Har kjøpt t-skjorter her i lang tid da jeg sliter med å finne størrelser som passer andre steder. God passform for meg med lang rygg, holder fasongen veldig bra og kvaliteten er god. Hadde nylig... Vis mer
We sell clothing for tall people.
Martin Linges vei 25, 1364, Fornebu, Norge
- +4791601866
- kris@mediumtallclothing.com
- mediumtallclothing.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Kvalitetsklær som jeg har brukt i mange…
Kvalitetsklær som jeg har brukt i mange år. God kundeservice, gode produkter og rask levering.
MediumTall leverer på det de lover
MediumTall leverer på det de lover. Klær som passer deg som er lang og slank og som leveres deg innen kort tid. T-skjortene er fantastiske, kundeservicen er god og løsningsorientert.
Jeg trekker en stjerne for at knappene på produktene jeg har kjøpt har løsnet. MediumTall har i disse tilfellene tilbudt seg å sende nytt produkt og ta det gamle i retur.
Jeg bestilte et gavekort hos Mediumtall…
Jeg bestilte et gavekort hos Mediumtall sent på en fredagskveld som ble gikk bort i gave. Når jeg valgte ett gavekort på 500,- kr i verdi så kom det opp at prisen var 350,- kr. Det synes jeg var noe rart, men tenkte det kanskje var noe tilbud og kjøpte dette.
Etter at kjøpet var fullført og bekreftelseseposten kom, så leste jeg at gaverkortet kostet 350,- kr men verdien var også 350,- kr. Jeg sendte derfor forespørsel til Mediumtall og skrev: "Jeg valgte gavekort 500kr og det kom opp at den kostet 350kr. Jeg betalte for den og fikk i etterkant bekreftelse på at den har en verdi på 350? Hvordan får jeg da valgt et gavekort på 500?"
Mandagen etter så kom det svar med at gavekortet var annullert, noe jeg aldri har forespurt. Gavekortet var nå gitt bort i gave og Mediumtall velger å annullere det. Jeg forsøkte å få dem til å reaktivere det eller kompensere, men fikk beskjed om at det ikke var mulig å reaktivere når det allerede var annullert, men at jeg kunne kjøpe et nytt gaverkort om jeg ønsket det. De sier også jeg ba om å få gaverkortet annullert, noe jeg ikke gjorde!
Veldig useriøse og dårlig håndtering av kunder. Styr unna :)
God kvalitet og kundeservice
Hadde nylig en erfaring med kundeservice etter et skjortekjøp. Knappene falt av, fikk raskt svar og umiddelbart nytt produkt som erstatning.
Veldig fornøyd med kvalitet og kundeservice
Fantastisk kundeservice v/produktfeil
Generelt sett er jeg fornøyd med produktkvaliteten selv om det er vanskelig å si om det varer i lengden uten å ha sett det selv. Imidlertid fikk jeg prøvd kundeservicen da den ene t-skjorten jeg hadde kjøpt fikk et lite hull etter få antall vask(dette har ikke skjedd med noen av de andre 5). Jeg kontaktet butikken og fikk umiddelbart svar om at dette skulle fikses uten ekstra kostnader. Produktet jeg hadde kjøpt var utsolgt, så jeg fikk fritt valg mellom så og si alle t-skjortene de selger som erstatning. Dette på tross av at produktet originalt ble kjøpt i en pakke på salg. I tillegg var de veldig tålmodige med meg da jeg brukte lang tid på å svare og glemte et utkast i flere uker på et tidspunkt. 10/10 og ingenting å utsette på servicen!
TL;DR: Produktene er decent, kan ikke si noe om kvaliteten over tid enda. Topp kundeservicen, de erstattet produkt uten spørsmål eller ekstra kostnader.
Elendig kvalitet på produktene og ikke…
Elendig kvalitet på produktene og ikke villig til å ta retur av varene slik de selv påstår de skal hvis en var misfornøyd. Useriøs og amatørmessig kundebehandling fortjener ikke høyere score.
Kjempedårlig returordning
Kjempedårlig returordning. STYR UNNA!!!! Forsøkte å ordne retur som angitt på nettsiden men får ingen tilbakemelding på hvordan skal gå frem til tross for flere henvendelser. Nå gir jeg opp og returnerer ved å selv ordne pakkeforsendelsen. Heldigvis brukte jeg Klarna, så betaling av returnerte varer kan dere se langt etter.
Pima t-skjorter
Kjøpte 3 pima t-skjorter, 2 av 3 har nå hull ved merkelappen etter 6 måneders bruk. Ingen svar fra kundeservice. Dårligere kvalitet en t-skjorter til 1/4 av prisen.
Dårlig returmulighet
Dårlig returmulighet, så måtte betale porto selv, siden de ikke hadde lagt med strekkode som i følge posten ville gjort det enkelt og jeg ble i tillegg trekt en hundrelapp selv om alt ble rerurnert.
T-skjortene passet ikke og kvaliteten var ikke noe å skryte av heller.
Styr unna er mitt råd
Nuppete Lightweight Fleece
Kjøpte lightweigt fleece jakken som en julegave, den er ganske lite brukt, pga mange jakker fra før, så sjokket var desto større når jeg ser at den er blitt så nuppete. Etter en vask ser er ut som en billig jakke.. dette er skuffende av en jakke til nesten 1199,-
Vegrer meg mot å handle flere plagg hos dere, selv om mannen min har vært fornøyd med å få lange nok armer på jakken.
denne nettsiden tar alt for mye betal for dårlig klær
denne nettsiden tar alt for mye betalt for helt ok klær. det er sirka samme kvalitet som på HM, men koster veldig mye mer. jeg ville anbefalt zalando eller en vanlig klesbutikk over dette. bare fordi vi er høye betyr det ikke at vanlige butikker ikke har klær som passer til en mye billigere penge:) VIL IKKE ANBEFALE:-(
Meget god kvalitet på klærne
Meget god kvalitet på klærne! Har en genser + 3 T-skjorter. T-skjortene er lenger en vanlig noe som passer meg på 190 helt perfekt. De har holdt seg så og si som ny etter flere antall vasker gjort siden de ble kjøpt! Anbefales på det sterkeste!
Problemer med å få tilbake penger
Har bestilt t-shirt, olabukse og en blazer. Med blandede erfaringer! Blazeren var en forhåndsbestilling, som skulle ettersendes. Men de trakk pengene, for hele bestillingen ved bestillingsprosessen i sommer. Ok, det er uvanlig ( og ulovlig, men ok tenkte jeg)
T-shirtene og buksa kom, etter 2 uker. T-shirtene var lange og passet fint mannen som skulle ha de. Buksa var derimot veldig trang forran😂 så den ble sendt tilbake med retur-forsendelse.
Da blazeren endelig kom, rett for jul, var den veldig liten og passet derfor ikke. Jeg var stresset og skulle på postkontoret og kjøpte derfor bare frimerker (kr. 100,-) og sendte den i retur.
Det skulle jeg aldri ha gjort.
Mediumtall påstår at de ikke har fått den og at jeg har gjort noe galt ved å ikke følge retur ordningen deres.
Ja, helt sikkert, men nå har jeg tapt over 1800,- som jakken kostet.
For meg virker de lite interessert i å få fornøyde kunder.
Det har ihvertfall gjort at jeg ikke kan anbefale stedet og heller ikke kommer til å handle mer der.
Det er synd, for jeg liker å støtte små «garasje» bedrifter.
Men de er tydligvis så store at de blåser i vanlige små kunder, som meg. Jag handlet for 4800,-
Jeg kjøpte klær og spørte om retur på…
Jeg kjøpte klær og spørte om retur på alle klærne, men fikk aldri pengene tilbake. Jeg sendte pakken i retur og følgte instruksene.
Dyr retur
Ingen av de 6 plagga jeg kjøpte passa. Det står "enkel retur" på nettsida, men de trakk 100kr pr plagg jeg skulle returnere + at jeg måtte ordne med egen returlapp(de dekka portoen). Synes det var litt tungvindt, og kjedelig når man vil teste ut en butikk med ulike plagg. Usikker på om jeg vil teste dem igjen.

Rask handel
Rask handel, grei retur, men fryktelig sein levering ved bytte av retur og dårlig kommunikasjon underveis.
Skuffende kvalitet
Har ved to anledninger kjøpt joggebukse her. Passformen har vært veldig god, og stoffet har vært deilig. Dessverre har begge to i tur og orden blitt ødelagt etter ca 6 mnd bruk. Dreier seg om slitasjeskader på forskjellig plasser, og buksene ble ikke brukt spesielt hardt. Plaggene ble heller ikke vasket spesielt ofte, og vaskeanvisningen ble fulgt. Hadde forventet mer til den prisen

Klærne krymper til mediumshort
Klærne krymper til mediumshort etter kort tid.
Her er det noe muffens med kvaliteten.

Veldig gode klær
Veldig gode klær, blir fort ambassadør for dere etter å ha kjøpt en del klær! :)
Litt diverse tilbakemeldinger
Jeg bestilte tre bukser, men fikk bare en (High waist stretch) i posten. Jeg etterspurte de to andre og fikk da beskjed om at de kommer først litt over en måned senere. Det var fint å få raskt svar, men jeg skulle gjerne ha fått litt tydelig informasjon en dette tidligere.
Jeg må dessverre også si at buksen ikke helt står til forventningene. Den er så høy og stram i livet at den presser veldig der som en nylonstrømpebukse kan presse i livet (hehe, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det ellers, men de som vet vet) noe som er ganske ubehagelig og som jeg faktisk blir litt uvel av. Buksen passer fint over hoftene ellers så jeg tror en størrelse større ville ha gjort buksen litt stor. Men kanskje det hadde vært bedre om buksen var litt lavere i livet, og hadde noe mer fleks i linningen?
Jeg må også dessverre si at jeg synes at det var litt vel syntetisk stoff i buksen. Det er fint at det var et tykt stoff, men det føltes litt som et litt billig stoff.
Lommene på buksen står også veldig ut og må ev. sys inn om jeg skal bruke buksen. Lommene er mao. ikke tilpasset en kropp hvor buksen går over hoften og har et høyt liv - på en høy norsk person som vanligvis har litt hofter.
Som referanse kan jeg si at jeg alltid - i over 20 år har brukt jeans Acnes som har passet veldig bra. Men disse begynner å bli litt mindre streite og mer og mer sære (og korte) så jeg var veldig glad for at MediumTall har startet med å lage bukser og klær til damer. Mannen min har brukt klær fra dere noen år nå og er fornøyd med kvaliteten.
Det kan også virke som at det ene benet er litt lenger enn det andre. Det går i hvert fall ned til gulvet på det ene benet, men ikke det andre. Jeg har ikke hatt problemer med dette tidligere så jeg tror (kan jo ikke være sikker:) ikke det er mitt ben som er kort.
Beklager de negative tilbakemeldingene, men jeg ønsker virkelig at dere fortsetter å lage klar for damer, så jeg håper kanskje at det vil hjelpe med noen konstruktive tilbakemeldinger.
Vennlig hilsen
Hanne