1 mnd tok det for å levere 2 lyspærer som var på lager når eg bestilte. Kundeservice eksisterer ikke å fikk aldri svar på mailer. Første og siste gang eg bestiller fra denne siden.

Ble litt ventetid siden produktet som ble bestilt ikke var på lager. Men pakken om så fort som mulig, hat pgså vært innom di i Bodø å flott service å få dær!

1,8

Under middels

Styr unna, holder ikke leveringstid og eier ikke kundeservice.

Bestilte lyspære som det stod de hadde på lager, med foventa leveringstid 3-5 dager. Dette ble bestilt 02.11.2022.
Nå den 28 01.2023 er enda ikke varen motatt. Eneste grunnen til eg ville kjøpe hoss dem var slik eg slapp å vente en mnd slik en må gjør på ebay. Men neida, må vente lengre enn hva eg hadde måttet vente hvis eg kjøpte på ebay. I tilegg blir en besvart på en grinete og stygg måte når en kontakter kundeservice som om det skulle vær min feil att dem ikke vill bestille inn pærene før dem hadde flere ordre. Elendig måte å drive butikk.

27. januar 2023

Styr unna!!!

Jeg har bestilt flere varer som var på lager og aldri har fått dem.
Jeg har sendt mail, ringt dem om å tilbakebetale penger 3 ganger uten noe resultat.

Styr unna!!!

18. juli 2019

Useriøs side og helt elendig kundeservice.

Useriøs side, bestilte noen skiltlys derifra for over 2 uker siden og enda ikke fått noe. Sendte mail og sa jeg ville ha penger tilbake, de svarte med at jeg måtte bare være tålmodig og vente på posten siden den kan være treig. Var ikke noe svar og få når jeg skrev jeg ville ha pengene tilbake (7 dager siden) Sendte ny mail idag og ringt den såkalte "bedriften" uten svar. Meget useriøs og helt elendig service.

16. april 2019

Styr unna

Styr unna. Svarer sent eller aldri på henvendelser. Betaler ikke tilbake penger hvis man kansellerer ordre. Jeg betalte heldigvis med PayPal og har åpnet sak.

27. april 2017

Useriøs

Bestillte DAB-adapter via hjemmesiden og betalte med PAYPAL. Fikk så mail tilbake om at de ikke kunne levere på 2 mnd. Jeg ringte så tilbake og avbestilte adapteret og de skulle refundere betalt beløp. Hørte ikke mere fra Megalys til tross for gjentatte purringer. Til slutt kontaktet jer PAYPAL og de ordnet saken og pengene var på konto etter en uke. Megalys er en useriøs aktør man bør holde seg unna. All skryt til PAPAL.

6. mars 2017

Elendig kundeservice

Jeg bestilte et sett med Led-fjernlys fra Megalys. På nettsiden sto det at de hadde på lager.

Så fikk jeg mail om at de ikke hadde på lager allikelvel, men at de hadde på fjernlager. Hvilket ville ta ytterligere lenger tid.

Jeg tok så kontakt igjen ved den nye "fristen" og fikk da beskjed om at det var problemer med levering fra fabrikken. Og at det ville ta ytterligere 3 uker.

Jeg hadde allerede ventet i 4 uker. Så jeg fortalte dem at jeg da heller velger å avbestille produktet, siden leveringstiden blir for lang.

Jeg har regelmessig vært i kontakt med dette firmaet nå, og har fremdeles ikke mottatt pengene tilbake. Det har nå gått 3 mnd siden jeg avbestilte produktet.

Jeg har nå gitt dem advarsel om å ta saken videre til forbrukerrådet, så da får vi se om de får ut fingeren!!

Hold dere langt vekk fra dette selskapet. Mer useriøst har jeg aldri vært borti.

20. mai 2015

Bra service