Nur Lug und Betrug
Nur Lug und Betrug, Ware kam wie versprochen pünktlich, deshalb 1 punkt. Wirkungslos auch noch nach wochen. Nur Geldmacherei, mehr nicht.
No tan and dreadful diarrhoea.
Pésimo. Han pasado 2 meses y no recibo los productos. Los correos rebotan. Cumple con todos los requisitos para ser una estafa.
Never received the product, neither a confirmation e-mail and they don’t reply when i reach out to customer service, but the money has been pulled from my account.
Don't bother.......a total waste of money!!! Started at the end if September for a holiday mid October. Made no differnce at all. They then sent another 4 bottles & charged me a fortune. Had to cancel. Leave this product alone - total con!!!
Tried 1 drop, 5 drops and even full syringe twice a day and nothing , not even a hint of colour ..waste of money
Useless
STAY AWAY
Ten drops twice a day for almost 1 month, and not even an extra freckle ! Waste of time & money !
Do not work had two bottles and nothing ! Still pale !!!
They do not work a total waste of money!
These do not work I have iso g them for 5 weeks and no difference in my skin waste of money
False advertising, drops do not work, probably just food colouring!!
Do not waste your money!! Total rip off!!
How can they have an average of 3.2 with no stars above 1 and that’s only because you HAVE to choose one!
Scam - useless.keep your money!
Not even worth a one! This company is misrepresentation of sales of a quality product called Tan Luxe that I have used for many years. Robbed me of my money under false advertising. Offer a 30 day money back guarantee then do not respond to contact. Do not buy! Do not even think about it. They are not even drops for adding to moisturiser. They want you to drink a liquid full of toxic ingredients that give side effects. Also reported to trading standards.