Het omschreven product was niet zoals aangegeven, de kleur verschilde enorm. Daarna wil je het pakket retour sturen mag het allemaal op eigen kosten, slechte klantenservice.
Zeer snelle levering. Prima prijs, meubels zijn van goede stevige kwaliteit. Ik kocht 2 open vakkenkasten, kleur wit. Snel antwoord op extra vraag. Aan te raden.
Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrad... Vis mer
Habe bei meubel plein über kaufland fünf Vakkie Bücherregale bunkelbraun (6 Fächer) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wär... Vis mer
Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.
Florapark 8, 5721 VH, Asten, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra Meubel-Plein.nl
Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrader.

Svar fra Meubel-Plein.nl
Ik wilde nu ook even vertellen dat mijn ptobleem in goede opgelost is met nieuwe geleiders voor het kastje als nog toch bedankt

Svar fra Meubel-Plein.nl
Bestelling kwam niet volledig binnen. Ze hebben een nieuwe opgestuurd met de mededeling de oude verzending mocht die nog komen niet aan te nemen. Netjes.

Svar fra Meubel-Plein.nl
Snelle levering, top producten en een uitmuntende klantenservice!

Svar fra Meubel-Plein.nl
Ondanks het niet compleet zijn van de bestelling, snelle reactie op mijn bericht en de ontbrekende dozen meteen nagestuurd en volgende dag al binnen.
Vriendelijke communicatie.

Svar fra Meubel-Plein.nl
Heb een bureaustoel besteld (zwart/goudkleurig).
Kreeg vervolgens een knalrode.
Bedrijf is telefonisch niet altijd bereikbaar.
Uiteindelijk iemand gesproken toen vriendelijk geholpen.
Het pakket is opnieuw geleverd nu wel de juiste kleur maar er missen onderdelen/alle schroeven.
Tussendoor is contact wel mogelijk en telefonisch altijd vriendelijk maar ben nu al 2,5 week bezig en nog steeds niet compleet.
Gelukkig heb ik er geen haast bij maar is erg frustrerend

Svar fra Meubel-Plein.nl
Quick delivery & great experience, I am very happy with the shelves. Makes the vinyl even look better!

Svar fra Meubel-Plein.nl
Snelle en correcte levering.
Qualiteit van het meubel zelf kan wat beter...

Svar fra Meubel-Plein.nl
Hij is perfect aan gekomen en lekker vlug ook. Ziet er goed uit staat nu in de keuken.

Svar fra Meubel-Plein.nl
Schnelle Lieferung, alles dabei incl.. Ersatzschrauben. Gute Beschreibung gutes Material.

Svar fra Meubel-Plein.nl
Alles bestens. Gute Qualität, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden, nächstes Mal wieder!

Promte Lieferung, freundliche Mitarbeiter, alles zufriedenstellend

Svar fra Meubel-Plein.nl
Snelle bezorgservice en financiële afhandeling ook prima gewoon zoals word aangegeven op de website.

Svar fra Meubel-Plein.nl
Zowel het product (platen cube) als de levering voldeden exact aan de verwachtingen.