Advarsel: ikke bruk
Advarsel! Ikke bruk! Jeg slet med å få laderen i gang, kundeservice ba meg prøve på nytt flere ganger og de har trukket meg 1500kr som de ikke klarer gi meg tilbake.
Er alltid tull med å få til å koble bila.
autentisering fungerer ikke uansett om vi bruker flere måter på å få det godkjent.
Blir trekt for hver gang å pengene blir etter hvert tom uten å få lade
Ladestasjonen har treg påkobling og hvis det ikke fungerte ved første forsøk er det bare å kjøre videre. Da kjenner jeg på stor fortvilelse og frustrasjon.
Skulle lade på et kjøpesenter. Første lader jeg prøver. (Den første som ble ledig). Og Qr koden virket ikke. Appen min krevde at jeg skulle legge inn nytt betalingskort. (Jeg har brukt QR koden oftest og betalt med Vipps, men det gikk ikke i dag) bankkortet har jeg ikke med meg, og må finne all informasjonen på mobilbanken. (Min feil,greit nok) jeg får koblet til lader og søkt den opp i appen. Og den «prøver å starte» lading. Bare at det surrer og går. Og etter et par minutt kommer det «error» på skjermen. Jeg rygger ut og bytter lader.. jeg kobler opp og det kommer etter en stund ERR igjen. Nå er jeg drittlei. Ringer kundeservice.. Og der er det en tilsynelatende 16 år gammel jente som svarer.
Jeg informerer om problemet.og hvor jeg er. Hun som tydeligvis ikke har hørt et ord spør om jeg ønsker å få hjelp til å koble AV laderen eller koble den på. Jeg sier at jeg vil ha bilen min lade, at jeg nå har forsøkt 3 (overdrev litt) ladere hvor ingen funker. Det er ikke flere ledige ladere igjen. Og jeg har 10 km igjen på bilen.
Hun svarer først med å fnise og le. Og så ber hun meg om å ta inn og ut laderen en gang. Prøve på nytt. Samme drittet skjer. Og hun ler. (med en venninne/kollega). Jeg spør om hun vet om noen av laderne på senteret fungerer i det hele tatt?. Og hun svarer ikke. Jeg sier nei vel, du har ingenting å si? Null svar.
Alltid problemer med «mer» aldri om jeg skal lade der igjen.
Forsøkte 3 ulike ladeplasser på Sandvika Storsenter og ingen av dem kunne koble opp for lading. Ringte inn og der sa de at ladeplassen jeg stod på var i ustand. Allikevel reserveres 450,- Gang det med tre.. Aldri MER!
Laderne fungerer dårlig. Appen er elendig. Jeg bruker Mer bare når jeg absolutt må – og hver gang er det en påminnelse om hvorfor jeg unngår å bruke denne ladetjenesten.
Jeg tror jeg aldri har ladet på en mer stasjon uten problem. Sånn her om dagen var eg på stadt der er det en hurtig lader og den nærmeste der igjen er 70km unna. Den ene ladestasjon som va der va ødelagt. I dag skulle eg lade og der eg va var d 6 ladere. Alle va i ustand så ringte eg til de og de bare «vi får opp en feil melding» som om det va min feil og eg va dum, eg bare «okei? Og ka har dere tenkt til å gjøre med det egt?»
Betjeningsskjerm inneholder ingen valg for å benytte tilhørende kortautomat, da må du ned på den lille kortautomatskjermen å gjøre valgene dine. Og når jeg betalte der så avbrøt ladingen seg tre ganger etter ca ett minutt hver gang (ja det var god dekning på kortet). Når jeg til slutt fikk ladet så var det ved å bruke appen. Hadde da flyttet bilen tre ganger. Etter en avbrutt lading så oppdager heller ikke appen at ladestasjonen har blitt ledig. Gjeringknarkene i Mer har spart seg til fant med å prøve å sno seg unna kortbetaling da selskapet startet opp, og nå som de har blitt tvunget av myndighetene til å lappe på løsning for dette i etterkant så er det ingenting som fungerer. No more Mer for me.
Som utrolig mange ganger tidligere, så er MER nok en gang helt upålitelig.
Når jeg kom til ladestasjon så var flere av laderene ute av drift. Ingen feilmelding, ingen info, måtte inn på appen når jeg skulle koble til for å se at maskinen var ute av drift.
Flere andre el-biler kjørte videre for å prøve å finne en annen ladestasjon da halvparten av de som forsøkte ikke fikk ladet.
Tok flere forsøk for å faktisk starte lading, og underveis så koplet laderen bare fra helt av seg selv. Etter jeg da koplet fra, så nektet appen å registrere eller anerkjenne at lading var avsluttet og lader koblet fra, og fortsatte å telle tid.
Funker av og til, og av og til kan man ikke ringe dem heller. Svarer ofte ikke på tlf. Burde ikke hatt lov til å drive ladestasjoner i det hele tatt. TOTALT USERIØST Glemte dere å betale tlf regningen eller????????
Status for ladere stemmer overhodet ikke med det som app/nettside sier. Ledige ladere er enten "opptatt" eller ute av drift. Ladere som er i bruk er markert som "ledige" i systemet. Var innom 3 steder i et forsøk på å få ladet før jeg ga opp og brukte Circle K isteden
Elendig app, dyrt og ladingen tar laaaang tid, Laderen ga bare 20 kw