Yderst kompetent og empatisk rådgivning. Mit liv i tidlig peri-menopause er blevet SÅ forbedret! Hvis alt pludselig føles mærkeligt og anderledes (jeg havde ikke hedeture el “gængse” symptomer) så tá... Vis mer
Se hva andre synes
En lifesaver ❣️ Efter mange år med svære symptomer og forgæves forsøg på at få hjælp hos egen læge, fandt jeg MenoMedic og fik netop den grundige og nærværende behandling jeg havde håbet på. Jeg møde... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MenoMedic – Specialiseret onlineklinik for overgangsalder. Vi hjælper kvinder i alle faser af overgangsalderen med lægefaglig udredning, rådgivning og behandling. Med og uden hormoner. Konsultationerne varetages af specialiseret læge og tilpasses dine behov – med fokus på tid, tryghed og forståelse. Som privat onlineklinik kan vi hjælpe dig over hele Danmark uden henvisning.
Kontaktopplysninger
Yderst kompetent og empatisk…
Hvis alt pludselig føles mærkeligt og anderledes (jeg havde ikke hedeture el “gængse” symptomer) så tá fat i Christina.
Super proffessionel vejledning
Super proffessionel vejledning. Endelig har jeg fået den korrekte vejledning, og jeg har oplevet rigtig gode resultater af min behandling. Christina er både dygtig, forstående og empatisk.
Christina møder dig med nærvær
Christina møder dig med nærvær, åbenhed og respekt for de tanker og oplevelser, du kan have i forbindelse med overgangsalderen. Hun lytter grundigt og tager dine symptomer og bekymringer alvorligt.
Med en solid faglig viden om overgangsalder sætter Christina sig grundigt ind i din situation og giver dig klar og nuanceret information om de muligheder, der findes for at forbedre din livskvalitet – både i tiden op til, under og efter overgangsalderen.
Kort efter opstart oplevede jeg en markant forbedring. Jeg kan derfor varmt anbefale Christina til kvinder, der søger kvalificeret rådgivning og støtte i forbindelse med overgangsalderen.
Jeg kontaktede Menomediq fordi jeg…
Jeg kontaktede Menomediq fordi jeg følte der var “noget” i min krop som ikke var som før, og da min læge mente det var stress tænkte jeg at det er ikke her jeg får hjælp. Christina lyttede bare med det samme og da jeg kun er 48 år var jeg ikke sikker på jeg var i peri perioden men ville blot fortælle og måske hun kunne vurdere. Det var jeg så og hun lyttede og vi blev enige om et forløb. Helt fantastisk time hvor jeg virkelig følte mig set og hørt og jeg kunne skrive efterfølgende og spørge om råd og vejl. Tak for dig, virkelig en kæmpe hjælp.
En lifesaver ❣️
En lifesaver ❣️
Efter mange år med svære symptomer og forgæves forsøg på at få hjælp hos egen læge, fandt jeg MenoMedic og fik netop den grundige og nærværende behandling jeg havde håbet på. Jeg mødes stadig online med Christina og føler mig støttet og lyttet til ifht justering af Bioidentisk hormonbehandling. Det er ingen hindring for god behandling at det foregår online, tværtimod er der god tid ……
Kan kun anbefales - ville ønske, jeg var startet tidligere
Det har virkelig været min redning at starte i forløb hos Christina. Jeg var hårdt ramt af mange forskellige overgangsalder-symptomer: søvnløshed, smerter i led og sener, vægtøgning trods sund kost og træning samt stigende kolesterol. Listen var lang, og jeg kunne ikke længere genkende mig selv eller min krop.
Jeg var begyndt at tvivle på, om jeg på sigt kunne klare at passe mit job, og privat havde jeg intet overskud. Efter gentagne besøg hos min egen læge, hvor jeg ikke følte mig taget alvorligt, faldt jeg heldigvis over Christina og Menomedic.
Det var en kæmpe lettelse at blive mødt med forståelse og faglighed – og at få hjælp med det samme. Gennem hele forløbet har jeg følt mig i trygge og kompetente hænder. De fleste af mine gener er nu væk, jeg har fået min nattesøvn tilbage, og jeg har markant mere overskud – både fysisk og mentalt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Christina. Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke kom i gang noget før.
Kompetent og med udgangspunkt i mine behov og ønsker
Det er en rigtig god oplevelse at være i HRT- behandling hos Menomedic. Christina er nærværende, grundig og tager udgangspunkt i mine symptomer, behov og ønsker. Hun kender og anvender forskning og retningslinjer på området, og fremstår derfor meget sikker, vidende og kompetent. Der er tid til at drøfte alle mine spørgsmål så jeg forstår og er tryg ved den behandling der er sat igang. Jeg er meget tilfreds med Menomedic.
Endelig en der ved hvad jeg snakker omfatter
Skønt at tale med Christina, hun forstår hvor i livet jeg er, forstår hvad jeg taler om, tager mig alvorligt, har god tid og fuld fokus på de problemer jeg slås med i overgangsalderen og ikke mindst forslag til hvordan jeg kommer videre. Jeg føler mig i trygge hænder og er godt på vej til at finde tilbage til mit gamle jeg.
Jeg kan kun sige positive ting om min…
Jeg kan kun sige positive ting om min behandling af min overgangs alder hos MenoMedic. Jeg har hele tiden følt mig i trygge hænder hos Christina. Så stor anbefaling herfra.
Det bedste jeg har gjort for mig selv
Det bedste jeg har gjort for mig selv. Fik en god samtale inden start på hormoner. Blev sat i gang med hormonbehandling. Og allerede 12 dage efter kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg havde svært ved inden jeg startede at sove om natten, myldretanker i hovedet, humørsvingninger, ondt i led og muskler. 12 dage efter start på behandling havde jeg ingen ledig muskelsmerter kunne sove om natten og mit humør var klart bedre fortalte min kære familie mit.
Jeg kan på det varmeste anbefale MenoMedic. Jeg gir 5 ud af 5 stjerner.
Jeg var med til Christinas oplæg om…
Jeg var med til Christinas oplæg om overgangsalderen, og jeg må sige, at det gjorde indtryk. Det var både lærerigt, inspirerende og langt mere praktisk anvendeligt, end jeg havde forventet.
Christina har en særlig evne til at forklare komplekse sammenhænge på en måde, der giver mening – også når man ikke er specialist. Samtidig mærker man tydeligt hendes store faglighed og opdaterede viden.
Jeg gik derfra med en følelse af klarhed, nye forståelser og flere aha-oplevelser. Kan varmt anbefales, uanset om du selv er berørt af overgangsalderen, eller arbejder professionelt med mennesker og sundhed.

Kan klart anbefales.
Jeg kan kun give Memomedic og Christina mine bedste anbefalinger. Dialogen har været åben, kompetent og løsningsorienteret. Christina giver sig god tid til at lytte og forstå, både før, under og efter konsultationen. Så fint efterfølgende at modtage referat. Jeg føler mig for første kan forstået og hjulpet.

Inspirerende
Jeg deltog for nylig i et foredrag med Christina Molt Wengel fra Menomedic, og det var en virkelig stærk faglig oplevelse. Niveauet var højt, uden på noget tidspunkt at blive tungt eller utilgængeligt.
Christina kombinerer solid medicinsk viden med en formidling, der gør kompleks stof forståeligt og direkte anvendeligt – både for fagpersoner og for mennesker, der selv står midt i overgangsalderens forandringer.
Jeg gik derfra med ny indsigt, konkrete perspektiver og flere øjeblikke, hvor tingene faldt på plads. En klar anbefaling til alle, der ønsker et nuanceret og vidensbaseret blik på overgangsalderens betydning for både krop og psyke – og på hvad man selv kan gøre.

Kæmpe anbefaling herfra
Christina er utrolig fagligt dygtig, nærværende og en stor støtte i en proces og tilstand som på mange måder kan være forvirrende og ubehagelig.
Hjælp som hendes burde være et tilbud til alle kvinder.
Det har været af kæmpe betydning for mig at få hendes støtte og hjælp!

Meget tilfreds med forløbet
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Christina. Jeg døjer med nogle andre helbredsproblemer og har været i tvivl om, hvilke symptomer skyldtes hvad. Jeg har følt mig meget tryg og set. Christina tog dig god tid og var grundig. Samtidig passede online sessioner utrolig godt ind i min travle hverdag. Jeg kan varmt anbefale Menomedic.

Tryg behahandlingsoplevelse
Det har været en meget god og tryg oplevelse at have Christina som behandler.

Jeg var oprigtigt imponeret
Jeg deltog i et foredrag med Christina Molt Wengel fra MedoMedic – og som professionel var jeg oprigtigt imponeret.
Christina leverer viden på et niveau, hvor både faglighed, formidling og praktiske perspektiver går op i en højere enhed. Hun er ekstremt kompetent og velopdateret - og formår at gøre kompleks medicinsk viden både anvendelig og inspirerende. Jeg tog derfra med masser af ny viden og en del aha-oplevelser.
En klar anbefaling herfra, hvis du enten af personlige grunde eller som fagperson vil vide mere om overgangsalderens påvirkning af både krop og psyke. Og hvis du vil vide mere om, hvad du selv - trods udfordingerne - kan gøre for at forblive den bedste version af dig selv.

Svar fra Menomedic
Fantastik faglig og menneskelig hjælpe og støtte
Christina er dygtig, imødekommende og grundig. Hun kobler mine symptomer og oplevelser sammen med faglig viden og forklarer mig det på en måde, så jeg føler mig tryg og informeret.
Jeg er meget tilfreds med at jeg valgte Christina og Menomedic til at hjælpe mig i en krævende og udfordrende periode i mit liv.
Det har betydet meget mere end bare symptomreduktion. Men øget livslyst, overskud og glæde.

Svar fra Menomedic
Jeg følte mig virkelig taget alvorligt
Jeg følte mig virkelig taget alvorligt, mødt og forstået. Kæmpe hjælp og støtte til at blive symptomfri. TAK for dig.

Svar fra Menomedic
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.