Echt een super ervaring met Metalmakers! De bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Onze neefjes vonden het geweldig en eerlijk gezegd vonden wij het minstens zo leuk om er samen mee bezig te z... Vis mer
Selskapet har svart
Supergoede service! Tijdens het bouwen van de Vuurvlieg ging helaas een onderdeel kapot. Zeer snel een vriendelijke reactie gekregen. Het vervangende onderdeel wordt zelfs kosteloos opgestuurd. Super... Vis mer
Selskapet har svart
Super geweldige service bij Metal Makers. Pakketten zien er goed verzorgd uit en ben er zeer blij mee , problemen worden opgelost . Dus eigenlijk zijn er geen problemen , top bedrijf met mooie p... Vis mer
Selskapet har svart
Stevige kwaliteit met goeie afwerking/plan waardoor je niet teveel zit te sukkelen met moeilijk toegankelijke vijsjes. Bij levering opgemerkt dat er een aantal onderdelen ontbraken maar dit werd ze... Vis mer
Selskapet har svart
Metal Makers is dé plek voor hobbyisten en modelbouwliefhebbers! Wij zijn gepassioneerd over het aanbieden van unieke en uitdagende metalen bouwpaketten die je creativiteit en geduld op de proef stellen. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bouwpakketten in verschillende moeilijkheidsgraden, van realistische dieren tot gedetailleerde voertuigen en mechanische modellen. Of je nu een beginner bent of een ervaren puzzelaar, er is altijd een uitdaging die bij jou past. Metal Makers biedt bouwpakketten met uitdaging – daag jezelf uit met precisiewerk en ontdek de maker in jezelf, allemaal in DIY-stijl. Onze metalen bouwpaketten bieden niet alleen urenlang plezier, maar geven je ook de kans om iets tastbaars en indrukwekkends te creëren. Nadat je jouw model hebt geassembleerd, kun je het trots tentoonstellen als decoratie of zelfs besturen (bij sommige modellen met een afstandsbediening). Perfect als cadeau voor een dierbare of voor jezelf om van te genieten!
Toon Hermanslaan 32, 1948 AC, Beverwijk, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De paketten die ik gekocht heb zijn van hele goede kwaliteit. De instructies zijn heel duidelijk, en desgewenst is er ook een Nederlandse versie van de handleiding te krijgen.
Ik had wat problemen met missende onderdelen, en dat is prima opgelost door het bedrijf - zelfs het ene onderdeel dat ik waarschijnlijk zelf zoekgemaakt heb kon zonder problemen vervangen worden.
Heel snelle, vriendelijke service, goede kwaliteit bouwpakketten en snelle levering.

Svar fra Metal Makers
Jullie hebben ons correct en vlug geholpen. Reuze bedankt.
Topteam. Zeker een aanrader 👍👍veel dank voor de vlugge hulp.

Svar fra Metal Makers
De metalen sprinkhaan was echt een verrassend leuk project. Alles zat netjes in de doos, de onderdelen pasten goed en de Nederlandse handleiding maakte het goed te volgen.
Het bouwen was ontspannend en het eindresultaat ziet er écht gaaf uit, veel details en hij met led's. Snelle levering en de service was top. Ik ga er zeker meer bestellen

Svar fra Metal Makers
Het pakket werd netjes geleverd en de klantenservice reageerde snel en adequaat toen ik moertjes tekort kwam.
Goed bedrijf, leuke bouwpakketten!

Svar fra Metal Makers
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.