Ik bestel sinds 1,5 jr hier de B12 zuigtabletten. Medimart heeft de beste prijs en gratis bezorgen. Soms betaal ik met billink, soms met ideal. Gaat soepel en ik heb het snel binnen. Sommige negatie... Vis mer
al 1,5 jr bestel ik B12 zonder gedoe en voor goede prijs
Sommige negatieve ervaringen, lees ik, gaan over retouneren. daar heb ik geen ervaring mee want ik weet precies wat ik nodig heb.
Registratie is van nul tot negatief!
Ik vond deze site, registreerde mezelf en ik zou kunnen bestellen. Nee dus! Ik log in, komen er bij mijn invulling twee groene vtjes, dus in gelogd? Nee dus! Wachtwoord scheen fout zijn. Tien keer geprobeerd, na de laatste keer het aller foutste: uw mail adres is hier niet bekend. Dus, geen vertrouwen gewekt bij mij.
Ik verwijder de rommel van mijn computer, ik heb te veel negatieve berichten gelezen!
Voor de eerste keer besteld en…
Voor de eerste keer besteld en tevreden. De bestelling was correct en op tijd ontvangen. (max. 2 werkdagen)
Mijn favoriete online drogisterij!
Ik snap de negatieve recensies helemaal niet. Medimart is mijn favoriete online drogisterij. Ik bestel er al maanden producten en ze komen altijd op tijd. Ze zijn transparant over hun prijzen, zowel voor de producten als voor de verzending. Een keer hadden postbodes hun pakketjes kapotgemaakt tijdens de bezorging, en toen ik een klacht indiende, vroegen ze me hoe ze dit in de toekomst konden voorkomen. Ik gaf ze mijn feedback, ze stuurden me de producten opnieuw en sindsdien verloopt alles soepel. Uitstekende klantenservice. Voor altijd Medimart!
Terrible Customer Service
Nobody answers the phones. They can’t tel you when your order is arriving or even if it will.
No updates . Not a single email has been replied to. Terrible customer service and communication. When I did speak to someone through a mobile number they said my order was coming the next day and would be sent and it’s been over a week and still nothing.
Do not order through this website . Disabled people relying on products that they need to live and survive and they could not care less or be transparent in the slightest .
Top produckt
Netjes op tijd bezorgt kreeg ook netjes een berichtje wanneer het werd bezorgt top ben er blij mee
Slechte service, onprofessioneel
Ik kreeg een bevestiging dat mijn artikelen besteld waren en dat ze opgestuurd werden. Nu krijg ik een mail dat mijn order geannuleerd werd zonder reden en dat het bedrag werd terugbetaald. Dit heb ik uiteraard nog niet ontvangen.
Retourneren moet beter kunnen
Indien je bij Medimart.nl vanuit België bestelt opletten! Indien je retour wil sturen moet dat blijkbaar op eigen kosten aangezien er geen retourlabel wordt meegestuurd met de pakketten. PostNL vraagt hiervoor al minimum 10€, BPost 18€... dat loopt op bij kleine bestellingen.
Goede levering
Bestelling geplaatst op vrijdag en netjes een bevestigingsmail gekregen. Op dinsdag een mail met de vraag of ik de bijsluiter goed had begrepen en of ik op de hoogte was van eventuele bijwerkingen van de tabletten, ik vond dat echt heel netjes en professioneel! Mijn bestelling netjes verpakt en goed geleverd, top!!
Ordered an urgent part for wheelchair…
Ordered an urgent part for wheelchair as have been bed bound for 2 weeks. First it gets lost then 7 days after ordering I received the wrong part. I do not have an amputated leg but a broken leg. No communication mis information. Sat with a $509 useless part with no resolution. Absolutely disgusted. I have to miss a wound care appointment because I can’t use my wheelchair !!!!
Thanks Medimart Thankyou for ignoring me
Zeer slechte ervaring !!!
Zeer slechte ervaring voor een eerste bestelling, ik vroeg om een retourzending en het was eigenlijk op onze kosten, dus ik had € 16,50 moeten betalen voor een artikel van € 19,88!! bestel nooit meer bij hen, alle sites bieden gratis retourneren aan door alleen een label af te drukken, de site heeft dit afgeraden!!
Komt weinig betrouwbaar over
Na de bestelling ontvang je een bevestiging van een geslaagde betaling, daarna..radiostilte.. Geen antwoord op mailtjes en vooralsnog niks ontvangen.
Goede ervaring
Na de negatieve reviews was ik even bang dat de bestelling wellicht niet goed zou gaan, maar ik ben erg tevreden. Netjes op de hoogte gehouden, snelle levering en goede prijs van bloedsuiker apparaat en test strips. Dank!
Ik geef jullie 5 sterren
Ik geef jullie 5 sterren, omdat ik denk dat het beter kan. Jullie hebben alles in mars om de service te verbeteren. Heb alle vertrouwen in!
NOT trustworthy at all
NOT trustworthy at all, DO NOT buy. Terrible service, the worst, and not reliable, the most horrible experience I have ever had, honestly!
Order never received and zero response…
Order never received and zero response from customer service.
Tipo walker
I Loved my Tipo walker. It's sturdy, glides well, and is strong! My nurse thought it was wonderful and is going to buy one for her husband. All of my Physical therapists loved it too.
Goede ervaring mee
Goede ervaring mee! Voordelige prijzen.
Slechte webshop
Eerste keer een bestelling geplaatst en meteen ook de laatste keer. Ze zijn de naam webshop niet waardig: in de doos steekt geen retourformulier, we hebben binnen de termijn pakje teruggestuurd en dat kostte ons meer dan €16.
Een bestelling geplaatst maar geen…
Een bestelling geplaatst maar geen levering. Op mails wordt er niet geantwoord.