Metal Makers Anmeldelser

4,7

Echt een super ervaring met Metalmakers! De bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Onze neefjes vonden het geweldig en eerlijk gezegd vonden wij het minstens zo leuk om er samen mee bezig te z... Vis mer

Supergoede service! Tijdens het bouwen van de Vuurvlieg ging helaas een onderdeel kapot. Zeer snel een vriendelijke reactie gekregen. Het vervangende onderdeel wordt zelfs kosteloos opgestuurd. Super... Vis mer

Super geweldige service bij Metal Makers. Pakketten zien er goed verzorgd uit en ben er zeer blij mee , problemen worden opgelost . Dus eigenlijk zijn er geen problemen , top bedrijf met mooie p... Vis mer

Stevige kwaliteit met goeie afwerking/plan waardoor je niet teveel zit te sukkelen met moeilijk toegankelijke vijsjes. Bij levering opgemerkt dat er een aantal onderdelen ontbraken maar dit werd ze... Vis mer

1. Modellbutikk
  2. også i
  3. Montasje av flatpakkede møbler og utstyr

Metal Makers is dé plek voor hobbyisten en modelbouwliefhebbers! Wij zijn gepassioneerd over het aanbieden van unieke en uitdagende metalen bouwpaketten die je creativiteit en geduld op de proef stellen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bouwpakketten in verschillende moeilijkheidsgraden, van realistische dieren tot gedetailleerde voertuigen en mechanische modellen. Of je nu een beginner bent of een ervaren puzzelaar, er is altijd een uitdaging die bij jou past. Metal Makers biedt bouwpakketten met uitdaging – daag jezelf uit met precisiewerk en ontdek de maker in jezelf, allemaal in DIY-stijl. Onze metalen bouwpaketten bieden niet alleen urenlang plezier, maar geven je ook de kans om iets tastbaars en indrukwekkends te creëren. Nadat je jouw model hebt geassembleerd, kun je het trots tentoonstellen als decoratie of zelfs besturen (bij sommige modellen met een afstandsbediening). Perfect als cadeau voor een dierbare of voor jezelf om van te genieten!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

54 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede kwaliteit, prima service

De paketten die ik gekocht heb zijn van hele goede kwaliteit. De instructies zijn heel duidelijk, en desgewenst is er ook een Nederlandse versie van de handleiding te krijgen.
Ik had wat problemen met missende onderdelen, en dat is prima opgelost door het bedrijf - zelfs het ene onderdeel dat ik waarschijnlijk zelf zoekgemaakt heb kon zonder problemen vervangen worden.
Heel snelle, vriendelijke service, goede kwaliteit bouwpakketten en snelle levering.

9. mai 2025

Hoi K,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om niet alleen kwalitatieve bouwpakketten te leveren, maar ook om eventuele problemen snel en goed op te lossen. Super dat je dat zo hebt ervaren. Veel bouwplezier nog, en we zien je graag terug bij een volgend project!

— Team Metal Makers

Topteam , hulpvaardig. Heel correct. Directe oplossing.

Jullie hebben ons correct en vlug geholpen. Reuze bedankt.
Topteam. Zeker een aanrader 👍👍veel dank voor de vlugge hulp.

28. mai 2025

Hoi Sandra,

Wat een fijne woorden. Dank je wel!
We vinden het belangrijk om snel en persoonlijk te helpen, dus het is geweldig om te horen dat dat goed is overgekomen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

— Team Metal Makers

Gave producten!!

De metalen sprinkhaan was echt een verrassend leuk project. Alles zat netjes in de doos, de onderdelen pasten goed en de Nederlandse handleiding maakte het goed te volgen.

Het bouwen was ontspannend en het eindresultaat ziet er écht gaaf uit, veel details en hij met led's. Snelle levering en de service was top. Ik ga er zeker meer bestellen

27. mai 2025

Hoi Nicole,

Bedankt voor je review! De sprinkhaan is ook een van onze favorieten, leuk dat jij het bouwen ook zo ervaarde. We zien je graag terug voor je volgende bouwavontuur!

Met vriendelijke groet,

Metal Makers

Goede service

Het pakket werd netjes geleverd en de klantenservice reageerde snel en adequaat toen ik moertjes tekort kwam.
Goed bedrijf, leuke bouwpakketten!

26. mai 2025

Hoi Natasja,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest. We zien je graag terug bij je volgende bouwavontuur.

Vriendelijke groet,
Metal Makers