MCStav Anmeldelser

3,1

Bra support, selv om det bare er en person i staffen som gjør noe der (Philip. N) og sjefen (Marius. P) sender bare memes, men ellers.. bra. Denne hosten er like billig som Mai Landsem!

Har hatt server der i et halvt år. Men nå er serveren min nede og ingen varsel. Dårlig når man betaler for en mnd så får du det ikke. Kommer ikke i kontakt på epost.

Jeg synnes alt er bra fikk svar på support seint på kvelden/22:20 fikk fort hjelp og gleder meg til flere mulugheter kommer. :) Eieren kan være litt treg av og til men det hadde alle vært om de had... Vis mer

1. Helse og medisin

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

MCStav ble startet i 2017 og har siden den gang drevet med spillhosting. Vi har siden oppstart satset på å være rimeligst og yte best service til våre kunder. Vårt mål er å levere det beste produktet til lavest mulig pris, uten at det går utover kundeservice og produkt. Dette skal være en garanti, ellers får kunden alle pengene tilbake! Kombinert med mye kunnskap, hyggelige mennesker og en overlegen teknologi har vi skapt et nytt og annderleders firma som setter kunden i forsetet.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra support

Denne hosten er like billig som Mai Landsem!

26. april 2019

Useriøst

14. februar 2019

useriøs som f.

useriøs som f.
plutselig så er alle sider nede, serveren er borte og ikke så mye som et pip på sms, tlf eller epost.
Styr unna

14. februar 2019

Billig og bra!

Billig og bra!

Ikke noe mere og vente på, lag support ticket via kundepanelet så går det fort :)

Hei.

Tusen takk for en varm anmeldelse <3 Vi setter stor pris på din tilbakemelding og tar det med oss videre i vår bransje.

Har du noe annet på hjerte til oss? Kan du ta kontakt med oss på kundeservice@mcstav.no eller via support billett.

Tar 100 år

Jeg åpnet en support ticket, ventet i noen minutter så kom det noen også sa jeg problemet mitt. Han kom deretter med "dette må @mcstav eier hjelpe deg med. " og der stoppet det, jeg ventet og ventet og ventet helt til det kom "er dette fikset?" også sa jeg nei også nå venter jeg igjen

Hei.

Det skal ikke ta 100 år for og få hjelp hos oss. Dette må jeg komme til bunns i :-) kan du sende meg en Discord melding? Så skal jeg se på det (om det ikke er løst) LeoDiss#9999

Annmeldelse ifra Robin

Eieren kan være litt treg av og til men det hadde alle vært om de hadde hatt en bedrift som dette,
umulig og svare 10 stk samtidig.
Robin

Useriøs staff

Useriøs staff. Eieren kommer med jokes, og kaster folk ut uten grunn.
I discord er det useriøse kanaler!

Hei

Så leit å høre at du opplever oss som useriøs.

Vi har aldri kommet med noen jokes, og vi har heller ikke kastet ut noen uten en gyldig grunn? Vår Discord server er seriøs, så hvor du har de kanalene ifra forstår ikke jeg.

Supporten tar alt som en joke

Jeg fikk hjelp i support av en person, plutselig kom alle ansatte i rommet og begynte å snakke med hverandre og jeg fikk ikke hjelpen jeg skulle ha.

Hei,

Dette skal jo ikke skje da :( Kan du sende meg en forklaring på når dette var? Slik jeg kan ta dette opp. Vi tar våre kunder på alvor så det er ikke mye her som blir tatt som joke.

Dårlig som faen

Dårlig.

Useriøs staff. Eieren kommer med jokes, og kaster folk ut uten grunn.
I discord er det useriøse kanaler!

Hei.

Så leit å høre at du opplever oss som useriøs .

Vi har aldri kommet med noen jokes, og vi har heller ikke kastet ut noen uten en gyldig grunn? Vår Discord server er seriøs, så hvor du har de kanalene ifra forstår ikke jeg + du trenger ikke bruke skjellsord.

Husk at du er på en nettside som har "Terms & Conditions" FØLG DE!

Dårlig hosting

Treg, uprofesjonell, skjer ting med serverne uten forvarsel. Dårlig

Hei.

Så leit å høre at du opplever oss som uprofesjonell og treg.

Vi ønsker så klart og være så profesjonell som over hode mulig. :) Vi skal alltid gi forvarsel før vi gjør noen endringer på våre servere. Så om det har skjedd noen endringer med våre servere uten forvarsel, så vil jeg bare beklage så meget for dette.

McStav Anmeldelse

God support, hyggelig eier og ikke minst billige tjenester! Jeg har vært kunde for McStav i snart et og et halvt år og jeg er strålende fornøyd.

De har gjort store forbedringer gjennom kort tid og jeg gleder meg til å se videre fremgang.

Anbefaler virkelig!

15. januar 2019

Hei Jakob.

Marius P
Eier og daglige leder.

Supporten er frekk og treg

Supporten er frekk og treg, serveren svikter hele tiden og sjefen vil gjøre alt hjelp selv, men klarer ingenting!!

28. juli 2018

Hei Alexander.

Så Trist å høre at du oppfatter vår support som frekk og treg.

Vi ønsker å hjelpe alle kunder til en hver tid på en høflige måte :-) Om du skulle få problemer med serverne dine kan du alltids nå ut til oss på kunde.mcstav.no så vil vi hjelpe deg så godt vi kan.

Super Support!!

ikke noe problem trengte hjelp og support svarte på minuttet og problemet var løst på 30 min!!

20. juli 2018

Hei Emil,

Tusen takk for 5 stjerner <3

Godt å høre at du fikk såpass rask hjelp til problemet ditt :-)

God Support 0 Lag på serverene

Hei TK Host,

Tusen hjertelig takk for 5 stjerner <3

MCStav er best

Beste hosten jeg noen gang har hatt.
Kjempe bra support

Hei 8ML,

Tusen takk for 5 stjerner <3

Godt å høre at du er fornøyd med oss.

Kjempefornøyd!

Server og domene hosting med god kvalitet. Supporten er kjapp og hjelpsom. Hvis ikke du får hjelp fra support teamet får du hjelp av communityet. Anbefales

Tusen takk for 5 stjerner <3

Så bra at du er fornøyd med oss :-) Husk at vi skal alltid hjelpe deg om det er noe.

McStav Anmeldelse

Jeg er fornøyd med McStav, de har god support, rask levering og gode ansatte! :D

Hei Lim,

Tusen hjertelig takk for 5 stjerner + fine ord om våre ansatte <33

Jeg er veldig fornøyd

Tusen takk for 5 stjerner <3

Så flott at du er fornøyd med oss det liker vi :-)

Hater MCStav

Dårlig hosting firma,
Jævelig eier

Hei Dennis.

Trist å høre at du har endret din mening om oss så fort :( er det noe vi kan gjøre for å rette opp i dette?

Med vennlist hilsen
MCStav