MB Flyt  Anmeldelser

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Den bedste flytteoplevelse, vi kunne have ønsket os

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre flytning.

Hele processen føltes tryg og sikker fra start til slut. Malou, Rasmus og resten af flytteholdet var både venlige, professionelle og enormt dygtige. Det føltes næsten som at flytte med gode venner, dog uden pizza og kolde øl bagefter.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

10. juli 2026

Malou der ejer flyttefirmaet, er virkelig sød og svarer hurtigt tilbage pr telefon og mail.
Vi indhentede flere meget dyre tilbud, men fik en rigtig fornuftig pris på flytning fra Nordsjælland til sydfyn hos Malou.
Flyttefirmaet passede på vores skrøbelige gulve undervejs og passede pænt på vores indbo under transporten.
Vi kan kun anbefale dem.

8. juli 2026

Alt spillede

Alt spillede - de bedste anbefalinger herfra.
Lige fra første kontakt med Malou var der bare styr på det, og hun var god til at svare hurtigt på mails. På selve flyttedagen gik alt som smurt. Malou og Rasmus var effektive, professionelle, dygtige og utrolig behagelige. Prisen var også helt ok og i tråd med andre tilbud. Så den største anbefaling herfra.

3. juli 2026

Svar fra MB Flyt

Hvor er det dejligt og høre, at I var tilfredse med vores indsats. Vi bestræber os altid på at yde vores bedste, igennem hele processen, for vores kunder. Mange tak.

Søde, effektive og professionelle

Helt igennem søde og behagelige mennesker. Der var god kommunikation hele vejen igennem og de arbejdede simpelthen så effektivt. Vi følte os alle i trygge hænder under hele flytningen fra den første kontakt og til flytningen var overstået. Vi anbefaler MB flyt til alle der skal flytte og har brug for effektiv og venlig hjælp til en rigtig god pris. Vores hunde var så nysgerrige og ville være med i det hele, og det tog de sig også rigtig fint tid til at klare ind imellem at de slæbte alle vores ting. Det gjorde at det føltes rigtig trygt for os at være i. Tusind tak for rigtig god service og for jeres hårde og flotte stykke arbejde. Vh Line, Pia, Rikke og de vilde hunde.

9. juni 2026

Svar fra MB Flyt

Det glæder os, at høre, I alle var tilfredse, det er jo det vigtigste hos os - at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde, det betyder alt. Vi takker mange gange :)

Rigtig god og professionel oplevelse

Rigtig god oplevelse.
Starter med et første besøg, hvor alt bliver talt igennem, hvorefter man får et tilbud.
Det er muligt at låne flyttekasser.
Selve flytningen sker sikkert og med hensyntagen til ønsker fra personen der flytter.
Ingen skader, tilbuddet var også det regningen lød på, så HELT troværdigt firma, igennem hele forløbet.
Tusind tak fra os.

14. april 2026

Svar fra MB Flyt

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse, og er meget glade for at vi kunne hjælpe.

Vi flyttede fra Sjælland til Fyn med MB…

Vi flyttede fra Sjælland til Fyn med MB Flyt. Man kan ikke ønske sig et bedre flyttefirma. Alt gik som planlagt. De var ekstremt effektive og dygtige. De havde godt humør og smil på læben. De var meget påpasselige med at undgå skader på bohavet. Så vi fik en rigtig god oplevelse.
Kan varmt anbefale MB Flyt.

23. mars 2026

Svar fra MB Flyt

Tusind tak for de rosende ord, det sætter vi meget stor pris på. Det er altid dejligt, når vores søde kunder er tilfredse :)

Suveræn service

Suveræn service, vi bookede dem til at flytte os fra Fyn til Sjælland, de var smadder søde og hårdt arbejdende.
Det gjorde en stressende tid meget nemmere at komme igennem!

6. mars 2026

Svar fra MB Flyt

Hvor er det dejligt og høre, at I var tilfredse med vores indsats, vi bestræber os altid på, at gøre en flytning så let og overskuelig for vores kunder som muligt .

Utrolig effektive

Utrolig effektive, fair pris, passer godt på tingene og højt humør.
Vi bestilte med kort varsel, fordi der var ændringer i overtagelsesdatoen. MB lavede lidt ændringer i dagens program og fik os puttet ind. Stor anbefaling herfra
Laila & Gitte

13. mars 2026

Svar fra MB Flyt

Tak for den fine anmeldelse, vi forsøger altid og være fleksible og finde en løsning på tingene :)

Min bedste anbefaling til MB Flyt

Jeg flyttede fra Fyn til Sydsjælland midt i snekaos i midten af februar.

MB Flyt klarede opgaven på allerbedste vis til en fair pris. De var hurtige og effektive, og de får min allerbedste anbefaling.

16. februar 2026

Anbefaling af MB Flyt

Vi har haft MB Flyt til både at flytte for os og opbevare vores ting mellem to flytninger. Det var en rigtig god oplevelse, aftalerne blev overholdt, der blev arbejdet utroligt effektivt og med godt humør, og prisen var rigtig fair. Så vi kan kun give de varmeste anbefalinger.

2. desember 2025