Ik werd bijgestaan door Chiara. De contactmomenten waren beperkt tot het hoogst nodige zonder te veel gedoe maar ze was zeer professioneel en heeft uiteindelijk het vonnis kunnen terug brengen naar de... Vis mer
Se hva andre synes
Het was mijn eerste ervaring met het gerecht of politie. Jullie hebben me met geduld bijgestaan en al mijn vragen beantwoord waardoor ik rustiger in de zaak ben kunnen gaan. Ook op de politierech... Vis mer
Ze hebben meteen contact met me gezicht en me op de hoogte gehouden als er iets van meer info van het parket kwam.
Vanaf het eerste contact via WhatsApp, steeds snelle en duidelijke communicatie. Ook verder verloop per e-mail, duidelijk en snel. Het contact met de advocaat verliep ook perfect. De advocaat, Thoma... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
U hebt een dagvaarding ontvangen voor een verkeersovertreding? U moet voor uw boete op de politierechtbank verschijnen? Via Mijnboete krijgt u direct juridisch topadvies en hulp voor uw boete. Laat uw dagvaarding en uw boete niet liggen en neem contact op met ons. Onze ervaren specialisten in het verkeers-en strafrecht helpen u gratis verder, van een eerste advies over uw zaak tot de verdere afhandeling. Kies voor gemoedsrust met een partner voor verkeersovertredingen en boetes die uw zaak ter harte neemt.
Kontaktopplysninger
Suikerrui 5, 2000, Antwerpen, Belgia
- +32 (0)3 369 28 10
- info@mijnboete.be
- mijnboete.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top ervaring
Ik werd steeds heel duidelijk en vriendelijk geholpen, kreeg de juiste advocaat toegewezen voor men zaak en ben zeer tevreden met de uitkomst van de zaak.
Knappe en grondige voorbereiding
Knappe en grondige voorbereiding, overtuigend en authentiek pleidooi, dus een gunstig/mild vonnis. Ik refereer naar Meester Berth Chiara.
Chiare top advocaat!
Chiare top advocaat!! Beste voor politie rechtbank echt een aanrader doe zo voort !!
zeer tevreden over het kantoor
zeer tevreden over het kantoor, ik had aanvankelijk een zware veroordeling (ik ben beroepschauffeur) en in de beroepsprocedure heeft Meester Tom Vanbergen mij een mooi vonnis kunnen bezorgen. Ik heb er zelf ook de nodige inzichten en inspanningen moeten voor leveren.
Vriendelijke en behulpzame
Idereen was veel behulpzaam en heeft mijn dossier echt goed behandeld ik ben tevreden over de diensten
Omdat ik goede ervaring met ze hebt.
Omdat ik goede ervaring met ze hebt.
Goede advocaten.
Top top top!
Top top top!
Ik werd snel gecontacteerd en heel duidelijk en goed geholpen.
Bedankt voor alles
Professional experience
It feels I was on good hands from the beginning. When you are not use legal matters this is very reassuring. The result at the end was also unexpected good. Well done!
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam, ik kreeg voldoende advies en de nodige hulp, ook vriendelijke service
Bannister : top advocatenkantoor
Ik werd uitstekend geholpen door Tahnee De Smet van het advocatenkantoor Bannister, zeer professioneel en doordat ik er niet persoonlijk kon bij zijn op het proces, heeft zij toch voor een voordelig vonnis gezorgd, waarvoor dank !
Aanrader
Ik werd meteen uitstekend bijgestaan met mijn eerste vragen en bekommernissen door mevr. Manon Van Merode aan de telefoon. Daarna een vlotte opvolging via e-mail. Een professionele aanpak!
Bannister advocaten is naar mijn mening…
Bannister advocaten is naar mijn mening een zeer bekwaam advocatenkantoor. Ik werd uitstekend bijgestaan door mr. Benjamin Heysse, en ben zeer tevreden over zijn optreden; zijn pleidooi was voortreffelijk en de communicatie was open en eerlijk. Natuurlijk hoop ik in de toekomst geen advocaat meer nodig te hebben, maar ik raad Bannister advocaten, en mr. Heysse in het bijzonder, van harte aan iedereen aan die een advocaat zoekt op het gebied van verkeersrecht. Hartelijk dank nogmaals voor alles.
Not all HEROES wear capes, but some wear TOGAS.
Competent en correct
Ze hebben mij goed en snel geholpen. Van de uitspraak die ik heb gehad kon ik niet veel beter verwachten dus voor mij was deze advocaat een dikke 10 waard.
Heel goed geadviseerd geweest
Ik had als jonge bestuurder (minder dan 2 jaar mijn rijbewijs) een boete gekregen. Ik heb meteen Mijnboete.be gecontacteerd om advies te vragen. Uiteindelijk hebben zij mij zo goed geholpen dat ik zelfs vrijspraak heb gekregen van de rechter, wat ik niet verwacht had. Ik ben dus beter geholpen dan verwacht, zonder advocaat was dit niet gelukt.
Goede opvolging van mijn dossier en…
Goede opvolging van mijn dossier en goede verdediging op de rechtbank
erg tevreden ik ben direct geholpen en…
erg tevreden ik ben direct geholpen en heel vriendelijke personeel
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.