Medvetetliv Anmeldelser

4. Hypnoterapi
  5. Kraniosakralterapi
  6. Reikiterapeut
  7. Velværeprogram

Få hjälp att förstå det du inte förstår när det gäller din hälsa och dina känslor? Lär dig tekniker som kan hjälpa dig att hantera dina problem och din vardag bättre. Få stöttning och hjälp att gå vidare i din personliga utveckling. Lär dig vikten av att titta på de fyra kropparna (fysiska, mentala, känslomässiga, eteriska) för hur du bäst ska ta dig framåt. Jag finns både online och på Harmoni-Center för hälsa och helhet i Vallentuna.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Eleonor är fantastisk

Eleonor är fantastisk. Hade inte varit där jag är idag utan hennes hjälp och stöd. Rekommenderar henne av hela mitt hjärta.

15. april 2024

<3 Tack! <3

Jättenöjd!

Harmonisk behandling som utgår från individens specifika behov! Lyssnar in och känner av innan behandlingen påbörjas. Jättenöjd!

18. mars 2024

Tack! <3

Upplyftande session

Eleonor är inkännande och duktig på att hitta roten till obalansen. Hjälper mig att släppa på mentala låsningar och känslomässiga spänningar i kroppen. Känner mig lättare och mer harmonisk varje gång jag varit på en behandling. Så nöjd!

19. februar 2024

Underbart att höra! <3

Superbra!

Mycket givande och hjälpsam behandling av kunnig person. Kan varmt rekommendera! Glad att jag äntligen hittat ett sätt som faktiskt hjälper mig att bearbeta gamla trauman och som leder mig framåt i livet.

12. mars 2024

Fint att höra! <3

Vänder en stressig dag till total…

Vänder en stressig dag till total harmoni. När det inte går att slappna av i meditation själv så är guidad meditation det bästa. Det är också spännande att lära sig mer om vad som händer i kroppen.

16. april 2024

Tack! <3

Tack för en mycket skön och givande…

Tack för en mycket skön och givande session. Eleonor är väldigt duktig, inkännande och gav mig ett skönt lugn med sin behandling. Rekommenderar henne varmt <3.

16. desember 2022

Tack va snällt <3