مركز ميديكال كير للرعاية الصحية المنزلية Anmeldelser

1. Hjemmesykepleie

ميديكال كير هو مركز متخصص في مجال الرعاية الصحية والطبية المنزلية، حيث يقدم أفضل خدمات التمريض المنزلي ورعاية كبار السن بالمنزل وكذلك جلسات علاج طبيعي في المنزل. كل هذه الخدمات وأكثر يتم تقديمها بواسطة طاقم من أفضل الأطباء والأخصائيين والممرضين والممرضات ذوي الخبرة والكفاءة. و بالأخذ فى عين الاعتبار أيضاً أن الرعاية في المنزل تعطي المرضى خصوصيتهم و حياتهم في بيئة مألوفة لهم ، ولراحتهم النفسية وسط ذويهم وفى نفس البيئة التى يعيشوا فيها. تتميز ميديكال كير باستخدام أحدث الأساليب والأجهزة العلاجية، وتوفير خدمات الرعاية المنزلية المناسبة سواء طبية أو نفسية للمرضى و كبار السن، تحت اشراف الطبيب المختص الذي يحدد حالة كل مريض على حدا ويضع برنامج علاجي مناسب له.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

فيه أحسن كتير...

هوا أنا تعاملت معاهم حوالى 4 شهور لتوفير جليسة لمريضة مسنة. هما طبعًا أغلى من المكاتب التانية اللى بتقدم نفس الخدمة بشكل ملحوظ جدًا. فى الأوقات اللى كانت بتعتذر فيها أى جليسة إنها مش حتقدر تيجى أو مش حتقدر تكمل ما كانوش بيعرفوا يوفروا بديل فورى وكان ممكن الموضوع ياخد منهم يومين أو تلاتة عقبال ما يعرفوا يوفروا حد بديل.
هما فى الأول قالوا لى إنهم حيكتبوا عقد ما بينى وبينهم عشان يوضحوا نطاق الخدمات اللى ممكن يقدموها لى بموجب التعاقد بس دا ما تمش خالص. هما بس ادونى إيصال بقيمة مقدم التعاقد اللى دفعته لهم.
بيعملوا مجموعة على الواتساب وبيخلوا الجليسة تكتب كل التحديثات وكل الأنشطة اللى بتعملها للمريضة أولًا بأول ودى حاجة كويسة فى المتابعة وبتسهل على أهل المريض متابعة حالته.
فيه حاجة كمان اتكررت من تقريبًا كل الجليسات اللى هما كانوا بيعتوهم ليا، وهيا إن الجليسات كانوا بيشتكوا من إن المكتب بيأخر عليهم حساب الجلسات جامد وأحيانًا بيبقى عنده دايمًا جزء من حسابهم يديه لهم فى المستقبل. دى حاجة طبعًا مش بتضرنى كعميل للمكتب نفسه بس كانت بتخلينى مستغرب لما الشكوى اتكررت من أكتر من حد.
فيه حاجة كمان إنى ساعات كتير لما كنت بكلمهم على الواتساب ما بيردوش إلا بعديها بكام يوم، بس لما كان بييجى وقت الحساب على الجلسات كانوا بيبقوا نشيطين جدًا.

16. april 2026

My review

It was my pleasure to deal with such an awesome and amazing medical team, the doctors who are responsible for the follow up were so dedicated, the nurse was so helpful and cooperative,
Thanks so much for your support and effort 🙏💕

30. januar 2025

امتياز

بشكر جميع العاملين بدايه من د شيرين في استقبال والرد علي الاستفسار
شكرا د احمد خالد علي أدبه واحترامه وعلي تمكنه
من عمله

26. mai 2025

The fast response

The fast response, as soon as I requested some one to help my mother after a major surgery due to a bone fracture, they secured me a well trained Nurse next day.
And the office is continuously flowing up with the Nurse about the status of the patient.

24. mai 2025

شكراً ليكم على سرعة الاستجابة في وقت…

شكراً ليكم على سرعة الاستجابة في وقت متأخر من الليل وشكراً لمستر عمر الممرض المحترم اللي جالنا من اخر الدنيا في وقت متأخر عشان ينقذ والدي … ألف شكر ليكم جميعاً بالتوفيق ان شاء الله

13. mai 2025

مهنية ومعاملة ممتازة

كان في استجابة على الفور واهتمام بالغ بالطلب … المكتب وفر في يومها ممرضة تيجي المنزل عشان إعطاء حقنة مضاض حيوي لوالدتي .. ورشح واحدة ممتازة أخلاق عالية ومحترفة في التعامل مع كبار السن

26. april 2025

علاج طبيعي

اول جلسة علاج طبيعي مع د. احمد واقدر اقول بضمير مستريح أن الدكتور ممتاز والتعامل مريح مع المركز ولا زالت الجلسات مستمرة وربنا يجعلهم سبب في الشفا

15. april 2025

تمريض كوفيد

استعنت بهم لتمريض والدي وكان مصاب بكوفيد. ارسلو ممرضين ممتازين والتعامل معهم راقي ومريح. اوصي بهم

10. februar 2022