De kan umulig være bilmekanikere
Mechanum Malmö- helt forferdelig dårlig mekanikere.
Kom inn med bilen med motorfeil og feilsøking på sylindre.
De tømte bilen for eventuelt feiltanking og bestemte seg for at det var etanol i stedet for bensin i bilen. Det var aldri noe feiltanking, som jeg prøvde å si til de flere ganger- men nektet å høre på.
De ba meg å kjøre langt og mye med bilen. Jo lengere jo bedre. Flere av de som Jobbet der.
Ringte de flere ganger og fortalte dem at det var noe som ikke stemte med bilen der den hoppet fremover når den stod stille ved rødt lys osv og ved oppstart og motoren slo når man kjørte.
De sa bare kjør og at den blir bra når jeg kjører med den. De ville ikke ta den inne å se på den.
Tilslutt tok de den inn etter 3 uker hvor jeg hadde ringt dem.
De pusset litt på innspurten (ved varsel lampe på motoren) sjekket Aldri motoren eller potensielle andre feil.
Det resulterte i at dagen etter jeg kom ut- kollapset bilen min og ble helt ødelagt.
Nekter for å anerkjenne feilbedømming og påstår de har 15 års med erfaring med Mercedes og gjorde alt rett.
Men med 15 år erfaring ikke en gang se på motoren eller sjekke andre potensielle feil, virker ikke som noen solide mekanikere.
Mechanum Malmö sine mekanikeren bedømming ødelag bilen min helt og måtte skrotes.
Feil ble funnet hos Mercedes verksted og bilen måtte absolutt ikke bli kjørt ved første varsel.
Ingen har tatt ansvar ingen kompensasjon ikke en gang svar fra sjefen.
Vanvittig vanvittig dårlig