Melsted Fiber & Netværk Anmeldelser 25

Se hva andre synes

Informasjon om virksomheten

1. Elektriker

Skrevet av virksomheten

Hos Melsted Fiber og Netværk har vi mere end 25 års erfaring inden for datanetværk. Vi har været med lige fra begyndelsen og har derfor et indgående kendskab til alle typer af netværksløsninger – nyere som ældre.

Kontaktopplysninger

3,4

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg sad og ventede i 9 timer på dagen…

Jeg sad og ventede i 9 timer på dagen hvor der skulle havde været en teknikker til installering af fibernet, ingen kom og ingen besked eller opkald , ringer i dag og ingen der tager telefonen. Føler mig rent til grin😡😡😡😡😡😡😡

30. desember 2025

Hej Preben

Beklager, at vores tekniker kontaktede en forkert kunde cirka 30 minutter før ankomst. Jeg har forstået på min kollega, at I efterfølgende fandt en løsning, så dit fibernet kunne blive opsat.

Du ønskes et godt nytår.

Ekstrem dårlig opleves

De to ansætter der skal sætter fibre net op hos min mormor, kigger på min 91 årige gamle mormor, og siger at hun SKAL HAVE FEJRNET DET BORD DER STÅR PÅ ALTANEN, til dagen efter når de kommer også sådan er det bare.

Dette blev sagt på nedladende og dårlig måde, dette er måde de taler til deres kunder på og tvinger ældre damer der er svært gående til fjerne et bord, fremfor at deres “unge” arbejder bruger de 5 sekunder det ville tage dem lige flyttet det.

Dårligere service kan man umuligt få andre steder.

26. desember 2025

Hej Casper

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det matcher ikke den måde, vores teknikere normalt optræder på.

Hvis du sender mig en mail på pme@melsted-fiber.dk, vil jeg undersøge, hvem der har været på adressen, og sørge for, at der bliver fulgt op – herunder at din mormor får hjælp til at flytte bordet.

Beklager ulejligheden, og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Godt nytår.

Perfekt og meget effektivt

Har haft besøg af et par super fyre Jimmi og Jesper - de havde nogle problemer da der var et defekt kabel. Men de gav ikke op, de gravede så vi blev nervøse. Men de løste opgaven super godt og efterlod et flot arbejde 🤗. Hilsen en meget tilfreds kunde.

16. desember 2025

Hej Brian,

Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse af vores to ansatte! Vi er glade for i fik løst problemet, og nu kan tage jeres fiberforbindelse i brug. Vi sender din anmeldelse direkte i deres retning.

Må du have en glædelig jul og et godt nytår!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sørger for at kundens produkt virker

Sørger for at kundens produkt virker, før ir-manden kører. Og fulgte op hele vejen med Max kundeservice til internettet virkede. En mand, man kan stole på. Stor tak til Jesper. Sjældent har jeg oplevet så god service

26. november 2025

Hej Lone,

Tak for din flotte anmeldelse af vores tekniker Jesper. Vi håber du bliver glad for din nye fiberforbindelse. Vi sender dine 5-stjerner i direkte i hans retning.

God dag

Terrible experience

Terrible experience, first they send technician to install fiber box, he didn’t know how to do it and call another guy, got me off the work for 2 hours because they didn’t know how to do it. Destroyed my panels, and installed fiber box wrong.obviously they didn’t know what are they doing .I was without internet for 7 days. After a lot of mails they have been sent back.Second visit they removed fiber box and installed wired internet. I was able to connect again on internet. Told me that i will be contacted by someone when they will come and install fiber box back. Of course they didn’t call and didn’t come. My wired subscription expired and now again im without internet because they didn’t install fiber box in more then a month time. When i contacted them on a mail they responded by Chat gpt answers, and asked me to wait who knows how long. I meet their technician in front of my building and asked when they will come, he told me in round 3 and that i need to be patient, even though it would take 15-20 minutes to fix it. Basically paying for something that i dont have because of them.

6. oktober 2025

Svar fra Melsted Fiber & Netværk

Dear Boris, We’re very sorry to hear about your experience and the inconvenience this situation has caused. It’s not the level of service we aim to deliver. All communication and scheduling are coordinated through EcoEjendom, who manage when and how installations are carried out in your apartment. Regarding the mentioned panels, this was done according to an agreement with the housing association. We’re currently working on scheduling the next visit to your building, and the housing association will contact you with further details.

Fantastisk medarbejder

Vi havde den store fornøjelse at have besøg af tekniker, Rasmus fra Melsted Fiber & net. Han foretog montering af fiberforbindelserne i vores andelsforening i Vordingborg. Aldrig har vi oplevet en person med en sådan ro og overblik. Han var yderste profesionelle til sit arbejde og kom med forklaringer der tydelige og ikke til at misforstå. Han var hele vejen utrolig hjælpsom og med ham er kunden i højsædet. Jeg ville bestem holde på Rasmus, hvis jeg var arbejdsgiver.
Herfra klart 5 stjerner.
Mvh Kim Døssing

17. juli 2025

Hej Kim!

Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse af vores tekniker Rasmus fra Melsted Fiber & Netværk. Jeg sender dine stjerner direkte hans vej!

Herfra vil vi ønske dig en fantastisk sommer og tillykke med din nye fiberforbindelse :-)

//Patrick

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god kommunikation og super…

Virkelig god kommunikation og super vejledning i forhold til vores kommende renoveringsprojekt. Super venlige og imødekommende. Overholder aftaler og tænker på kunden først og fremmest. Tak til Adam!

9. desember 2024

Hej Kamilla,

Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse af vores tekniker Adam. Anmeldelsen er sendt direkte i hans retning :-) God fornøjelse med jeres fiberforbindelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse da de både er…

Rigtig god oplevelse da de både er fleksible og løsningsorienteret og stor tak til teknikkeren John!

15. august 2024

Hej Robert.

Tak for din fine anmeldelse af vores tekniker John! Jeg er glad for du havde en god oplevelse med vores besøg.

Du må have en dejlig weekend når ud kommer dertil :-)

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!
Skulle have nedtaget samt senere opsat min fiberboks, i forbindelse med renovering. Ingen slinger i valsen, det hele gik perfekt.
Tusind tak til Jesper, som løste opgaven hos mig.

2. august 2024

Hej Christina,

Tak for din fine anmeldelse! Vi sender vores tekniker Jesper på weekend med 5-Stjerner :-)

Du må have en fantastisk weekend :-)

Installation fibernet forbindelse.

Installation fibernet forbindelse.
Brev ca. en uge før om arbejdet vil blive udført x.x dato mellem kl.7-16
Sjældent har jeg oplevet at ‘håndværker’ var fremme og påbegyndt arbejdet kl.7.
I forbi deles med hundeluftning, ses de unge installatører være på opgaven i ‘fiber skabet’ allerede 6.30.
Meget omhyggelige med opgaven, og kommunikation med kunden var totalt i top. Oplevede at ‘jeg’ også var en samarbejdspartner.
Kan kun anbefale Melsted

28. juni 2024

Hej Lisbeth,

Tak for din fine 5-stjernet anmeldelse af vores teknikere fra Melsted Fiber & Netværk. Jeg sender dine stjerner deres vej!

Herfra vil vi ønske dig en god sommer og tillykke med din nye fiberforbindelse :-)

/Patrick

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har fået installeret fibernet/box af…

Har fået installeret fibernet/box af Melsted, udført af en yderst kompetent og serviceminded elektriker, er meget tilfreds

28. juni 2024

Hej Lars,

Tak for din fine anmeldelse af vores tekniker! Jeg sender dine 5stjerner i hans retning.

God sommer herfra :-)

/Patrick

Vurdert til 5 av 5 stjerner

1 klasses service med højeste standard…

Jeg har i dag haft fornøjelsen af Jesper fra Melsted fiber og netværk, og jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse. Fra start til slut var det mine behov der blev tilgodeset. Allerede fra første kontakt bliver jeg mødt af en smilende og imødekommende medarbejder som gav sig tid og lavede opgaver langt ud over hvad der var forventet. Jesper tog sig tid til at forstå mine behov og besvarede alle mine spørgsmål grundigt og tålmodigt. Det var tydeligt, at firmaets medarbejdere er veluddannede og engagerede i deres arbejde.
Selve leveringen af tjenesten var fejlfri. Melsted-fiber og netværk gik langt ud over mine forventninger. Ikke alene blev opgaven løst til perfektion, men det blev også gjort med en ekstra omhu og sans for detaljer, som man sjældent oplever i dagens Danmark. Der var flere små ekstra tjenester og venlige gestusser, som virkelig fik mig til at føle mig værdsat som kunde.
En særlig ros skal gå til Jesper, som var ansvarlig for mit projekt. Hans professionalisme, dygtighed og .venlighed var imponerende. Han sørgede for, at jeg var informeret gennem hele processen, og hans dedikation til at levere et førsteklasses resultat var tydelig.
Der går langt imellem, at jeg føler mig så positivt overrasket og tilfreds med en service, men Melsted-fiber og netværk har virkelig sat en ny standard for, hvad man kan være heldig at møde. Så søger du en førsteklasses service med kunden i centrum, så søg ikke længere. De er lige her!!
Jeg gav 10 stjerner hvis jeg kunne. Tak for jeres hjælp i dag 👌

30. mai 2024

Hej Beth,

Tusind tak for din rigtig fine 5-stjernet anmeldelse af vores tekniker Jesper! Den er sendt direkte i hans retning.
Vi går hos Melsted Fiber & Netværk meget op i kundetilfredshed og vi gør alt hvad vi kan for at informere/hjælpe kunden med deres nye produkt.

Du må have en fantastisk sommer :-)

/ Patrick Melsted

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi takker mange gange for den gode…

Vi takker mange gange for den gode service man har fået hele vejen igennem fra start til slut. Kan varmt anbefale andre til at få waoo tv

23. april 2024

Svar fra Melsted Fiber & Netværk

Tak for din fine anmeldelse. Vi er hos Melsted Fiber & Netværk rigtig glade for at du er tilfreds med dit nye produkt.

Rigtig god dag :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en fantastisk oplevelse med en…

Vi havde en fantastisk oplevelse med en sød og venlig teknikker. Vi havde en go dialog og tingene blev løst med 100% tilfredshed, selv om der var nogle udfordringer i opgaven.
Tak til Jesper Bergman fra Melsted fiber og netværk

22. april 2024

Svar fra Melsted Fiber & Netværk

Vi er hos Melsted Fiber & Netværk glad for du har haft en fantastisk oplevelse med vores tekniker. Din 5 stjernet anmeldelse er sendt direkte videre i hans retning :-)

Rigtig god dag.

Super professionel

Super professionel, god og hurtig service.

Meget hjælpsom kundeservice og rigtig god oplevelse med teknikeren, der både hurtig og effektivt udførte arbejdet og samtidig tog sig god tid til at forklare alt det tekniske.

Oplevelsen står i klar kontrast til YouSee kundeservice, der ikke yder meget hjælp eller fleksibilitet.

Melsted kan klart anbefales, så tak for god service og stor fleksibilitet fra jer.

6. februar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har haft tekniker ude for at skifte…

Har haft tekniker ude for at skifte fiberboks og han ringede 30 min før han kom og skiftede boksen han fandt fejl på fiber men lavede det så jeg havde net nu har de været og ligge nyt fiber ind og han kom også som aftalt og har fået det til at virke.sikrede det virkede . Super flinke teknikere begge gange kan kun anbefale dem

5. februar 2024

Hej Dennis,

Tak for dine fine 5 stjerner. Jeg har sendt beskeden videre til de fiberteknikere som har været forbi din adresse.

Du må have en fantastisk dag :-)

/Patrick Melsted

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse - en tekniker der var ubehøvlet og ubehagelig og fuldstændig ligeglad. Kan absolut ikke anbefale

1. august 2023

Hej Henriette,

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med besøget af vores tekniker på din adresse. Jeg har snakket med teknikeren som har været hos jer, han melder at besøget gik fint frem til at i var blevet lovet noget af jeres udbyder som vi ikke har en aftale med dem om at udføre. Vi er hos Melsted Fiber & Netværk kun bestilt til at udskifte jeres fiberboks på væggen og sørge for der er signal på men ikke at kable hele huset hvilket vores tekniker også forsøgte at forklare jer men som i var meget uforstående overfor.

Så jeg synes ikke jeres anmeldes er berettigede.

God dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god kommunikation og sparring…

Rigtig god kommunikation og sparring omkring mulighed for re-installation af min fiberboks. Virkelig behagelig tekniker som kom ud et par dage i forvejen og tog et kig på mulighederne inden selve installationen.

28. april 2023

Hej Thomas,

Tak for din fine anmeldelse! Jeg har sendt den videre i teknikerens retning.

God sommer :-)

Tak for at ændre oplevelsen fra ⭐️ til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tusind tak til Patrick for at ringe og følge op på en mindre god oplevelse, og til Jesper for at gøre en indsats ud over det sæsvanlige for at få styr på de tekniske udfordringer - dét er god kundeservice!

13. april 2023

Hej Heidi,

Beklager du i første omgang har haft en dårlig oplevelse med vores kundebesøg men jeg er glad for at vi kunne løse dine udfordringer efterfølgende.

Rigtig god weekend :-)

// Patrick Melsted

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv