Den bedste service jeg nogensinde har oplevet!
Den bedste service jeg nogensinde har oplevet.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til MHSC Pro Bikes og især Malthe.
Fra første kontakt var Malthe utrolig nem at få fat i, imødekommende og oprigtigt engageret i at hjælpe. Det mærkes med det samme, at han brænder for cykler og for at give sine kunder den bedst mulige oplevelse. Han arbejdede hårdt for at få min cykel hurtigt tilbage på vejen, og hele processen var præget af professionalisme, ærlighed og en service, der er langt ud over det sædvanlige.
Det, der virkelig adskiller MHSC Pro Bikes fra andre butikker, er, at fokus ikke er på at sælge flest mulige ekstra ydelser eller opkræve unødige gebyrer. Tværtimod tog Malthe sig tid til at forklare tingene grundigt, besvare alle mine spørgsmål og lære mig mere om min cykel. Som relativt ny motionscyklist følte jeg mig hele tiden i trygge hænder, og jeg gik derfra med både en velfungerende cykel og en masse ny viden.
Malthe er en cykelnørd med stort N – på den bedst tænkelige måde. Hans passion, ekspertise og ærlige tilgang skinner igennem i alt, hvad han gør. Han fik ikke bare løst problemet med min cykel; han gjorde det ekstra, som får en kunde til at føle sig værdsat.
Jeg har ærligt talt aldrig oplevet så god service i nogen anden butik. Hvis du leder efter en cykelmekaniker, der kombinerer høj faglighed med exceptionel kundeservice, så er MHSC Pro Bikes stedet.
Tusind tak til Malthe og MHSC Pro Bikes for en helt fantastisk oplevelse!