Jeg er kommet hos Mid laser klinik, pga. at jeg havde svært ved at gå, da jeg havde mange smerter i benene efter at jeg er blevet opereret i fødderne. Efter et par gange kunne jeg gå uden smerter.... Vis mer

Hyggelig lille klinik, professionel rådgivning og fantastisk resultater. Jeg har nu igen fået en skøn omgang Coollifting hos Dorte, og endnu engang er jeg dybt forbløffet over hvor flot min hud blir... Vis mer

Kan bestemt anbefale klinikken . Dorte er meget hjælpsom og har mange gode råd. Har nu fået 3 behandlinger hos hende mod mine hælspore problemer og har lejet hendes Midcare laser 904 i 1 måned ..Det h... Vis mer

Min datter kom til skade med hendes knæ, hvor hun fik forstrukket nogle ledbånd og knæet hævede voldsomt. Det var lige op til weekenden og vi lejede derfor midcare laseren til hjemmebehandling, så... Vis mer

1. Alternativ medisinsk behandler
  2. Leverandør av laserutstyr

Medicinsk laser er smertefri behandling til dig der der har en akut skade, en længerevarende betændelsestilstand, inflammation eller kroniske smerter.

4,7

Enestående

Jeg var uheldig at få skadet min albue…

Jeg var uheldig at få skadet min albue - populært kaldet tennis albue og med udsigt til mange måneders genoptræning. Men efter behandlinger hos Midlaser forsvandt mine smerter efter kort tid og jeg kunne igen bruge min arm optimalt. Min største anbefaling til Midlaser for super professionel behandling.

22. januar 2021

Knæskade som blev fixet

Havde lavet en knæskade, som efter 1,5 år stadig gjorde ondt og som var hævet. Efter blot 5 behandlinger, var knæet som nyt igen. Det er nu 4 år siden og har stadig ingen symptomer.

19. januar 2021

Den bedste behandling mod hælspore

Den bedste behandling mod hælspore. Jeg fik en overbelastning efter for meget træning. Kunne ikke gå uden rigtig mange smerter.
Så fik jeg laser behandling. 5 behandlinger og så kunne jeg igen gå 5 km uden problemer. Dette er det bedste jeg har prøvet. 👏👏

17. januar 2021

Mid laser klinik kan klart anbefales!

Mid laser klinik kan klart anbefales!
Jeg kom til Dorte med store smerter pga hælsporer jeg havde gået med alt for længe. Jeg fik 4 gange laser og vejledning i andet fodtøj. Mine smerter forsvandt fra den ene dag til den anden👍

13. januar 2021

Mid laser klinik kan helt klart…

Mid laser klinik kan helt klart anbefales!
Jeg havde i flere måneder gået rundt med en øm akillessene og blot efter en behandling kunne jeg gå/løbe uden smerter. Dorte er en dygtig og meget behagelig behandler.
5 ⭐️ Herfra

6. desember 2020