Synes det er blitt færre varer i utvalget, men det betyr vel at mange bidrar til å redde planeten, så det er vel egentlig bra. Håper imidlertid at tilbudet blir bedre igjen. 😊

Har ej fått levererat på 10 dagar trots att det står att det skulle levereras inom 2-4 dagar vid köp.

1. Lavprissupermarked
  2. Dagligvarelevering
  3. Supermarked

Matsmart är onlinebutiken med superhjälteambitioner om att rädda planeten genom att minska matsvinnet. Hur då? Jo. Vi säljer rädda-planeten-grejer som riskerar att bli till svinn på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender och kort eller passerat bäst före-datum. Självklart med superrabatter. Allt du behöver göra för att få hem produkterna till din dörr (vi levererar till hela Sverige) och samtidigt bli en klimathjälte är helt enkelt att köpa dem. Plånbokssmart och planetsmart i ett!

4,2

Bra

29k anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Har ej fått levererat på 10 dagar …

24. november 2023

Svar fra Matsmart

Hej, jag beklagar att din leverans inte har levererats, så ska det såklart inte gå till. Oftast beror leveransförseningar på oförutsägbara händelser i leveransprocessen eller att paketet först felsorteras hos distributörerna. Det är något vi arbetar för att förebygga! 💨 Om ditt paket ännu inte dykt upp, vill du kontakta kundservice så de kan få hjälpa dig? 💙🙏 https://www.matsmart.se/kundservice Hoppas du får en fin dag.

Bra service

Bra service , bra varor

2. oktober 2023

Svar fra Matsmart

Hej! Tusen tack för att du beställer från oss och är med på vår resa mot bekämpning av matsvinn 🥦🌍 Så roligt att höra att du gillar våra varor och vår service! Ha en superdag!

Bästa

Bästa sidan att handla billigt på.

31. januar 2023

Svar fra Matsmart

Hej där Emelie! Stort tack för att du tar av din tid för att meddela oss vad du tycker 🤩 Det uppskattas verkligen och det är så kul att läsa att du är nöjd med Matsmart. Varmt välkommen åter!
Bästa hälsningar, Mathilda på Matsmart

Ett par av produkterna var så trasiga…

Ett par av produkterna var så trasiga så det var bara att slänga.

25. januar 2023

Svar fra Matsmart

Hej! Så tråkigt att höra att du fått trasiga varor. Så ska det ju såklart inte vara när man räddar mat. Vår kundservice har kontaktat dig så att vi kan rätta till vårt misstag 🌟

Hoppas du får en fin dag trots besväret! 💙

Allt gott, Annelie på Matsmart 🦸‍♀️

äklig energidricka

8. januar 2023

Hej!

Tack för ditt omdöme 🌎

Så tråkigt att energidrickan inte smakade bra, du kan alltid kontakta kundservice på hej@matsmart.se om du vill göra en reklamation!

Bästa hälsningar, Annelie på Matsmart