Mooi bed, slechte ervaring met Mijnboxspring. Helaas is de communicatie slecht en komen ze niet na wat ze adverteren. Leveren een bed vol vlekken (lijkt gebruikt) en het gratis slaappakket is niet con... Vis mer
Se hva andre synes
We have been use bed from mijnboxsping for at least 6 months now. I am happy with the quality of the bed. Especially, all the space underneath. Whoever need a bed with storage. I recommend mijnboxspri... Vis mer
Maandag mijn boxspring binnengekregen en wat een topservice. Het bed ziet er schitterend uit en de afwerking is prachtig. De bezorgers hebben alles keurig naar de slaapkamer gebracht, gemonteerd en ze... Vis mer
Op basis van de levering die wij zojuist hebben gehad schrijf ik vol enthousiasme deze review. Onvoorstelbaar hoe blij we zijn met onze keuze voor de Velar opbergboxspring bij mijnboxspri... Vis mer
Selskapet har svart
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wij slapen sinds een paar weken op de…
Wij slapen sinds een paar weken op de alure boxspring en slapen beide als nooit te voren! Onze slaapkamer is een stuk rustiger sinds we de extra ruimte onder het bed hebben. Het design straalt een en al rust uit wat super fijn is als je na een lange dag je slaapkamer in komt. Bezorging was 1 dagje later maar werd wel netjes van te voren gemeld!

Svar fra Mijnboxspring
Ons nieuwe bed is prachtig en slaapt…
Ons nieuwe bed is prachtig en slaapt heerlijk, de halo is absoluut een aanrader. Levering ging keurig volgens afspraak, gemonteerd door aardige medewerkers. Het was even stoeien omdat onze trap vrij smal is maar het is ze uiteindelijk toch gelukt. Niets beschadigd en wij slapen heerlijk!

Svar fra Mijnboxspring
Ik had nooit gedacht dat ik zo blij zou…
Ik had nooit gedacht dat ik zo blij zou worden van een bed, haha. De kleur is prachtig, en de opbergruimte is echt een uitkomst voor mijn kleine appartement. Alles paste erin!

Svar fra Mijnboxspring
Wij hebben het bed nu 3 weken en zijn…
Wij hebben het bed nu 3 weken en zijn er echt heel blij mee. Stevig, mooi en vooral handig met die opbergbakken eronder. Alles voelt degelijk aan en top geprijsd

Top service!
Topkwaliteit! De matrassen geven perfecte ondersteuning en de afwerking is prachtig. Geen rugklachten meer. Montage ging erg soepel, op de dag zelf nog even gebeld. Heren waren binnen 45 minuten weer de deur uit met mijn oude bed in hun wagen

Svar fra Mijnboxspring
Stevig en duurzaam Het metalen frame…
Stevig en duurzaam Het metalen frame voelt solide aan en de gasveren werken moeiteloos. Echt top. Fijn dat ie gratis geleverd en gemonteerd werd. Heb een hele lichte hernia maar zwaar genoeg om dit een hele flinke klus te maken

Svar fra Mijnboxspring
Levering was snel en soepel
Levering was snel en soepel. Klantenservice ook top Boxspring zit stevig en slaapt heerlijk.

Keurig
Alles ging goed: levering op tijd, montage vlot en de boxspring zelf is topkwaliteit. Vind alleen dat de kleur iets lichter was dan op de foto. Verder dik tevreden!

Svar fra Mijnboxspring
Wij waren sceptisch over online…
Wij waren sceptisch over online bestellen maar een uitmuntende duidelijke en professionele service. Komen hun afspraken na. Demonteren oude bed en monteren nieuwe bed verliep soepeltjes door hele vriendelijke beleefde heren. En het slapen is geweldig wakker worden zonder pijn in ons lijf.

Mega blij mee!
Mega blij mee! Echt een fijn bed en niet duur voor wat je krijgt. De opbergbox is dieper dan ik had verwacht — m'n winterkleren passen er zonder moeite in.

Svar fra Mijnboxspring
Ik heb onlangs een boxspring besteld…
Ik heb onlangs een boxspring besteld bij MijnBoxspring.nl en ben zeer tevreden. Het bestelproces was eenvoudig en de levering verliep snel en professioneel. De bezorgers monteerden het bed vakkundig en namen al het verpakkingsmateriaal mee. Het bed zelf is van hoge kwaliteit en biedt uitstekend slaapcomfort. Ik raad MijnBoxspring.nl zeker aan voor een kwalitatieve boxspring tegen een scherpe prijs.

Prachtige boxspring
Prachtige boxspring besteld. Stof is erg mooi. Montage en bezorging is ook voorspoedig verlopen.

Svar fra Mijnboxspring
Het boxspring bed biedt uitstekende…
Het boxspring bed biedt uitstekende ondersteuning en comfort, waardoor het ideaal is voor een goede nachtrust. De combinatie van de boxspring en het matras zorgt voor een goede balans tussen stevigheid en zachtheid. Ik heb echt top geslapen!

Top service
Top service. Medewerkers denken met je mee en zijn geduldig, helpen daarnaast ook met het maken van de beste keuze!

Goede service snelle levering
Heb 2 boxsprings besteld voor ons en onze dochter.
Binnen 4 dagen al geleverd en gemonteerd. Boxsprings zijn van mooie kwaliteit en de matrassen liggen heerlijk. Een dikke 10!

Svar fra Mijnboxspring
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.