonnepanelen niet voor niks aangeschaft. Tim wist me haarfijn uit te leggen... Vis mer
Dankjewel Ilaf voor je nette service! Je stond me heel netjes te woord en wist me goed uit te leggen wat ideaal zou zijn in mijn situatie en met de combi deal heb ik uiteindelijk echt een topresultaat... Vis mer
Vreselijk bedrijf!!! Ik heb een monteur nodig voor de zonnepanelen, omvormers werken niet meer... Ik probeer contact te krijgen sinds oktober vorig jaar, reageren nergens op, bellen niet terug, laten... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Uw partner in verduurzaming, besparen en CO-2 reductie.
Kontaktopplysninger
Simonstevinweg 15, 6811BS, Arnhem, Nederland
- 0850049617
- Afspraak@milieubeheernederland.nl
- milieubeheernederland.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 8 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dwingende opmerkingen
Ik ben ook net gebeld. Vroeg mijn naam en adres.
Dus ik vraag waar het over gaat en hoe belangrijk het is, want ik ben aan het werk....
Krijg ik de opmerking 'ik wil eerst weten of dit uw naam en adres is? Anders hang ik op...'
Dus ik zeg 'hang maar op dan, dan is het blijkbaar niet belangrijk'
Roept hij nog net: 'oke, dan worden uw zonnepanelen uitgeschakeld!'
Raar bedrijf, waar ik verder niets mee te maken heb en wil hebben

Svar fra Milieubeheernederland
Milieubeheer ( = ??) belde mij..
ben 2x gebeld en beide keren niet opgenomen omdat ik de naam in het scherm niet kon thuisbrengen.
Kan niet de instantie zijn die in mijn gemeente aktief is en met vrijwillige consulenten je woning bekijken en tips geven waar je nog zou kunnen besparen en verduurzamen.
Die hebben ook een andere naam trouwens.
Als ik hier zo de beoordelingen lees gaat het ‘em met DEZE cowboys dan ook niet worden…😁
Groet vanuit Drenthe,
Tjerk P.

Nog nooit van gehoord
Werd uit het niks gebeld pak je op dan wordt de verbinding verbroken
Bel je terug dan in het nummer niet in gebruikt .
Oplichting dus .
Heb nummer geblokkeerd want wil er niet intrappen in die oplichting praktijken

Svar fra Milieubeheernederland
2x gebeld 2x afspraak2x gewacht en…
2x gebeld 2x afspraak2x gewacht en niemand opdagen trap er niet in

Aso's
Denken dat ik zonnepanelen heb (hoe komen ze aan deze informatie?!?!). Ik doe mee aan e.o.a. collectief (is dat zo ja?!?!) Geef meerdere malen aan geen interesse. Hangen op. Asociaal.

Zelfs 1 ster is te veel.
Zelfs 1 ster is te veel.
Zeer teleurgesteld in de service van Milieu Beheer Nederland
Ik heb recent zaken gedaan met Milieu Beheer Nederland en mijn ervaring was ronduit teleurstellend. Vanaf het begin waren er meerdere problemen die nooit goed zijn opgelost. De communicatie verliep erg stroef; ik moest herhaaldelijk contact opnemen om simpele vragen beantwoord te krijgen. Belangrijke afspraken werden niet nagekomen, wat leidde tot vertragingen en veel frustratie van mijn kant.
Daarnaast had ik sterk het gevoel dat het bedrijf zijn beloften niet nakwam. Er werd van alles beloofd, maar uiteindelijk bleek het product of de service ver onder de verwachting te liggen. Transparantie over de kosten ontbrak volledig, en ik kreeg te maken met onverwachte extra kosten zonder duidelijke uitleg.
Als je op zoek bent naar betrouwbaarheid en professionaliteit, zou ik aanraden om verder te zoeken. Mijn ervaring met Milieu Beheer Nederland was helaas zeer negatief, en ik zou niemand aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan zonder dat je eerst grondig onderzoek doet.

Goede communicatie
MBN komt zijn afspraken perfect na. Ik werd duidelijk en uitvoerig geïnformeerd door Karlo,je had ruimte genoeg om vragen te stellen. Na akkoord kwam ik terug op mijn besluit, na uitleg van reden waarom werd het akkoord geannuleerd en daar was ik MBN erkentelijk voor. De communicatie via mail is ook goed vlot en duidelijk
Herinnering sturen vlak voor contact en…
Herinnering sturen vlak voor contact en vervolgens niets laten horen

Svar fra Milieubeheernederland
lars en lars zijn top gozers.
lars en lars zijn top gozers.
Er was bij mijn huis nooit een schouw geweest alleen foto's en google denk ik gevolg de stelling die ze bij hadden was te klein na wat bellen hebben ze een verhuis lift geregeld ging sneller dan verwacht want de zonnepanelen lagen op het dak alleen de tegels zouden veel later komen oplossing was tegels die ik over had met de lift naar boven daar heeft de lift een gat in mijn dak gemaakt lars legt verteld me dat laat foto's zien (te zien op de ringdeur bel) Freekse heeft nog een paar gebeld maar een oplossing is er nooit gekomen zou nog door iemand anders terug gebeld worden is er nooit van gekomen en ik blijf ze niet bellen.
3 maanden later stort de zonnepanelen markt in gevolg nu is dat ik een thuisbatterij ga kopen maar denk dat ik dit bedrijf maar passeer.

Ik zou zelfs 0 sterren willen geven
Ik zou zelfs 0 sterren willen geven.
Ik denk dat de positieve verhalen op deze site alleen van hun eigen mensen komen.
Super irritante en opdringerige verkopers die geen verstand hebben en alleen eenzijdig hun idee doorzetten.
Geven een prognose maar begrijpen het zelf niet.
Dat dit nog in Nederland wordt toegelaten en dat er geen controle hierop is. Oplichters!
Ze sturen mij een reactie dat mijn naam niet in hun systeem voorkomt en dat het wsl van een externe bron kom. Wat een hufters

Svar fra Milieubeheernederland
Wij zijn tevreden over het resultaat van de zonnepanelen
Wij zijn tevreden over het resultaat van de zonnepanelen. Dit komt mede doordat Feeke en Diana snel ingrepen bij dingen die misliepen of dreigde mis te gaan. Deze dames zijn kanjers. Het is een prima bedrijf.

absoluut ONBETROUWBAAR
absoluut ONBETROUWBAAR. meteen ophangen zodra u de naam "millieubeheer Nederland" hoort!!
op 6 oktober 2023 schreef ik de onderstaande review.
vandaag ben ik opnieuw gebeld voor een aanbod. Ongelooflijke brutaliteit of stupiditeit? of beide? alsof we nooit het onaangename contact hebben gehad!!
ik neem aan dat de mensen met de positieve reacties een hoge prijs hebben betaald voor de dienstverlening en dat de prijs voor de mate van tevredenheid geen rol heeft gespeeld.
mijn Advies: Nooit mee in zee gaan!!
mijn review van 6 oktober 2023:
Deze organisatie is malefide! Naast een uiterst commerciele en agressieve benadering, medewerkers die je de duurst mogelijke optie willen verkopen, die het doen voorkomen dat zij geld verschaffen én verantwoordelijk zijn voor het rendement, en tegelijkertijd geen benul hebben van mijn persoonlijke woonsituatie. Als dan een offerte komt blijkt dat je een hoge rente over DE GELEENDE som betaald. Je kunt derhalve beter een eigen hypotheek aanpassen. Met als klap op de vuurpijl: afgelopen vrijdag ben ik weer gebeld door zo'n agressieve medewerkster "wanneer ze komen plaatsen".
Nadat ik gezegd heb, niets geaccepteerd en niets ondertekend teruggezonden te hebben, sturen zij mij "de getekende offerte". Wat blijkt iemand van millieubeheer Nederland heeft een krabbel onder het dokument gezet bij mij naam. Pure valsheid in geschrifte.

Super bedrijf
Vorig jaar zijn wij benaderd door hun.Super bedrijf. Alles is heel snel gegaan en alles werkt goed.Feeke heeft ons enorm goed geholpen en als er vragen waren hebben ze ons ook alles goed en duidelijk uitgelegd
Zeer professioneel en kundige montage
Zeer professioneel en kundige montage. Uitermate tevreden over het resultaat .
Doen wat ze zeggen. Ik ben dik tevreden. Aanrader.
Blijf dit even volgen
Blijf dit even volgen.
Er komt een flinke melding waarom je niet voor MB NL Services moet kiezen. Het gaat alleen om geld en niet om mensen.
Top medewerkers!
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. In een tijd zoals deze is dat bijzonder. Werkelijk iedere medewerker waarmee ik te maken heb gehad, heeft mij enorm goed geholpen en ze zijn enorm klantvriendelijk. Jose, Diana, Sepp, grote en kleine Lars en Ali en Hussein hebben topwerk geleverd. Hier mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ze doen echt allemaal een stapje extra. Geweldig!
3 november ja gezegd
3 november ja gezegd. In december met spoed een nieuwe meterkast geplaatst. Maar nu nog geen plaatsing van de CV-I ketel. Ik word echt aan het lijntje gehouden.
Wat een gezellig maar ook constructief…
Wat een gezellig maar ook constructief gesprek. zelfs tijdens het gesprek nog zaken online uitgezocht. Een zeer deskundige medewerker die ook echt zich wilde inleven in mijn persoonlijke situatie.
Het duurde onvoorstelbaar lang en ik…
Het duurde onvoorstelbaar lang en ik had het gevoel voortdurend aan het lijntje te worden gehouden. Ik ben tevreden over de uiteindelijke installatie, maar zeker niet over de organisatie van Milieubeheer Nederland. Gemaakte afspraken werden keer op keer niet nagekomen, al met al heeft het vanaf juni tot december geduurd voordat alles eindelijk gedaan was.

Achteraf..
Ben Boesenkool
Achteraf is het toch niet oke. Nadat we storingen kregen met electra heb ben we een bedrijf laten komen die meerdere fouten ontdekten die niet mogen voorkomen bij instalatie van panelen en airco. Gevaar in de meterkast. Milieubeheer is voor ons geen correct bedrijf. Wij als klant raden het af
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.