Bra support, selv om det bare er en person i staffen som gjør noe der (Philip. N) og sjefen (Marius. P) sender bare memes, men ellers.. bra. Denne hosten er like billig som Mai Landsem!
Har hatt server der i et halvt år. Men nå er serveren min nede og ingen varsel. Dårlig når man betaler for en mnd så får du det ikke. Kommer ikke i kontakt på epost.
Jeg synnes alt er bra fikk svar på support seint på kvelden/22:20 fikk fort hjelp og gleder meg til flere mulugheter kommer. :) Eieren kan være litt treg av og til men det hadde alle vært om de had... Vis mer
MCStav ble startet i 2017 og har siden den gang drevet med spillhosting. Vi har siden oppstart satset på å være rimeligst og yte best service til våre kunder. Vårt mål er å levere det beste produktet til lavest mulig pris, uten at det går utover kundeservice og produkt. Dette skal være en garanti, ellers får kunden alle pengene tilbake! Kombinert med mye kunnskap, hyggelige mennesker og en overlegen teknologi har vi skapt et nytt og annderleders firma som setter kunden i forsetet.
likaiveien 44, 4311, Sandnes., Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Denne hosten er like billig som Mai Landsem!
useriøs som f.
plutselig så er alle sider nede, serveren er borte og ikke så mye som et pip på sms, tlf eller epost.
Styr unna
Anbefaler ikke å kjøpes... dette er en scam og de tar betalt mens serveren er nede!
Billig og bra!
Ikke noe mere og vente på, lag support ticket via kundepanelet så går det fort :)

Svar fra MCStav
Jeg åpnet en support ticket, ventet i noen minutter så kom det noen også sa jeg problemet mitt. Han kom deretter med "dette må @mcstav eier hjelpe deg med. " og der stoppet det, jeg ventet og ventet og ventet helt til det kom "er dette fikset?" også sa jeg nei også nå venter jeg igjen

Svar fra MCStav
Eieren kan være litt treg av og til men det hadde alle vært om de hadde hatt en bedrift som dette,
umulig og svare 10 stk samtidig.
Robin
Useriøs staff. Eieren kommer med jokes, og kaster folk ut uten grunn.
I discord er det useriøse kanaler!

Svar fra MCStav
Jeg fikk hjelp i support av en person, plutselig kom alle ansatte i rommet og begynte å snakke med hverandre og jeg fikk ikke hjelpen jeg skulle ha.

Dårlig.
Useriøs staff. Eieren kommer med jokes, og kaster folk ut uten grunn.
I discord er det useriøse kanaler!

Svar fra MCStav
Treg, uprofesjonell, skjer ting med serverne uten forvarsel. Dårlig

Svar fra MCStav
God support, hyggelig eier og ikke minst billige tjenester! Jeg har vært kunde for McStav i snart et og et halvt år og jeg er strålende fornøyd.
De har gjort store forbedringer gjennom kort tid og jeg gleder meg til å se videre fremgang.
Anbefaler virkelig!

Svar fra MCStav
Supporten er frekk og treg, serveren svikter hele tiden og sjefen vil gjøre alt hjelp selv, men klarer ingenting!!

Svar fra MCStav
ikke noe problem trengte hjelp og support svarte på minuttet og problemet var løst på 30 min!!

Svar fra MCStav
Beste hosten jeg noen gang har hatt.
Kjempe bra support

Svar fra MCStav
Server og domene hosting med god kvalitet. Supporten er kjapp og hjelpsom. Hvis ikke du får hjelp fra support teamet får du hjelp av communityet. Anbefales

Svar fra MCStav
Jeg er fornøyd med McStav, de har god support, rask levering og gode ansatte! :D