Metropol Viborg Anmeldelser 10

2. Urmaker
  3. Gullsmedforretning
  4. Smykkereparatør
  5. Klokkebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos Metropol Ure & Smykker, som jeg åbnede i 2004, finder du inspiration til dit næste smykke- og/eller ur køb. Det er svært ikke at forelske sig i de mange smukke varer.

3,7

Middels

God betjening og god pris

Jeg havde lidt gammelt sølv og guld. Afleverede det i butikken, de undersøgte det hele og jeg fik en synes jeg selv god pris for det der ellers bare lå og rodede i en skuffe. Dertil en god og smilende betjening. :-)

(Jeg har handlet der før og vil helt sikkert handle der igen!)

11. mars 2026

Ikke en god oplevelse

Ville have målt min fingre så min forlovede kunne købe en ring til mig senere når jeg ikke var med, men den ansatte nægtede at måle min fingre og sagde at min forlovede bare kunne købe en ring i tilfældig størrelse og så jeg efterfølgende efter jul gå ind i butikken og bestille den rette størrelse hjem.

Vi gik videre og kommer ikke til at købe fra den butik. Øv oplevelse

13. desember 2025

Jeg købte et ur

Jeg købte et ur

Der gik i stå

Igen & igen

Jeg bad om at få pengene retur

Det fik jeg ikke - de har "mit" ur nu

Den butik er svindel & bedrag og ødelægger detailhandlen for deres kolleger i Viborg

28. juli 2023

Kunne ikke være bedre

Sku ha reperert mit ud da en stift var gået løs. Kom der ind og ud igen på mindre en 5 minutter med et ur der sad bedre end aldrig før…

24. januar 2023

Jeg har ledt og ledt efter et bestemt…

Har ledt og ledt efter et bestemt smykke som var udsolgt på Sjælland. Ringede til metropol i Viborg og det var super venlig hjælp jeg fik. De var hurtige til at sende smykket. Jeg modtog den finest indpakning. Jeg er meget meget tilfreds med deres service og hjælp. Kunne jeg give dem 10 stjerner havde jeg gjort det. 1000 tak for hjælpen får i fra mig.

18. desember 2022

Useriøs og dårlig kundeservice

Afleverer mit ur i september 2021. Skal have nye sten i remmen og nyt batteri.
3 uger efter tager jeg derind for at høre til det. Der var ikke færdigt men var færdigt inden for 14 dage.
14 dage efter tager jeg derind igen, intet er sket, uret er ikke færdigt. Svaret fra guldsmeden selv er blot at han havde regnet med at det var færdigt, men at det var det ikke. Han siger samtidig at det bliver dyrere end vi havde aftalt, men kan ikke give pris. Spørger om jeg skal bruge uret på en bestemt dato, men det skal jeg jo ikke som sådan, men vil da gerne have det ur tilbage. Jeg bad om at få besked, når uret er færdigt.
Der går yderligere 4 uger hvor jeg ikke hører noget. Jeg ringer derind og beder om en dato for at mit ur er færdig. Guldsmeden selv var ikke på arbejde. Så en ansat ringer til ham. Ringer tilbage til mig og fortælle at hun “ikke rigtigt kan få fat i ham”, men får ham til at ringe til mig dagen efter. Jeg har intet hørt nu her en uge efter. På intet tidspunkt undervejs har butikken taget kontakt til mig for at fortælle mig at de er forsinket eller fortalt mig hvad der er gået galt. Har alligevel aldrig oplevet så dårlig kundeservice og jeg står nu her i december 2021 og har stadig ikke fået mit ur tilbage, har ingen dato herfor og kun fået af vide at det bliver dyrere end vi havde aftalt.

8. desember 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis