Fik hjemmebesøg af Sune, og vi diskuterede mulighederne for at få den bedste løsning. Et par uger efter kom Michael og montøren og satte vores nye MCZ Ray eco Air op. Siden har vi nærmest slået... Vis mer

Vi har købt en Halo UP Pilleovn MCZ. Så vi fik besøg af Michael fra MCZ Norden, så han kunne vise hvordan ovnen skulle betjenes og vedligeholdes, det var en go snak vi havde, og Michael var go til... Vis mer

1. Forhandler av vedovner

Dansk importør, distributør, forhandler samt autoriseret servicepartner af pilleovne og brændeovne fra MCZ.

3,9

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

MCZ Ray

Siden har vi nærmest slået vores varmepumpe fra og kun kørt med pilleovnen.
Vi fuldt ud tilfredse med den kyndige og professionelle vejledning og løsning vi endte med:)

10. mars 2026

Jeg har gået og kigget på en pilleovn, og det endte med at blive en fra MCZ. Jeg fik virkelig kompetent og flink rådgivning af både Sune i udstillingslokalet og Michael der kom forbi og hjalp med opstart af ovnen. Kan klart anbefales.

23. mars 2026

Ekstremt dårlig kunde service !

Ekstremt dårlig kunde service !
Havde tekniker på besøg. Defekt luftmassemåler. Udskiftet. ( Europas dyreste)
Teknikker kører fra stedet. Og da rumblæser starter op larmer den helt vildt. Samlet forkert. Flot klaret 👏👏👏

19. januar 2026

Kontrol med pilleovn

Grundet strømsvigt med efterfølgende nedlukning af internet forbindelse fået en første klasse service fra MCZ afdeling i Slagelse til alternativ etablering af kontrol med pilleovn!

20. desember 2025

Anyone got a MCZ Q box 60 fan noise at…

Anyone got a MCZ Q box 60 with fan noise at low settings. (1) very loud. Now believe it or not!!!🤔🤔🤔after been told by MCZ manufacturers that MCZ QBOX 60 is much louder fan noise than older version BOXTHERM 60 how can this be?? When in the official MCZ brochure is says With new technology brushless motors etc quieter ?? 😡😡

28. februar 2025

Rigtig fin service

Rigtig fin service og instruktion af vores nye pille fyr.
Michaek og Svend var super kompetente og søde og venlige med humor på rette sted.
Vi har endnu ikke skullet have fyret for alvor kørende, da der lige p.t. er hedebølge, men glæder os til vinter og kulde.
Mvh Kim og Christina.

5. september 2024

Fantastisk positiv oplevelse

I.f.m. Installation af ny pilleovn oplevede vi en super professionel tilgang til hele proceduren, lige fra første telefoniske kontakt til levering/monteringen af vores nye pilleovn.
Rådgivningen incl. gode tips var særdeles nyttige.
Kan kun varmt anbefale MCZ Pilleovne.

21. mars 2024

det var en dårlig oplevelse kom 4 timer…

det var en dårlig oplevelse kom 4 timer for sent elendig tekniker der ikke gjorde maskinen rent og valgte at køre uden at skifte larmende røggas fan der så efterfølgende er stået helt af
har efterfølgende talt med teknikeren Michael lige så dårlig oplevelse øv

8. februar 2024

Super god service som altid

Super god service som altid. Vi har haft Michael ude da vores blæser holdt op med at virke pludseligt. Vi fik som altid super service, han rykkede ud så hurtigt som muligt (det er vores hovedopvarmning i huset - hvilket han ved) og sikrede os varme og god vejledning som altid.
Vi får desuden altid tips og tricks med på vejen til at kunne bruge vores ovn bedre hele tiden.

10. januar 2024

Service på pilleovn

Har lige fået lavet mit årlige service, og servicen var helt i top. Michael er super fleksible til at finde et tidspunkt der passer samt en høj kvalitetsservice. Tusind tak

21. november 2023