Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Vis mer
Se hva andre synes
Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Vis mer
Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Vis mer
Selskapet har svart
Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷
Kontaktopplysninger
Krudtløbsvej 73A, 1439, København K, Danmark
- +45 89 88 43 18
- hej@memora.dk
- memmora.dk
Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Der er altid pænt og ingen ukrudt 😊

Tusind TAK!
Når man ikke bor tæt på sit gravsted er det virkelig skønt at det kan blive passet professionelt, og af dygtige folk. De varmeste anbefalinger.

Svar fra Memora
Som altid er det en fornøjelse,at se…
Som altid er det en fornøjelse,at se billeder fra mine forældres gravsted.
Memora passer det så flot.Det betyder meget, når gravstedet er i Aarhus og vi bor i Odense. Kan kun anbefale Memora.
Mvh Lisbeth Rosleff

Svar fra Memora
I er meget gode til at sende billeder…
I er meget gode til at sende billeder så man er meget godt informeret og hvordan min datters gravsted er så takker mange gange dem som holder det

Svar fra Memora
Det er noget af det bedste jeg…
Det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort. Gravstedet bliver passet så fint.

Jeg kan varmt anbefale Memmora
Vi er meget tilfredse med Memmora, fordi vores familie gravsted bliver holdt
så smukt, og da jeg lige en dag skulle ringe til Memmora for at spørge om noget som var meget vigtigt for os,
så fik jeg en rigtig sød medarbejder i tale, som hjalp mig videre😊 Tak for det!

Svar fra Memora
Jeg bliver så glad når jeg ser…
Jeg bliver så glad når jeg ser billederne i sender og gravstedet bare " står" så flot . Tak for det😊
Mvh Hanne Weber

Svar fra Memora
Det er så dejligt at i passer min fars…
Det er så dejligt at i passer min fars grav ❤️

Tak for altid flot og veludført
Tak for altid flot og veludført
arbejde samt alle de fine billeder - håber i får
En masse kunder - det fortjener i 👌😊

Super flot arbejde
Super flot arbejde, skønt og slippe for det selv.

Vedligeholdelse af gravsted til UG
Vi er så glade for at Memmora passer vores familiegravsted, det er så flot hver gang de har været der.
Kan stærkt anbefale Memmora hvis tiden kniber.

Svar fra Memora
Jeg kontaktede Memmora i går angående…
Jeg kontaktede Memmora i går angående min mors gravsted, og allerede i dag stod det så fint og velplejet. Hele forløbet har været præget af stor omsorg, respekt og professionalisme. Kommunikation og opfølgning har været utrolig betryggende – jeg fik både en bekræftelse på, hvornår gartneren ville komme, samt billeder efter besøget, så jeg kunne se det smukke resultat.
Det betyder meget at mærke, at arbejdet bliver gjort med hjertet, og at man kan have ro i maven, uanset hvor man befinder sig. Jeg er meget taknemmelig for Memmoras hjælp og kan varmt anbefale deres service til andre, der ønsker, at et gravsted skal fremstå smukt og værdigt ☺️

Svar fra Memora
Denne virksomheden hjælpe mig, med at passe min søns begravelse
Denne virksomheden hjælper mig, med at gøre min søns begravelse siger pænt og den blever godt passet.

Svar fra Memora
Altid god og pålidelig service
Altid god og pålidelig service. Dejligt med billede dokumentation.

Svar fra Memora
nu behøver jeg ikke tænke på om min mors gravsted er pænt.
Så dejligt med billeder

Svar fra Memora
Altid flot og dejligt arbejde
Altid flot og dejligt arbejde. Det eneste problem der er at man ikke kan se billederne i vis mine billeder

Svar fra Memora
Er som altid så dejligt at komme på…
Er som altid så dejligt at komme på kirkegården. Der er altid så fint. Det betyder virkelig meget for os i familien.
Vil bare takke og anbefale jer til andre.
Af hjerte❤️tak

Flot arbejde
Det er første gang at I har været forbi. Der er blevet efterladt et meget flot stykke arbejde - jeg kunne ikke have gjort det bedre selv. Man bliver virkelig glad når man får billederne.
Hjemmesiden fungerer dog ikke helt stabilt.
Det eneste jeg kunne have ønsket var mulighed for at bestille planter, da jeg er startet skævt op i følge planteplanen.

Svar fra Memora
De er super dygtig til deres arbejde og…
De er super dygtig til deres arbejde og mit gravsted er altid smuk så når jeg kommer kan jeg bare nyde det🙏🙏

Svar fra Memora
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.