Matrixkussens.nl Anmeldelser 562

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grote bestelling gedaan voor zowel hoekbank als de boot. Kussens binnen 1 week geleverd en superkwaliteit. Heel blij mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super meegedacht en geholpen en ook eindresultaat is top! Wilde graag met zelf gekochte stof nieuwe afwijkende maat caravankussens en vulling laten maken. Omdat de stof ook nog eens gestreept was, moe... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima met bestellen, afhandelen en snelheid van leveren. Wij kozen voor zandkleur stof. Afwerking met blauwe naamlabels van het bedrijf is slecht gekozen: naturelhoezen met opvallende blauwe merklabel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk
  2. Leverandør av spesialtilpassede møbler
  3. Møbeltilbehør
  4. Hagesenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Topkwaliteit

Ik ben ontzettend blij met mijn op maat gemaakte kussens van Matrix Kussens! Vanaf het eerste contact tot de levering was alles super professioneel en vriendelijk. De website is duidelijk, het bestelproces ging soepel en ik werd door middel van een email met track and tracé goed op de hoogte gehouden voor de levering.

De kussens passen perfect, zijn van hoge kwaliteit en zitten heerlijk. Je merkt aan alles dat er met zorg en vakmans chap wordt gewerkt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, duurzame buitenkussens op maat. Ik bestel hier zeker weer!

27. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gisteren kreeg ik uurtje na het…

Gisteren kreeg ik uurtje na het plaatsen van mijn review een telefoontje van de eigenaar met de vraag om mijn review re verwijderen.

Mogen er dan enkel goede reviews geplaatst worden? Dat lijkt me bedrog.

Ik had nochtans eerst contact opgenomen met de klantendienst met vraag hoe het kan opgelost worden en had ook feedback gegeven waarom het misloopt maar ze leren niet van hun fouten.

Ik heb andere leverancier gevonden maatkussens.nl. Ze hebben 10202 reviews en positieve score.

En ja mijn bestelling van matrix kussens is weggegooid geld. Matrix maakt trouwens kussens niet zelf. Zag dat pakketje van andere bestemming kwam.

28. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en mooie kwalititeit

Wat een goede service van Matrix kussens hadden wij!! Aan de telefoon werd heel vriendelijk meegedacht met het ontwerpen van de kussens en vervolgens werden ze veel sneller dan verwacht geleverd. Het zijn kussens van goede kwaliteit, een mooie stof en ze zitten heerlijk!

13. mars 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte klantenservice, ik bestel hier niet meer.

Eind december heb ik op een zondag bij Matrix kussens twee halfronde kussens met bies besteld. Direct de maandagochtend er achteraan gebeld, aangezien ik online niet kon aangeven om de bies in een andere kleur dan de kussens te krijgen.

Dit vond de klantenservice al moeilijk: "stuur maar een mail, we kunnen niets garanderen".
Twee weken later kwamen de kussens binnen. Gelukkig met de bies in de gewenste kleur, maar de vorm van de kussens zeker niet halfrond: deze waren rechthoekig met afgeronde hoekjes. De op maat gemaakte kussens zoals verzocht, zouden zeker niet gaan passen.

Contact opgenomen met de klantenservice: "stuur maar een mail met foto". Hier echter pas twee weken later antwoord op (na een week een herinnering gestuurd). Het contact bleef over en weer gaan, met elke keer een erg late reactie van Matrix kussens.

Na 3 maanden (!) mailen en bellen, eindelijk de gewenste oplossing: ik kon de kussens naar Monster brengen (Matrix is slechts een webshop die zelf niets produceert), waar ze alsnog op de juiste maten gemaakt zouden worden.

Twee weken later kwamen de kussens weer binnen. Maatvoering nu eindelijk goed, maar waar de ritssluiting eerst netjes aan de achterkant zat, zit deze nu ineens aan de voorkant. Dit betekent dus dat ik altijd tegen de ritssluiting van deze dure kussens aan zit te kijken.

Ik ga nu deze kussens in gebruik nemen en van het goede weer genieten, geen zin meer om wederom met dit bedrijf in discussie te moeten. Voor mij is het duidelijk dat ik hier dus nooit meer bestel.

Een fout kan iedereen maken, maar het is juist dan heel belangrijk hoe je er mee om gaat. Dat snappen ze bij Matrix zeker niet.

9. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben erg fan van de kussens

Was op zoek naar op maat gemaakte kussens voor de Douglas U- banken onder de veranda. Had al eerder bij Matrix wat kleinere kussens besteld en was toen erg tevreden. Kreeg pdf doorgestuurd die ik kon invullen voor de exacte maten. Goed advies gekregen, top service en kussens passen perfect! Thanks Matrix

10. april 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv