Jag är ganska nöjd med mitt köp från denna guldaffär! Jag beställde en smyckesrengöring (cleaning & shining-produkt) för att fräscha upp mina gamla guldsmycken, och resultatet var helt magiskt – s... Vis mer
Se hva andre synes
Jag är sååå glad o lättad att ni hade denna berlock i lager för syster p hade den ej. Mitt halsband med denna berlock o guldkedja o hela alltet + en klocka blev stulet så jag är så oerhört lättad a... Vis mer
Selskapet har svart
Otroligt bra service! Jag hade av misstag angett att jag skulle hämta min beställning i butik. När jag undrade om jag kunde få ändra mig skickade dem hem beställningen kostnadsfritt. Fina smycken var... Vis mer
Selskapet har svart
Jag har lämnat ett omdöme… Här kommer en repris. Armbanden jag köpte är jag mycket nöjd med, dom verkar gedigna… med tyngd. Mycket bra låsanordning. Jag har funderingar på att handla några till... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Varmt välkommen till Mattssons Guld – din personliga smyckesbutik, i tredje generationen, mitt i Uppsala! Vi tar hand om dig oavsett om det är ett stort beslut så som en vigselring, eller bara letar efter ett smycke till kvällen. Vår styrka som oberoende guld- och smyckesbutik är att vi kan ta in de märken och modeller som vi vet att våra kunder vill ha, och som vi själva älskar!
Kontaktopplysninger
Kungsängsgatan 21, 75322, Uppsala, Sverige
- +4618130554
- info@mattssonsguld.se
- mattssonsguld.se
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Personligt bemötande och stort utbud
Snabb och trevlig leverans i fina…
Snabb och trevlig leverans i fina askar. Även erbjudande på nästa ev köp.
Jag hade en mycket obehaglig upplevelse…
Jag hade en mycket obehaglig upplevelse på Mattssons Guld i Uppsala. Jag har tidigare känt mig ovälkommen i butiken, men dagens händelse var droppen.
Jag gick in i butiken och pratade i telefon med en vän samtidigt som jag tittade på ringar. När personalen tog fram en bricka för att visa mig ringarna, sa jag skämtsamt till min vän: "Frankie, jag kommer råna dig idag." Det var tydligt att jag skämtade, men personalen reagerade starkt och frågade: "Skämtar du?!" Jag förklarade direkt att det var ett skämt och bad om ursäkt, men trots detta blev jag bemött med en väldigt otrevlig attityd.
Jag fick höra att jag behövde lägga på telefonen innan de kunde hjälpa mig vidare, och när jag frågade varför jag inte kunde prata i telefon samtidigt som jag tittade på ringarna, blev deras bemötande ännu sämre. Jag kände mig inte bara ovälkommen, utan även diskriminerad.
När jag tog upp detta med butikens chef, hoppades jag på förståelse, men istället blev jag uppläxad och fick höra att jag borde acceptera personalens beteende eftersom de kanske har "trauma".
Jag förstår att säkerhet är viktigt, men det ursäktar inte otrevligt och oproffsigt bemötande. Som kund förväntar jag mig att bli behandlad med respekt, men det var inte fallet här. Jag kan tyvärr inte rekommendera denna butik till någon.
Jättebra företag
Snabb leverans av vara som motsvarade…
Snabb leverans av vara som motsvarade mina förväntningar 😌
Superfin service och snabb leverans!
Superfin service och snabb leverans! Skickat i ett jättefint paket, kändes personligt och gjort med omtanke!

Svar fra Mattssons Guld
Fick en snabb och trevlig service och…
Fick en snabb och trevlig service och återkoppling på mina frågor. Väldigt hjälpsam och snabb hantering av min order. Jag är totalt sett supernöjd med Mattssons Guld🏆

Svar fra Mattssons Guld
Väldigt nöjd med trevlig och snabb service
Jag fick både bild och film på produkten skickad på mail och snabb leverans via post. Otroligt nöjd!

Svar fra Mattssons Guld
fina smycken för ett bra pris.
Servicekänsla och kundmedvetenhet som…
Servicekänsla och kundmedvetenhet som kändes hela vägen från Uppsala till Skåne! Snabb och problemfri leverans både av svar på mina frågor och produkten jag köpte via webbutiken.

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.