4,3

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Her føler man seg velkommen ❣️

Her får man egentlig alt. Matsjefen er veldig hyggelig,å hjelper til så godt han kan. Man kan til å med velge hvilken godteri man ønsker av det de har. Har også halal for de som ønsker. Komme med ønsker over hva som kan tars inn,som sakt unik og fantastisk betjening ❣️

17. april 2025

Matsjefen.no

De er noen fantastiske mennesker,De gjør en fantastisk bra jobb! I nettbutikken demmes Matsjefen.no. De pakker De fleste bestillingene live på Tiktok. De fleste kundene som kjøper an Matsjefen.no kommer tilbake! For å kjøpe mere. 10/10 fra meg. Jaro702/ Jan Roger Antonsen.

28. mai 2025

Herlige og gode mennesker 🧡🫡

Ærlig og herlig mennesker 🫡🧡 beviser at alt er mulig om man virkelig vil 🫡🧡 God variasjon, og snakker med åpenhet 🫡🧡 Mer seriøs og hjertevarmet sted skal du lete lenge etter 🧡🫡 Bestill mye digg på matsjefen.no 🧡🫡

22. mai 2025

En fantastisk opplevelse 😍

Har bestillt herifra flere ganger og blir aldri skuffet ! Her tilpasset bestillingen etter ønske og preferanser. Anbefaler virkelig alle å hoppe innom liven for å oppleve den gode atmosfæren og den genuine stemningen :D For meg har det blitt dagens høydepunkt hver eneste gang live sendingene er på 🙌 Dette er virkelig personer jeg ønsker at skal lykkes med nettbutikken. Kan garantere at du smile ❤️

10. april 2025

Kjempe hyggelig kar

Kjempe hyggelig kar, og er veldig rask til og svare på henvendelser. Og ikke minst, utrolig rask levering. Anbefales

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Med både varene og kundeservice. Bestilt to ganger å skal bestille igjen. Trygg side som anbefales🤩

🫡🫡🫡💗

Først og fremst så er det utrolig hyggelige folk😊de svarer på alt vi spør om🫡elsker alt de selger, ikke minst spisepinnene🥢💗

27. mai 2025

Matsjefen en enestående person og har beste godteri 😍

Matsjefen 🧡🫡
Han er enestående person med godt humør, som er der for kundene og har du allergi så tar han hensyn til det ❤️ Fantastisk kundeservice og bra produkter du ikke finner alle steder. Det kjapp og sikker levering. Man finner alltid noe ekstra gratis ting i pakken. Godisen er alltid fersk og velsmakende. Elsker godterier 😍 Beste Matsjefen

27. mai 2025

Enestående godt godteri bygd av mennesker med drømmer, fra ingenting til enorm suksess med sitt vennlige framtoning og lidenskap for det de holder på med

Enestående godt godteri, profesjonelle og pålitelige ansatte, gjør alt for at kunden skal føle seg ivaretatt ❤️ bestilt 2. Boksen av dem nå, og har enorm respekt for dem som har jobbet for dette helt fra bånn, med stor suksess ❤️ inspirerende mennesker som beviser hva en kan oppnå fra å ha ingenting til å ha en positiv og voksende bedrift basert på en drøm som kom til virkelighet ❤️ denne suksessen gleder meg å være vitne til og anbefaler ALLE som elsker godteri å følge dem på TikTok og bestille godteri fra dem, de har mye variert og spennende smaker, som selv den mest gniende personen vil finne noe som faller i smak 🫶🏻

28. april 2025

De mista det

Unngå denne bedriften.

Jeg har hjulpet de gratis i et år med å administrere livesending, svare på spørsmål om produkter og fjernet hat kommentarer.

Men når jeg ikke handlet så mye mer ble jeg stadig spurt om jeg var interessert i jobben, selv om jeg fremdeles hjalp mye til.

Etter en liten misforståelse fra en crazy kunde av de som kjøper for flere tusen kroner ble jeg kastet ut.

Nå går sjefen rundt å sier at jeg var full på livesendinger til andre kunder og sprer usannheter om meg til utenforstående.

Man får både billigere og bedre godis fra andre steder, eller man kan bestille selv direkte ifra samme leverandører de bruker, så slipper man kaste vekk penger.

8. april 2025

Matsjefen leverer🧡

Gode produkter, ferskt godteri, vennlig å hjelpsomme, gode å innholdsrike lives. Rask postgang, god kvalitet for god pris🧡
Anbefales sterkt🧡
Matsjefen er verdt ett besøk🧡

24. april 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis