2,5

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Beställde vattenprov

Beställde vattenprov, vattnet innehöll bly och arsenik. Fick ett nytt filter installerat dagen efter betalade 30k och vattnet har smakat bättre. Men nått nytt vatten prov har vi inte fått dom är omöjliga att få tag på. Jag har ringt flera gånger och dom ska alltid återkomma men det har inte hänt ännu. Så hoppas vattnet är bra men vet inte. Det var 9 månader sen.

1. september 2025

Bedrövlig kundrelation.

Skickade in vattenanalys och sen gick allt snabbt. Installatören var i faggorna och svängde in och installerade filter på samma dag. Förbättringen av vattnets kvalitet var lite svajig under de närmaste veckorna efter installation. Fick till uppgift att backspola en gång var 5 dag. Efter ca 3 veckor så blev vattnet 7 ggr sämre än det var innan installationen. Har försökt få tag på vederbörande på företaget och installatören i ett par veckor nu. Idag återkom han. Sjukskriven och ville att vi skulle inhandla ett filter till. Nu kommer det intressanta. Vände mig till ett annat vattenreningsföretag. Det som jag använde för vattenanalysen. Tog bilder och det visar sig att det är utrustning för filtrering som vi inte ens behöver enligt vattenanalysen. Ingen återkoppling om ändring. Så nu sitter vi med ett vatten som är i stort sett otjänligt. Tack för kaffet.

2. juli 2025

Köpte järn och avhärdningsfilter

Köpte järn och avhärdningsfilter. Snabbt installerat. Efterföljande vattenanalys fick jag vänta och tjata för att få. När jag senare fick problem med avhärdningsfiltret är de omöjliga att få tag på(mail,samtal). När jag ringer från lånad telefon (annat nummer)svaras det snabbt.De lovar att komma med instruktion för att avhjälpa felet på mail. Har fortfarande inte fått något mail

9. mai 2025

Köpte ett filter för uran och nitrat m.m.

Köpte ett filter för uran och nitrat. Fick så surt vatten att duschväggen och toaletten blev turkosfärgat av kopparrören. Köpte då ett pH-filter av mcbs men då smakade vattnet metall, jag kopplade in den själv helt enligt hans anvisningar. Han svarar varken på telefon eller mail. Det följde inte med någon dokumentation till någon av dem. Båda filtren är förbikopplade sedan några månader... MCBS har erbjudit sig att felsöka mot betalning ifall det inte är garanti. Jag tackade nej till det eftersom jag tycker att 31942kr + 9995kr redan är för mycket.

16. januar 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis