medioq.com Anmeldelser 13

1,9

1,9

Under middels

Scam

I wish I didn't have to take time out of my busy schedule to do this, but their unsolicited emails are with no end. The word SPAM doesn't cover it at this point it's a SCAM.

18. november 2025

Scamming spammers.

For 4 years they have sent spam emails saying "your listing is live". They do not have any permission to publish items from websites, they are in violation of copyright laws and they are email spammers. If they were a legit company in my own country I would take them to court.

25. oktober 2025

A Classic "Directory Spam" Scam Operation

Medioq scrapes email addresses off the web, then automatically inserts a listing using victims' information into their "directory" without permission. Medioq then REPEATEDLY sends spam to their victims' addresses with phrases like "This is a friendly reminder that you have been added to Medioq" – an admission of guilt – and "Thank you for being a part of Medioq" – when you are NOT part of Medioq. Medioq then forces you to take action to stop the spam, confirming your email address to them, and allowing them to sell your address further into spam slavery.

This is a classic "directory spam" operation.

In other words, Medioq is a SCAM.

13. september 2025

Mi sono trovata iscritta senza mai aver…

Mi sono trovata iscritta senza mai aver sottoscritto nessuna adesione. Inoltre, non volendo che la mia casa editrice di alto livello si potesse confondere con un livello così basso, ho dovuto chiedere più volte la cancellazione. Allucinante. Non dovrebbero permettere questo tipo di cose

15. juni 2025

Same owners as Evepla - Scammy tactics

Same owners as Evepla. They are internet scrapers, and trawl the likes of Facebook/Google to steal your images and information.
They then email you and try to get you to pay for a listing.
Just scummy tactics and should be avoided at all costs, as being a complete waste of money.

9. juni 2025

Site frauduleux qui récolte vos données…

Site frauduleux qui récolte vos données illégalement depuis Facebook pour les repartager sur leur site internet.

Envoie des mails à plusieurs reprises pour promouvoir leurs services de communication et de sponsorisation et impossible de supprimer son profil, seulement sa page Facebook.

Inscrit sur leur site contre mon gré sans que je ne touche à quoi que ce soit sur la plateforme.

27. mai 2025

Nessuna credibilità. Spam e pubblicità ingannevole

Fregano i dati della tua azienda sul web, li mettono sul loro sito e poi ti bombardano con spam dicendo che la loro è una piattaforma che seleziona solo le aziende migliori (SPOILER: fanno pesca a strascico indiscriminato) e per gestire il tuo profilo devi loggarti. Non hanno nessuna credibilità o tantomeno referenze valide, e con questo escamotage vogliono farti registrare sul loro sito e possibilmente pagarli per sponsorizzare la tua azienda. Marketing fuffarolo di bassa lega.

15. november 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis