Jeg er vildt begejstret for MK!!! Michelle Kristensen har udviklet et fantastisk koncept - MK principperne - der fungerer supergodt og er lette at følge. Michelle beskriver i et let forståeligt sp... Vis mer

Det er utroligt let og overskueligt - du har adgang til det alle steder - så du kan bruge både opskrifter - træning osv både ude og hjemme. Du kan vælge at gøre lidt ekstra for dig selv og i periode... Vis mer

1. Medier og forlag

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Ernæringsekspert @gomorgendk / foredragsholder hos @athenas / forfatter / Iværksætter

4,8

Enestående

Jeg er virkelig glad for app’en

Jeg er virkelig glad for app’en. Den er let at finde rundt i, og jeg har altid både opskrifter og træningsprogrammer lige ved hånden. Opskrifterne er nemme at gå til med helt almindelige råvarer, og maden smager godt. Og så er det dejligt at træni gsvideoer kan streames til tv’et.

23. mai 2025

Jeg har haft App'en siden den kom

Jeg har haft App'en siden den kom.
Den er altid med mig. Bruger den dagligt til opskrifter, inspiration til madplaner, træning mv. Du kan vælge at gøre det nemt og bruge de MK madplaner og camps, der er eller bruge det som inspiration og selv sammensætte. Jeg sidder netop nu søndag morgen og laver madplaner sammen med min mand. Hele familien er vilde med opskrifterne.

2. mars 2025

Fantastisk god hjemmeside

Fantastisk god hjemmeside, hvor man for få penge kan blive medlem og få adgang til træning, madopskrifter, vægtskema og rigtig mange andre dejlige ting. Ikke en slankekurs klub men en livsstils ændrings portal. Jeg giver topkarakter

14. februar 2025

Alt det gode samlet et sted

Elsker bare at jeg har gode, lækre og sunde opskrifter lige ved hånden. Og at det ikke er vildt avanceret og kræver en masse. Ingen løftet pegefinger, men masser af sund fornuft.
Derudover at jeg kan hjemmetræne når jeg har tid og lyst uden at føle jeg SKAL smud af døren for at træne. Om det så er 10 min eller 1 time jeg har, det styre jeg selv!
Det fungere bare perfekt 😃💪

13. februar 2025

MK appen er en del af min hverdag

Har deltaget på et par camps men nyder mest appen i hverdagen jeg ved hvor jeg kan finde både træningsvideoer og inspirerende sunde opskrifter, så jeg slipper for at bruge Google og YT. Har tabt 19 kg over et år med MK kost principper og træning. Tak!

11. februar 2025

Super let brugervenlig app

Super let brugervenlig app, med masser af inspiration til den sunde, som bare vil det. Teamet er hjælpsomme og så jeg fan af den gode tone der er i/ på hendes Facebook . Jeg er årsmedlem og været det i mange år, så tusind tak for jer..

11. februar 2025

MK universet

Du kan vælge at gøre lidt ekstra for dig selv og i perioder følge en af de mange camps og give din sundhed lidt ekstra fokus- Kan kun anbefale det ☀

10. februar 2025

MK er et fantastisk koncept

Jeg er vildt begejstret for MK!!!
Michelle beskriver i et let forståeligt sprog baggrunden for principperne. Hun er superinspirerende og hun og hele teamet brænder virkelig for at hjælpe så mange mennesker som muligt med at forbedre kost, træning og især selvindsigt i eget liv.
Jeg er årsmedlem og bruger app’en i stor stil.
5 stjerner herfra *****

Super app

Super app - har brugt den både med og uden abonnement og elsker især opskrifterne og de mange fine træningsprogrammer :-D

Elsker simpelhen MK appen ♥️

Elsker simpelhen MK appen ♥️ Bruger dagligt både til inspiration til madlavning og træning. Appen er nem at navigere rundt i. Elsker når Michelle i træningsprogrammerne hepper på en 😅😂 okay “bare” en app meeen det motiverer mig hver dag både til hverdag samt på rejser. Har brugt den i 2,5 år og har smidt 23 kg. Tak for hjælpen 👍

MK principperne virker

Jeg er stor fan af MK principperne. De virker. Har spist efter dem siden 2019 hvor jeg tabte 10 kg.
Nemt, lækkert og sundt mad hvor der også tages højde for madspild.

8. februar 2025

Dejligt nemt at bruge app

Dejligt nemt at bruge app.
Har aldrig trænet eller brudt mig om at lave mad før, men nu er begge dele blevet en del af min hverdag. Man bliver inspireret på både trænings og mad fronten.
Så kun positive anbefalinger herfra.