Mijnuittreksel Anmeldelser

1,2

Inderdaad ook in getrapt bij het bestellen van een KvK uittreksel. 30 Euro teveel betaald. Ik had beter moeten weten omdat vaak de eerste Google hits gesponsorde links zijn, zo ook deze. Maar alles z... Vis mer

Slecht slecht slecht. Bestel niet bij deze oplichters. Na betaling niks ontvangen. Na het weekend achteraan gegaan en uiteindelijk een uitreksel gekregen. Deze had ik ondertussen al ergens anders best... Vis mer

Ik heb net een bestelling geplaatst omdat ik dacht dat ik op de officiële KvK-website zat. Blijkt van niet. Zonder waarschuwing is er €39,95 afgeschreven, terwijl exact hetzelfde uittreksel bij de K... Vis mer

Tijdje geen uittreksel besteld. Moest wat snel. Helaas bij mijn uittreksels besteld. Dacht nog dat is duur. Melding dat ik binnen enkele minuten uittreksels zou ontvangen. Maar helaas niks. Gebeld: an... Vis mer

Dårlig

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ongelofelijke geldklopperij

Ongelofelijke geldklopperij; Lijkt op de kvk site, maar ondertussen meer dan 4x zoveel geld vragen. Staan bovenaan in Google en lijkt op de Kvk site. Dan is een foutje snel gemaakt.

12. februar 2026

Opgelicht - fraude.

Opgelicht. EUR 85.15 overgemaakt, en nooit wat gekregen. Persoon reageert niet op belletjes, email, whatsapp. Persoon doet zich voor als KvK in factuur, maar is geen onderdeel van KvK.

9. februar 2026

Oplichters

Oplichters. Uittreksel krijg je paar uur later binnen, voor het 4-voudige, €40 ipv €9. Per ongeluk op de verkeerde website gekomen en even niet goed opgelet.

15. januar 2026

Helaas ook ingetrapt

Helaas ook ingetrapt, omdat ik haast had, niet goed opgelet, ik dacht op de site van de KvK te zitten. Ik heb wel m'n bestelde producten ontvangen, vandaar 2 sterren. Maar echt veel te veel betaald. Triest als je met mensen zo te misleiden je geld verdient.

5. februar 2026

Oplichters

Oplichters. Enorm misleid door de website, in de veronderstelling dat ik op de KVK zelf had besteld. Reageren niet op mail of whatsapp. €40 kwijt en de vraag is of ik het terug krijg… Ongelofelijk, stuur dab op zijn minst de uittreksel op. Dit is ook niet gebeurd. Inmiddels een week verder!

3. februar 2026

Website lijkt op KVK, maar is een dure valstrik Pure misleiding!

Pas op: deze website (Mijn Uittreksels) is opgezet om je te bedriegen. Door het gebruik van specifieke kleuren en lettertypes lijkt de site sprekend op de officiële website van de Kamer van Koophandel (KVK). Je denkt dat je veilig bij de KVK bestelt, maar je zit bij een commerciële tussenpartij.
Ik heb ruim € 40,- betaald voor een uittreksel (dat bij de echte KVK nog geen € 10,00 kost), maar ik heb na betaling helemaal niets ontvangen. Geen document, geen reactie. Het is schandalig hoe deze partij consumenten en ondernemers geld afhandig maakt door zich voor te doen als een officiële instantie.
Trap er niet in en ga rechtstreeks naar de echte KvK-website!

26. januar 2026

Alleen geld is belangrijk voor deze firma

Volgens de website zouden wij binnen een paar minuten het uittreksel per mail ontvangen. Wij hebben 4 uur gewacht en vervolgens bij de KvK het uittreksel besteld en direct ontvangen. Het uittreksel via “ mijn uittreksels.nl” ontvingen wij 28 uur later. Wij vroegen ons geld terug maar kregen navolgend antwoord;
Ook als u het product niet ontvangen heeft per e-mail kunt u om deze reden geen aanspraak maken op restitutie.

Pas dus op, voor deze mensen is alleen het geld belangrijk. Beter direct bij de KvK bestellen.

28. januar 2026

Oplichting

Helaas niet goed gekeken met uittreksel aanvragen. Wel betaald maar niets ontvangen. Niets bestellen hier, oplichters! Ik heb dit gemeld bij Google, ACM en aangifte gedaan.

26. januar 2026

Oplichters

Even snel een uittreksel gevraagd. Te snel. Zat helaas niet bij de KVK.
€40 betaald en niks ontvangen.
Reageren ook niet op mail.

27. januar 2026

Let op! Nep website!!!

Let op!! Dit is oplichting, je betaalt en denkt dat het de KVK is, Dat is het absoluut niet!!!! je ontvangt je betaalde diensten niet

27. januar 2026

Oplichting

Oplichting, ik raad iedereen aan dit bij Google te rapporteren. Door de advertentie te laten zien werkt Google mee aan de oplichting.

25. januar 2026

Nooit geleverd

Uittreksel besteld en nooit geleverd. Na een belletje met de KvK blijkt dat ze hem wel hebben gedownload dus vraag mij af waarvoor ze dit nog meer voor gaan misbruiken.

25. januar 2026