1. Mobilnettleverandør
  2. Internettleverandør
  3. Teleselskap

Merdata er en norsk eSIM-butikk for deg som skal reise utenfor EU/EØS og vil slippe dyre roamingregninger. Du velger landet du skal til — USA, Thailand, Tyrkia, Hellas, Egypt og mange flere — kjøper en datapakke, og får eSIM-en levert på e-post i løpet av sekunder. Skann QR-koden, aktiver ved landing, og du er på nett. Vi har også datapakker for Norge når du trenger påfyll her hjemme. Det som gjør oss annerledes: du trenger verken app, konto eller abonnement. Ingen registrering, ingen kredittsjekk, ingen bindingstid. Du betaler med Vipps, kort, Apple Pay eller Google Pay, og hele kjøpet tar under ett minutt. Beløpet reserveres først og belastes ikke før eSIM-en faktisk er levert — feiler leveringen, betaler du ingenting. Merdata drives av Datamynt AS, et norsk selskap registrert hos Nkom som tilbyder av elektroniske kommunikasjonstjenester. Det betyr norsk forbrukervern, norske vilkår og angrerett etter angrerettloven. Support svarer på norsk på hei@merdata.no. eSIM-ene dine finner du alltid igjen på merdata.no/mine-esim — du logger inn med en engangslenke på e-post, helt uten passord. På sidene våre finner du også reiseguider for populære destinasjoner, med konkrete råd om dekning og hvor mye data du faktisk trenger. Kort sagt: mer data, mindre styr — eSIM uten konto, levert på sekunder, fra et norsk selskap du faktisk kan få tak i.

3,7

Middels

1 anmeldelse

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

3,7

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Very fast with hotspot

I am travelling in Turkey izmir, right now I am trying a few different esims. As far as it goes Merdata is exceptional,installationis fast, normally you wait a few minutes and it drags a bit, the current speeds of this great company is 54 down / 39 up with hotspot running. Meaning that if you are doing more than browsing google maps and you need heavy weight lighting fast service, be it business calls or running ai tools, this is the correct Esim for you. Set up was a breeze, and I am enjoying the service greatly so far.

18. juli 2026
Logoen til Merdata

Svar fra Merdata

Thank you, Paul! Great to hear the setup was quick and that the speeds are holding up in Izmir — hotspot and all. Enjoy the rest of your trip, and if you ever need anything, we're at hei@merdata.no.