Scam?
Serveren min er nede og jeg får ikke noe svar fra support. Jeg kan heller ikke se at noen andre har fått svar. nettsiden er nede. Den har vært nede i en god stund etter hva jeg har sett.
MCPilot er et selskap som tilbyr Minecraft hosting, webhotell og domener. Med de billigste Minecraft serverene i Norge passer tjenestene til ditt budsjett!
likaiveien 44, 4311, Hommersåk, Norge
Jeg vil ha tilbake pengene mine. Kundeservicen har ikke svart på 1 uke og jeg får ingen hjelp eller noe. ALDRI bestill server fra MCpilot eller Serverhuse. Det er bare en stor scam.
Hei eg ser at mcpilot ikkje akkurat så bra rating på mcpilot... Men denne hosten her er helt fantastisk! Har prøv server.pro, host-labs og andre men denne hosten her er helt fantastisk! Ingenting negativt! Supporten er ganske rask men uansett om den er treg eller ikkje så er supporten ganske bra. Om dem bruker lang tid hjelper dem deg vertfall! 5/5! Bruk denne hosten!

Svar fra MCPilot Group
Veldig bra host. Ganske fornøyd 10/10 support. Hosten er helt herlig :)

Svar fra MCPilot Group
Super fornøyd. de er flinke og fikser opp
Hjelper til hvis det er noe

Svar fra MCPilot Group
Min mening om denne server tjenesten!
Support:
Godt Nok i forhold til at de har forbedret seg siden MCStav tidene. De har også ikke så mange på support teamet så det er forsvarelig.
Pris:
Billigste jeg har sett på en del år. Men de skal snart innføre mva.
så da blir det 25% av prisen ekstra.
Kvalitet:
Her har de ikke de beste prosessorene vil jeg tenkte meg men det fungerer godt nok egentlig.
Pris per GB Ram er ikke så værst.
VPS?:
Det står at de ikke selger det lenger men samtidlig så har de en side for det enda?
Anbefaling:
Vis du har god tålmodighet. og vil sette opp serveren i en uke dag så kan det ta opptil 48 timer har jeg merket med egen erfaring og andres.Men vis du har dårlig tålmodighet og helst skulle hatt svar i går så anbefales det ikke.
for meg så er dette bra nok siden jeg ikke har største budsjettet og gå på.
Alt I Alt:
Anbefales for tålmodige gjerrigknarker :)

Svar fra MCPilot Group
flink support, litt treg men de er flinke

Svar fra MCPilot Group
Har bare gode ting og si om mcpilot. De rydder opp etter jeg har klart og kåle til på serveren.
Helt topp service👍

Svar fra MCPilot Group
Serveren: CPU'en jeg fikk til serveren min taklet ikke noe særlig. På min datamaskinen gikk FTB server og litt testing av worldedit i vanlig minecraft helt fint uten hakking, på MCPilot serveren derimot, der hakket det ganske så mye. Den klarte nesten ikke å laste inn chunks og tps'en var veldig lav til tider. Dette var med 3gb ram som jeg testa med på både min egen datamaskin og MCPilot serveren.
Opplevelse med kundeservice:
Det er en fornøydgaranti på 30 dager. Jeg avsluttet serveren min innen 30 dagers rammen, likevell så klarte kundeservicen (fikk eieren som saksbehandler) å komme med en unnskyldning for at jeg ikke skulle få refundert beløpet fordi han mente at man måtte kontakte kundeservicen før man avsluttet serveren pga. sikkerhet. Da svarte jeg med at jeg hadde skrevet i slettemeldingen at jeg ønsket at jeg fikk refundert pengene mine. Hvilken sikkerhet er det de snakker, dem spurte ikke om bevis på at jeg har betalt, men har jo bevis på det så hva dem mener med sikkerhet vet jeg ikke. Jeg tror at dette med "sikkerhet" er for å gjøre det vanskeligst mulig å få pengene tilbake så de må ha en god unnskyldning for det. Videre til meldingene, de skriver da at dem ikke leser slettemeldingene. Da begynte jeg å lure på om dem faktisk leser dem, men vil gjøre det vanskeligst for kunden å få tilbake pengene sine eller så leser dem ikke meldingene i det hele tatt. Da gir det ingen mening å ha en meldingsboks i det hele tatt, etter min mening. I skrivende stund så har jeg tatt saken videre med Paypal, ettersom det ikke ser ut til at kundeservicen (eieren) ønsker å hjelpe. Det er dumt at eieren er så kundefiendtlig ettersom det kun er dårlig for firmaet selv pga. kjøpebeskyttelsen som Paypal har.
Tilleggsinformasjon:
Du kan ikke ha en privat adresse, dem forlanger at du skriver ditt ekte navn og adresse pga. faktura. Ja, dem sender ut faktura om du ikke betaler. De fleste andre hosts bare sletter serveren om man ikke betaler eller glemmer å betale, noe dem her også burde ha hatt.
Alt i alt, aldri kjøp en server herifra. Eieren er kundefiendtlig og er kun ute etter å tjene penger utifra hvordan jeg har blitt behandlet og ser på hvordan noen andre som har lagt igjen en omtale omtaler MCPilot.

Serveren var billig
litt dårlig ping i blant siden det er hostet i tyskland
men litt dårlig support
men om du vil ha en bilig mc server bruk MCPILOT
mcpilot.no

Svar fra MCPilot Group
Greit nok, de er billig.. men det er ikke forsvarlig å slette verdenene til kundene sine, i tillegg er supporten fucka så de hjelper deg ikke med problemer.

Svar fra MCPilot Group
Jeg har 11 servere på 5gb og betaler bare 27kr i måneden (pga en rabatt kode, de kjører rabattkoder nesten hele tiden). dette er altså veldig billig og jeg anbefaler mcpilot veldig. Kundeservice er også veldig bra.
Anbefales Meget Godt

Svar fra MCPilot Group
Jeg har ikke fått minecraft-serveren enda, og jeg har ventet på noen timer, og det sier bare
VENTER