We komen al verschillende jaren bij Meeks en slagen altijd. Je wordt goed geholpen en zijn altijd vriendelijk. De bezorging is ook goed geregeld en zetten alles netjes op de juiste plek.
Se hva andre synes
Wat een super fijne zaak,een topservice zeer vriendelijk en deskundig personeel niet opdringerig gewoon Prettig. Waarom overal naar toe gaan Meeks heeft het gewoon Of je nu naar Ruurlo gaat o... Vis mer
We zijn eerder al eens in Ruurlo geweest en pas geleden in Vorden. Prima service, uitleg en gelukkig niet opdringerig wat je bij andere zaken wel gebeurd.
Goed en fijn advies. Geen opdringerige verkoop. Verschillende kleur stalen mee gekregen om thuis te kunnen bekijken. Geen aanbetaling, wat n heel vertrouwend gevoel geeft. Bezorging was top.👍... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Klantvriendelijk
De bezorging is ook goed geregeld en zetten alles netjes op de juiste plek.
Op 20.11.2025 een Dutch 2201 stoel…
Op 20.11.2025 een Dutch 2201 stoel besteld. Bij aflevering bleek de naad van de stof aan de achterzijde niet mooi te sluiten.
Meeks meubelen heeft dit netjes met ons opgelost.
zoals je als klant wilt worden bediend
aangename ruime showroom en een ongedwongen ontvangst en advisering, goede producten, uitstekende service en gebrekenoplossing
Wat een super fijne zaak,een topservice…
Prettig. Waarom overal naar toe gaan Meeks heeft het gewoon
Of je nu naar Ruurlo gaat of Vorden.
Ook de bezorging heel netjes en nemen verpakking mee. Al met al 100%. Toppers.
Wat ze je beloven komen ze ook na .
Prima ervaring
Slechte service Meeks Meubelen, House of Dutchz en Firma Oranje Furniture Care
Ongeveer een jaar of drie geleden hebben we bij Meeks meubelen, Ruurloseweg 8-12 in Vorden, een bankstel en twee fauteuils gekocht.
Het was voor ons een pittige investering van ongeveer 5000 euro.
Het betrof een bankstel en twee fauteuils van het merk House of Dutchz.
Dit bedrijf heeft verschillende verkoop punten op woonboulevards en meubelzaken.
De bank en de fauteuils waren gemaakt van Kenia leer in de kleur bruin.
Een opgeschuurde leersoort.
We hebben toen gekozen voor dit merk vanwege o.a. de garantie van 7 jaar.
Na een aantal jaren ontdekten we dat bed fauteuil die voor het raam staat ernstig aan het verkleuren was. Van lichtbruin naar ongeveer wit.
Hierop bij de Firma Meeks aan de bel getrokken en na wat heen en weer mailen te horen gekregen dat we contact moesten opzoeken met de Firma Oranje Furniture Care (Oranje B.V.) gevestigd in Oldenzaal, Overijssel.
Een mail naar dit bedrijf verstuurd en ons probleem hierin beschreven.
Na ruim een week werd ik gebeld door de Firma Oranje dat ze hier niets aan deden. Verkleuring van dit bankstel viel niet onder de garantie van 7 jaar. Goedemiddag!!!!
En dan te bedenken dat het bankstel niet in de zon staat maar wel gewoon in het daglicht.
Zonder te kijken op afstand de zaak afdoen. Zo werkt dat.
Maar ja, De Firma Oranje Furniture werkt in opdracht van het bedrijf House of Dutchz. Hij die betaald die bepaald. Zo ook hier.
Einde verhaal.
De firma Meeks heeft in ieder geval nog de moeite genomen om zelf te komen kijken naar het bankstel maar kon al bijna voor 99 % zeggen dat House of Dutchz hier niets mee zou doen.
Resumerend heb ik nu dus een verkleurde fauteuil en een bankstel die aan de zijkant ook bezig is met het verkleuring proces.
Alle bedrijven verschuilen zich achter elkaar en nemen niet hun verantwoordelijkheid.
Een dure investering en een extreem slechte service van alle genoemde bedrijven.
Meeks heeft me nog wel gebeld en gezegd het e.e.a. te betreuren en bij een volgende aankoop een forse korting te verstrekken. Maar het spreekwoord; “Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen”, blijft voor mij overeind.
Mijn advies na dit alles:
Koop nooit en product van HOUSE OF DUTCHZ, koop ook geen goederen bij MEEKS Meubelen en lach om de service van de Firma Oranje Furniture Care.
Een dure les!!!!!

Svar fra Meeksmeubelen
Wij zijn in Vorden en Ruurlo geweest en…
Wij zijn in Vorden en Ruurlo geweest en in beide winkels zeer correct geholpen in middels zijn de goederen geleverd en zijn zeer tevreden.
Beter kan het niet.
Fijne ontvangst. Uitstekende uitleg. Keurig volgens afspraak geleverd. Plaatsing nieuwe bank zorgvuldig gedaan. Verpakkingen opgeruimd en meegenomen.
Oude bank keurig en zonder enige beschadigingen mee genomen volgens afspraak. Klasse!
A.Koppelman. Groenlo
Prettig en betrouwbaar bedrijf
We zijn diverse keren bij Meek's (Vorden en Ruurlo) geweest, want er is zoveel keuze.
In beide vestigingen zijn we heel fijn geholpen. Uiteindelijk hebben we in Ruurlo onze bank en fauteuil uitgezocht, daarbij zijn we goed geholpen door de verkoopsters. Ze gaven goed advies, en dachten mee over de kleuren en modellen.
De bezorgers waren vriendelijk en gemoedelijk, ze hadden de meubels snel op hun plek staan.
Er was een klein probleempje met één van de meubels. Ik heb contact opgenomen met Meek's, en het werd gelijk opgelost.
Wij zijn heel tevreden over Meek's, en raden het bedrijf zeker aan.
Zeer professionele ontvangst en advies…
Zeer professionele ontvangst en advies . Vertrouwd gevoel . Je wordt vrijgelaten in je keuzes en dus geen opdringerige verkoop. Keurig thuis afgeleverd en geplaatst.
Kennis van zaken
Zeer goed geholpen door een dame die er erg veel verstand van had.
Nam ruim de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Maakte meteen een computer tekening hoe onze bank zou worden!
Een prima deal
Een prima ontvangst in de showroom gevolgd door heldere adviezen heeft geleid tot een aankoop van een kast, dressoir, salontafel en een eettafel voor een mooie prijs. Vorige week zijn ze keurig afgeleverd👍
al jaren klant
rustig wat uit kunnen zoeken, en daarna goed geholpen. Meubels voor de juiste prijs, thuis bezorgd
We kopen al jaren hier.
Fantastische service en kwaliteit
We komen oorspronkelijk uit de achterhoek en wonen nu in Heerhugowaard. We wouden graag de meubelen in de achterhoek kopen, dit hebben we grotendeels gedaan via internet, mail en telefoon gedaan. Door Meeks meubelen super goed geholpen en ze kwamen alles leveren in Heerhugowaard, bijna 2,5 uur rijden.
Van A tot Z top service
Goed geholpen in de winkel
Goed geholpen in de winkel. bij het afleveren netjes op de plaats gezet.
Achterhoekse gastvrijheid en nuchterheid
We zijn van begin tot eind goed geholpen. In de winkel werden we netjes en rustig geholpenen.
De communicatie tijdens de productiefase van de meubels was goed en de bezorgers hebben de meubels netjes geplaatst en waren gedurende hun aanwezigheid bij ons thuis altijd vriendelijk en zeer correct.
Goede service en voor klantvriendelijk.
Geen opdringere verkopers, klantvriendelijk en vooral topservice. Heel tevreden.
Goed en fijn advies
Geen aanbetaling, wat n heel vertrouwend gevoel geeft.
Bezorging was top.👍
Goed advies
Goed advies, prettige winkel en zeer vriendelijke medewerkers. Zowel verkoopster, planner en bezorgers.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.