Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Andre kikket også på
والله فن الخدمات حلوه وتصميم الواجهة…
والله فن الخدمات حلوه وتصميم الواجهة سهل للمبتدئين من الاخر فن ما اقدر اعبر
Very good
Very good , trust me, fast
Overall rating 10/10

Svar fra Mayor Cloud
طالبت منه بروجيكت سوا لي شي فوق…
طالبت منه بروجيكت سوا لي شي فوق الاسطوري شكرا يا احلى مبرمج تعرفت عليه في الديسكورد
افضل شخص تسوي منه مشروعك محترم + يسوي…
افضل شخص تسوي منه مشروعك محترم + يسوي المشروع بي سرعه + سعر مقابل جوده + خدمه ولا افضل
افضل سيرفر
افضل سيرفر برمجة و بدون ذكاء اصطناعي
والوحيد تقرببا...؟

خدمة لا تستحق الثقة على مدى طويل
خدمة سيئة جدا و تعامل سيء من الادارة كل مرة متهكرين وما يعوضوا كنت شاري هوست مدري ايش تهكر هوستهم او بيانات طارت لما طلبت تعويض بقول ما في تعويض ناهيك عن استغلاله كان مسوي هوست مجانية شوية بقول الكل ياخد ملفاته مفيش مجاني بعد الان المهم خدمة مو احترافية
افضل مبرمج في ديسكورد وافصل استضافه …
افضل مبرمج في ديسكورد وافصل استضافه سهل هواي امور علينا ومتواحدين على مدار 24 ساعه

Svar fra Mayor Cloud
One Of The Best Website And Owner I…
One Of The Best Website And Owner I Have Ever Seen Goodluck

مصنحش حد يشتري منه أبدا
خدمه سيء جدا و تاخير في رد اوي و ده غير لو فزت ب جيف اوي تفتح تكت تستني ب الايام و في الاخر صاحب السيرفر يقفل التكت و صاحب السيرفر معاملته زباله و ما يراعي الناس الي ما عندها فلوس و ما فكر نفسه ايلون ماسك و هو واد كحيان و كل شغله بيعمله من شات جي بي تي
و جه دلوقتي لما شاف الرساله دي مسحها عشان طبعا هو مش هيسمح ان حد يكتب تعليق وحش المفروض يغير من نفسه بس ازاي ده واحد اهم حاجه عنده الفلوس و السمعه واحد كلب فلوس